- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Netfone
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mano66
senior tag
válasz
SeatLeon08 #22271 üzenetére
Ha jol emlékszek kamerát cseréltek nálad.Másnál a kameramodullal cserélték az alaplapot is.Neked nem?Nálam is lilul a kamera vacilálok a szervizen küldjem,vagy ne javításra.Hibák:kamera,bekapcsgomb elferdült és a hátlap kopás.Nálad cserélték az akkut?
-
Mano66
senior tag
Na az enyémet is elérte a kamera lilulás.Pedig max. ha 15-20 képet csináltam vele.
Nem tudom,hogy le merjem adni szervizbe?Lehet még várok vele hát ha más is előjön.Igaz a Beats felirat is lekopott,de az nem zavar.
-
Mano66
senior tag
Nem tudom,de nálam nem ajánlja fel a frissitést.A telo T-függő gyári szoft cid:HTC_032.
-
Mano66
senior tag
válasz
enginev3.0 #15002 üzenetére
Drukkolok,hogy kibird odáig.
Ahogy az edzők mondják:Még egy kis kitartás és mindjárt VÉGE!!! -
Mano66
senior tag
válasz
Avicularia #12593 üzenetére
Nem nagyon szoktam használni a telefon kameráját.A Szegedi napokon lőtem vele egy pár képet összehasonlitva a tieddel.Hát mit ne mondjak ritka pocsék a tied.Nem igaz,hogy nem vették észre mennyire életlen,homályos képeket csinál.
-
Mano66
senior tag
Én ezt a tokot vettem és ebbe belefér.Ugy használom én is.Nem olcso.Szállítással 10200Ft.3 nap alatt megjött.
-
Mano66
senior tag
válasz
Ed Parker #10099 üzenetére
Látod én bátran magamba nézhetek!Nem sértöt irtam,csak igazságot.De te senki tanácsát nem vetted jó szivvel.Csak szajkoztad,hogy milyen szar az One kamerája.Mindenki leirta,hogy nem a legjobb.Ennek a tudatában vettük meg.Mig mi tudunk vele élni,te nem.Ennyi.
Sok sikert az i5-köz. -
Mano66
senior tag
-
Mano66
senior tag
Én ezt a tokot rendeltem feketében(jelenleg nincs raktáron,ezért a barna linkje).Nagyon jól néz ki,igaz egy kicsit drága (nem a tok,ha nem a szállitási költség +10 Font.Fizetve itthon 10900Ft).De aki nem zsebben szeretné hordani a telot nagyon ajánlott vétel.Pénteken rendeltem ma megjött.
-
Mano66
senior tag
Valaki vett már ővre csiptethető bőt tokot az ONE-hez.Ha igen milyet és hol?Amiket találtam azok gagyik voltak.Nem szeretem a zsebben hordást igy azok a tokok amik linkelve voltak azok nekem nem jönnek be.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ASRock FORMULA OC RX 6900XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700 Processzor!
- AKCIÓ! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest