- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Heteken belül ár/érték bajnokot avat a Poco
- VoLTE/VoWiFi
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
csacsi67
addikt
válasz
HUTCHDB #32335 üzenetére
Ha normálisan fent vannak a driverek fel kell ,hogy ismerje. Arra figyelj hogy bootloader modban ls rak még feel valamit.Valamint ott nyomd meg a bekapcsolo gombot hogy a fasboot menü eltünjön majd vissza jöjjön. Természtesen a htc driverek felrakásánaál tüzfal virusirtó ki legyen kapcsolva.
-
csacsi67
addikt
válasz
Klaus Duran #32319 üzenetére
Meg.
-
csacsi67
addikt
Nagyon sok embernek segitettem itt neki is szivesen segitek. Tudod az enyém hányszor volt tégla még megtanultam mások segitsége által ,de sokat megfogadtam soha többet droid.Laboda Munk1 netebb a meg mondhatoja.
HTC One mint hoztam vissza a halálbol pedig arra tényleg semmi cucc nincs .De mig s-off van és nincs hardveres hiba akkor nem lehet para.
-
csacsi67
addikt
válasz
CsPeti1966 #32246 üzenetére
Tehát ezt töltsd le [link]
-
csacsi67
addikt
válasz
CsPeti1966 #32246 üzenetére
-
csacsi67
addikt
-
csacsi67
addikt
válasz
marlboromen #29763 üzenetére
A htc usb driverek meg a sync alatt nem nem árt kikapcsolni a tüzfalat meg a virusirtot a készüléken meg az usb hibakeresés kapcsold be .Ha feltelepültek a driverek kapcsold vissza.
-
csacsi67
addikt
válasz
marlboromen #29755 üzenetére
Milyen op rendszer van a gépeden? Ez hátha segit mind2- nek. [link]
-
csacsi67
addikt
válasz
Nightfall75 #29654 üzenetére
Elhiszem neked, nekem valahogy nem sikerült lockedet bármikor tudtam unlockolni .
-
csacsi67
addikt
válasz
Nightfall75 #29652 üzenetére
Tapasztalat fél napig szenvedtem vele.
-
csacsi67
addikt
válasz
s3nsitivity #29118 üzenetére
Vannak persze, ha gondolkozol a cserén csak garisat vegyél mert sajna egy széria hiba van sim olvasó hajlamos megadni magát és nem olcsó mulatság a javitás.
jozso1989 Volt nekem is a kezembe de nekem óriási.Nekem már az M7 sem vállalható méret telefonba.Tudom sokan nem igy vannak vel.Anno azért is cseréltem le az m7-et egy minire .
-
csacsi67
addikt
válasz
enginev3.0 #29113 üzenetére
A wp 8 is meg meg röccen bizonyos appoknál.
-
csacsi67
addikt
válasz
s3nsitivity #29021 üzenetére
Ha kell a cim adom , lehetöségem lett volna megvenni ,de inkább z1c választottam ,de lehet megbántam .
-
csacsi67
addikt
válasz
s3nsitivity #28882 üzenetére
Egyikkel sem kell mert nem egy kategoria a 2 telefon .
-
csacsi67
addikt
-
csacsi67
addikt
válasz
Zirowe #28562 üzenetére
Hidd el nekem az One biztos ,hogy függö volt mert azt probáltam és az is alaplap cserés volt .igaz ,hogy megbizhatatlan emberektöl származott .A másik minit szerintem meg nekem a T -cserélte nem is a HTC mivel 3 napon belül nem zajlik le egy csere igaz azt nem probáltam .De most hogy irtad ebben még kártya sem volt beleraktam egy telenoros kártyát és simán megy. Köszi .
-
csacsi67
addikt
válasz
Zirowe #28551 üzenetére
3 cserém volt de mint függő maradt nálam meg ezt mutatja a gyakorlat. Papirral tudom bizonyitani .Itt is van az az ember akitöl a Onét vettem és az is alaplap cserés volt még nála, és olyan T-s függö volt mint annak a rendje.
De most megint kaptam egy vadi ujj minit igaz még azt nem probáltam de szerintem az is függö.
-
csacsi67
addikt
Ezért is mertem irni.Valamint meg kell nézni az árat elolvasni a hirdetést normálisan .Minden korrektül le van irva .Ha lekéri valaki imei alapján és nyitott a telefon valamint bin koddal lett nyitva akkor azt fogja mondani a htc ,hogy nincs gari.Tapasztalatból irom ezt.Nem szabad lekérni . Nekem cseréltek s-off -os nyitott bl -es készüléket vadi ujra.Semmit nem csináltam vele s-offal meg nyitott bl adtam be .Aminek meg lekértem és tényleg nyitva volt alpbol elutasitották a gariját.
-
csacsi67
addikt
válasz
Ununqatrium #27237 üzenetére
Nincs itt a cid lista [link]
-
csacsi67
addikt
-
csacsi67
addikt
válasz
Ununqatrium #26936 üzenetére
Manuálisan le kell szedni és gyári recovery alol telepiteni .
-
csacsi67
addikt
válasz
SanyikaDC #26683 üzenetére
Ez csak s-off után megy .Erröl szól ami ot le van irva [link]. S-off nélkül ne is probálkozz vele . S-off téma itt van [link] Firewater S-OFF modszert probáld ki.Ha jó lesz akkor nem kell nyitni elötte a bootloadert. Ha nem akkor a Rumrunner kell de ahhoz elötte nyitni kell a bootloadert a htc keresztül .
-
csacsi67
addikt
válasz
szekra #25550 üzenetére
Ilyen esetbe ha ezt látod hangerö fel plussz bekapcsolo gomb egy pillanatra egyszerrre megnyomni igy bejön a gyári recovery és ott lesz egy reboot system .Ha ez sem akar bejönni dugd gépre ugy csináld a fenti müveletett.de annak a megoldásnak is müködnie kell amit a forumtársak irtak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Kék 128GB
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN S3 TG CM 700W
- BESZÁMÍTÁS! MSI Crosshair 17 HX Gamer notebook - i7 14700HX 64GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest