Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 17 - alap
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- iPhone topik
- Garmin Fenix 8 Pro - nézz az ég felé!
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
dani3l
őstag
válasz
csacsi67
üzenetére
Köszi a tippet!
Ezek eleg jonak tünnek. Tavaly is üveget akartam volna, csak amikor vettem, akkor meg nem volt.. Bar ennyit mostmar nem szivesen adok ki megint egy foliaert, ujonnan meg azt mondom ok..
Ghost Armort nezegettem meg egyebkent, de azt is föleg a carbon folia miatt hatulra, viszont ahhoz mar jar kijelzövedö is.
Egyebkent ezek között mi a különbseg? Marmin a linkelt oldalon. Nekem mind ugyan olyannak tünik... -
saintex72
aktív tag
válasz
csacsi67
üzenetére
+1 Én is próbáltam mind a kettőt, szerintem is sokkal jobb. Most várom az új üveget, mert a régit harmadszorra már nem lehetett tökéletesen visszarakni. Az egyik sarka nem ragad oda. Szervizbe meg nélküle akartam beadni, hogy az illesztéseket jól csinálják meg. Amúgy jól bírja nálam is, az első hónapot minden védelem nélkül használtam, meg most az utóbbit is és sehol semmi karc.
Kopp, kopp.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone SE 64GB 2Gen. Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4588
- iPhone 12 Pro 128GB Yettel Használt/1 hónap gar./Akku 100%/p4587
- Apple iPhone 13 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia / Akku : 100%
- Xiaomi Redmi 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3938, 100% Akku
- Lenovo Thinkpad T14 Gen 3, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új Dell 5330 Latitude 13.3 FHD IPS Touch i5-1235U 4.4Ghz 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ezek eleg jonak tünnek. Tavaly is üveget akartam volna, csak amikor vettem, akkor meg nem volt.. Bar ennyit mostmar nem szivesen adok ki megint egy foliaert, ujonnan meg azt mondom ok..