- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Mobil flották
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
cudarz
tag
válasz Laca1212 #11848 üzenetére
Szia! A lényeg, hogy a doboz alja és teteje a szélen kettő HTC-s matricával van leragasztva. Azokat ellenőrizd, ha nincsenek sérülve, akkor tuti bontatlan. A telefon egy kevésbé transzparens,a tetejét kivéve teljesen körbe ölelő kis zacsiban van. Headset, töltő teljesen zárt zacsiban, amit csak kiszakítani lehet. Kábel egy dróttal van összekötve. Én erre emlékszem, javítsatok ki, ha tévedek.
Én a helyedben a HTC-s matricák hiánya esetén el sem fogadnám. Azokat nem tudják cserélni, szóval ott nincs helye trükközésnek.
-
markyy18
aktív tag
válasz Laca1212 #11848 üzenetére
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]Anno lefotóztam mikor megérkezett. Nem tudom mennyire látszik a két HTC-s címke a szélen na azoknak kell sértetlennek lenni. A lényeg, hogy a címke oldalán nagy zöld HTC felirat legyen az biztos bontatlan ugyanis van a dobozban is valamilyen matrica amivel újra "lezárják" és adják el megint.
Nekem nem volt rajta fólia szóval ez nem tudom mennyire rendellenes de nekem semmi bajom vele.[ Szerkesztve ]
-
Acsifun
aktív tag
válasz Szpisti #11824 üzenetére
Nekem is elsö dolgom szokott lenni, de ha volt rá türelmed kiprobalni a htc-s szotárat rajössz hogy ez az egyetlen amit tenyleg lehet is hasznalni... én az eddigi telokhoz képest tökéletesen elegedett vagyok a szotarral, megkell tanulni banni vele!
A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen.
-
Laca1212
őstag
Köszi mindenkinek! Igyekszem majd figyelni a sértetlen zöld HTC matricát.
-
bébi67
aktív tag
Sziasztok !
A melegedésről érdeklődnék. Volt egy Sony Xperis S készülékem, eléggé melegedett navigáció közben, de működött és emelkedett használat közben a töltöttségi szint.(700 mA-es autós töltő). Jelenleg HOX+-om van, a helyzet ugyanaz, mint SXS-sel, csak ez még jobban melegszik, de bármeddig működőképes marad.
A ONE- nál mi a helyzet? Előrébb olvastam, hogy rá kellett irányítani a klímát, mert letiltja a töltést, annyira melegszik. Ez nagyon gáz ebben a kategóriában. Gondolkodom, hogy ONE-ra váltsak, de ez eléggé aggaszt és visszatart a cserétől.Tudtok erről a témáról valami konkrétumot? Típushiba, vagy egyedi meghibásodásról van szó?
Köszi -
válasz bébi67 #11856 üzenetére
Annyira nem melegszik mint a HOX, de melegszik mind minden más. Érdekes, hogyha az nálad nem kapcsolt le az autóban navigálás közben a HOX töltése akkor ennek sem szabad.
[ Szerkesztve ]
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
NandorHUN
addikt
Jövőhéten váltok előfizetésesre, tudnátok esetleg mondani ötleteket, hogy mire kell figyelni, hogy elég legyen a 300 Mb? (Nyilván nem akarok vele youtube-ozni, de azt se akarom, hogy a programok sutyiban használják a netet hamar felhasználva). Illetve tudnátok jó olyan progit mondani, lehetőleg, de nem feltétlen magyart, ami méri a forgalmamat, illetve, hogy mennyi van hátra? THX
www.kamerapro.hu | FOTÓS TERMÉKEK SZÉLES VÁLASZTÉKA
-
cudarz
tag
válasz NandorHUN #11859 üzenetére
3G Watchdog, asszem van magyarul is. Méri hogy 3G-n eddig mennyit használtál, mennyi van hátra, és hogy a hónap elmúlt napjai alapján ha konstans módon használod a netet, benne maradsz-e a keretedben vagy túlléped. Én ezt használom évek óta, stabilan teszi a dolgát.
-
NandorHUN
addikt
cudarz Köszi, majd ránézek, remélem nem csak 3 G-ben működik, mert az nincsen, idáig ugy voltam, hogy Like 300 + 1 Gb net (3 G-sen) és mindez (1300 Mb 3G net, 250 hálózaton belüli perc csak 3600 Ft lett volna, csak most a T-mobile variált egy kicsit és a Like 300 már nem 3 G-s szóval szívtam :/
Mind1, Facebookra, meg amire használom elég a 7,2 -es is.[ Szerkesztve ]
-
-
goom
senior tag
válasz Szpisti #11825 üzenetére
Köszönöm a válaszokat!
Szpisti: én az okostelefont számítógépnek tekintem, és több hozzáértő is ebben erősített meg: érdemes időnként (egy-két naponta) ki-, majd bekapcsolni. Teljesen.
Egyébként igazad lett: a hangerő-szabályozó tényleg hatással van rá. Lenémított esetben nincs bekapcsolási hang.
Loboda: valóban! Működik; köszönöm. -
Valkűr
addikt
Az új S4-re is írták, h sorban robbannak fel a telefonok...De ne ezekkel törödjünk, itt van nekünk a ONE...
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro Max, iTab Air 5
-
törölt tag
Sziasztok!
Milyen fóliát tudtok ajánlani ebay-ről,vmi oylat akarok,ami már tényleg normálisabb minőségű,és 3,max.4 ezer ft,és védi is rendesen a képernyőt.
Előre is köszi. -
BenHans
addikt
Megoldás a lassú töltődésre: [link]
szerk. Bár, ha jól értem csak kivehető akkuval használható.
[ Szerkesztve ]
️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
Szpisti
addikt
Ebben igazad van. Androidnál az egy-két naponkénti ki-bekapcsolás nem árt, bár ennél a telefonnál úgy vettem észre nem szükséges olyan sűrűn...
(#11833) Loboda:
A dupla-tapp a home gombra nem a futó programokat mutatja, hanem a legutoljára futtatottakat...
Nekem van egy "Task Manager" app a ViperOne romban gyárilag. (nem tudom, hogy a gyáriban van-e)
De a Beállítások/Alkalmazások-ban ha balra elhúzod a "Letöltvé"-ről az "Üzemel"-re akkor is megláthatod, hogy mi fut éppen...[ Szerkesztve ]
-
Valkűr
addikt
Itt a JB esetében szerintem heti egy-két alkalommal elég újra indítani...
iPhone 15 Pro Max, iTab Air 5
-
engine88
aktív tag
válasz Feribacsi555 #11872 üzenetére
Nekem is neha elrepul a telo kihuzasnal olyan erovel kell kihuzni.
-
Feribacsi555
senior tag
Újabb kérdés.
Visszanézvén a hsz-eket kereső segítségével (atmosphere keresőszóval) sokan linkeltétek ezt.Elárulná valaki, hogy erről a linkről hogy a túróba jut ez hozzám mo-ra? Mert itt sehol sem látom, hogy szállítanának ilyet Mo-ra.
Hivatalos oldalukon láttam, hogy 25 dolcsi a fekete, meg usps legolcsóbbal 13 dollár a szállítás. Van erről tapasztalat, hogy mennyi idő alatt ér ide ez a legolcsóbb szolgáltatása az usps nek?
-
NandorHUN
addikt
válasz Feribacsi555 #11877 üzenetére
Amazon nem szállít Mo-ra, ilyenkor érdemes pl. ebayról rendelni úgy hogy többen összeálltok. Rendelési idő meg... én is így rendeltem ( ThorsHUN "tól" - többen vagyunk) elv. ő valahogy megoldotta amazonrol ingyen szállítással , de már több mint 1 hónapja hogy meg lett rendelve, igaz volt adm. hiba is de ha jól olvastam USA-bol átl. rendelési idő 1 hét.
-
Feribacsi555
senior tag
-
Bdanyy
addikt
Én amazonrol (co.uk) rendeltem poeticet, siman kihoztak másfél hét alatt.
[ Szerkesztve ]
http://href.hu/x/frwq http://www.n95.hu Nokia N95-ös és egyéb S60 telefonos információs oldal http://febazo.hq.hu/ I8910 HD : http://href.hu/x/f1zt
-
NandorHUN
addikt
válasz Feribacsi555 #11879 üzenetére
Hát igen, de tényleg az egyik legjobb tok szerintem, habár most elgondolkodtam is ezen a full body skinen, csak nem tudom megítélni, hogy nem tűnik e esetleg gagyinak egy folia egy ilyen telefonon
-
Feribacsi555
senior tag
válasz xenom0rph #11884 üzenetére
Naja. Nekem a kapri gsm-ben 500 forintért varázsolták fel a kijelző védőt, mondjuk jól jöttem ki, mert kettőt előtte elrontott a csávó. Cikibb lett volna, ha otthon én rontom el és vehettem volna újatt.
Anno a dhd-ra 9 darab fóliát rendeltem
Mivel kb másfél dollár volt 3 darab, így volt miből szőrözni, ötödik fólia ment fel úgy, hogy kb elviselhető volt[ Szerkesztve ]
-
Feribacsi555
senior tag
Sziasztok!
Úgy néz ki, hogy rendelek poetic atmosphere tokot One-hoz. Ha valaki szeretne betársulni az keressen már meg privátban. Kedd körül rendelném, ha lenne addig érdeklődő.
Üdv
[ Szerkesztve ]
-
Dexter-2000
őstag
mekkora szerintetek az esélye hogy a htc kidob a one-ból egy one+ot?
mivel hasonlókat már játszott el a one x meg a butterfly-nál...
(ha helyesen kalkulálok kb október-november környékén érkezik is valami hasonló )Szép napot!
-
GALARDO
addikt
válasz Dexter-2000 #11887 üzenetére
Nem lesz One+, One Max lesz "csak".
How would I describe myself? Three words: hard working, alpha male, jackhammer....merciless...insatiable. by: DS
-
zack
nagyúr
válasz Dexter-2000 #11887 üzenetére
A Max pedig nem a One kategóriájában fog versenyezni...Note 3 ellenfele lesz. 5,9 col, Snapdragon 800, Krait 400 (2,3Ghz), Adreno 330, 3300mAh aksival.
A One biztos nem kap mást a jövőben házon belül. Egyébként meg már kapott. Butterfly X920d személyében, ami itt-ott jobb, itt-ott rosszabb a One-nál.
Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
Kevin's
senior tag
Na gyerekek egy újabb különlegesség. Mivel köztudott az android készülékek nem ébresztenek ha kikapcsoljuk azokat ! Nos ezt megcáfolom, idáig ez az egyetlen készülék ami igen is ébreszt, sőt mi több nem akartam hinni a szememnek. Ezért beállítottam egy időt és ki kapcsoltam lás csodát percre pontosan be kapcsolt fél másodperccel később már nyomta is a zenét , le a kalappal a HTC előtt!
Off : Pezzeg a Samsung Note 2 telefonom nem volt hajlandó ébreszteni csak ha be volt kapcsolva
[ Szerkesztve ]
♥♥♥HTC One M8 Grey 16Gb ♥♥♥--->★A nő olyan, mint az autó néha le kell cserélni a kisebb fogyasztás érdekében ... :DDDD
-
-
Kevin's
senior tag
válasz ferrari1 #11894 üzenetére
Én is véletlen jöttem rá tegnap este kikapcsoltam a telefonom .. de az ébresztő be volt állítva és reggel már bekapcsolva ébresztett. Azért ez durva volt mondom lehet meghülyült a telefonom ,de nem tényleg ébreszt
nikilauda : Bár így lenne
[ Szerkesztve ]
♥♥♥HTC One M8 Grey 16Gb ♥♥♥--->★A nő olyan, mint az autó néha le kell cserélni a kisebb fogyasztás érdekében ... :DDDD
-
nikilauda
senior tag
Tegnap nagyon jól vizsgázott a telefon. Reggel(6 óra) majdnem teljesen fel volt töltve(95%) és kb 2 óra navigációval(ebből ki volt kapcsolva másfél órán keresztül a kijelző csak a hang volt), negyed óra telefonálással, kevés wifi-vel, mobilnet kikapcsolva,~50 db fényképpel, estére(19 óra) 45% körül volt az akksi. Ezt igazán jónak tartom.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest