- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Fotók, videók mobillal
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen GPS-t vegyek?
- Honor Magic4 Pro - varázsolj nekünk valami szépet
-
Mobilarena
HTC ONE M9
Új hozzászólás Aktív témák
-
Én eddig leírtam mindent amit eddig tapasztaltam.
Az,hogy mindenki csak szelektív olvas azzal nem tudok mit kezdeni.
Pont ezt írtam , hogy eltűnik a sok off között.Ezzel a nyócker.-es dumával max egy mónika show-ba mehetsz el.
Nekem itt hiába adod a menő csávót.
Egyébként ezután a stílus után pont l..rom a véleményedet!A tényen nem változtat,hogy tele van nyomva a topic minden sz@rral.
Majd én is csak szelektív olvasok.Ha olvasnál topicokat akkor azt is tudhatnád,hogy már legalább 3-an vagyunk akinek van M9.
Én azon voltam,hogy infót osztok meg,de az ilyenek miatt mint te is,értelmét veszti.Innentől kezdve nekem nem kell,hogy írj,mert nem érdekel!
-
-
belan
addikt
szerintem mindenki nyugodjon meg ez fanboy duma szerintem olaj a tűzre miért kell fikázni más telot sok jó telo van és nem mondta senki htc rossz csak nem nagy dobás m9 amit várt a ember most azért mert samu tényleg oda tette magát eladásoknál is sokkal több samu talál gazdára mint htc vagy ott iphone ami jó lett htc is jó csak nem durrant nagyot a lufi
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EAFC 25
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Crypto Trade
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen széket vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Milyen processzort vegyek?
- OTP Bank topic
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 üzleti notebook - i7 1360P 24GB DDR5 RAM 512GB SSD Iris Xe W11
- AKCIÓ! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 14 5G
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest