- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
-
Mobilarena
HTC ONE M9
Új hozzászólás Aktív témák
-
stilo18
addikt
Na, megnyomkodtam...
Hát voltak meglepő dolgok.
Pl, hogy pár dolog hamarabb indult el az A9-en...
Kamera, galéria...A kijelző fényereje jobb az M9-nek, összeségében viszont az amoled jobban tetszett.
Kamera érezhetően jobb volt. Az újlenyomatolvasó gyors volt. Szóval szerintem simán jó teló, akár egy M9 mellett is... -
stilo18
addikt
Nem tudom, lehet... De ma ha megyek leadni a Vodafone-hoz akkor mindenképpen összehasonlítom Neked. (meg persze én is kíváncsi vagyok
)
Írtam a HTC-nek. Azt a választ kaptam, hogy a szervíztől függ. Vagy javítják vagy árajánlatot adnak. Na az vicc lenne... Nem az én hibám, de fizessek nekik
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy s23 256GB !!! (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári gari + carbon szálas tok.
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP381
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S21 FE 128GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP397
- iPhone 11 - 64 GB - független
- iPhone 11 Product RED Független 64GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
- AKCIÓ! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest