- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- LG V30 - vezércsel
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Redmi Note 8 és 8T
- iPhone topik
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
-
Mobilarena
HTC ONE M9
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolt0017
tag
válasz
Pinda25 #1221 üzenetére
Engem nem érdekel, mit gondolsz rólam, felőlem lehetek kisiskolás, fanboy, idegbeteg, elvakult, elmaradott, vagy amit akarsz a szemedben, csak tűnj már innen a büdös francba vele . Már megmondtad, hogy nem fogsz ilyen telefont venni, köszönjük az értelmes, mondandóban gazdag hozzászólásokat, de ha nem érdekel a telefon, nem is kell ide írni, hagyj nyugodtan minket, akiket érdekel. Hidd el, mindenki jobban jár. Írj az m8 topicba, biztosan örömmel látnak ott.
-
Nazara
őstag
válasz
Pinda25 #1221 üzenetére
Szerintem ne csodálkozz azon, ha néhányan már elvesztették a türelmüket, tekintetbe véve, hogy rengetegen próbáltak Neked példákkal, valós tapasztalatokkal, cikkekkel, tesztekkel alátámasztott véleményeket átadni, mindezek ellenére Te egyet hajtasz, mint a pereces, hogy sz*r a telefon.
-
B-Clone
aktív tag
válasz
Pinda25 #1175 üzenetére
A rendszersebességben marginális különbségek vannak az M8 javára, de mivel a Sense 6 is sokat változott és javult 1 év alatt, az M9-en lévő Sense 7 is simán javítható egy updattel. A kijelző egyáltalán nem jobb. Más. Attól még mert magasabb a szaturációja, még nem lesz jobb. Aksi időben én nem veszek észre különbséget. Ugyan úgy lemerül a vérbe 1 nap alatt mind2 ha használom. Ellenben nem elhanyagolható plusszok az m9 javára: 8 magos 64 bites SOC ami az időtállóság szempontjából mindenképpen rengeteget számít. Sokkal erősebb GPU. Jobb hang keltő chip. Sokkal jobb kamera. Lényegében a frisebb szoftver is ide tartozik. Anyag minőségben meg abszolút krém mindkettő. nem nagyon volt hova fejleszteni.
-
s3nsitivity
addikt
válasz
Pinda25 #1166 üzenetére
1,
A 160e és a 220e között nem tudom , hogy hol számolsz 100ezret.
2,
Szolgáltatónál az S6 220e -ért előrendelhető, míg 220e -ért már simán kapsz független M9-et.
3,
A tárgyalások azért folynak mert az M8 nem úgy fogyott ahogy kellett volna nekik.
4,
Neked tényleg van valami bajod.
-
s3nsitivity
addikt
válasz
Pinda25 #1136 üzenetére
the LG G3 the Best Smartphone Award
Ja, bocs az MWC-n is hülyék vannak, a lényeg, hogy te itt vagy nekünk.
(#1137) batai15
Erről már volt szó sokszor.. én vissza vágytam M7-re a G2-ről.
Amúgy az alsó kategóriára sose feküdt rá a HTC, mindig a prémium szegmensben maradt, ezért is fikázzák sokan.
Közép kategóriában viszont vannak egész jó készülékeik.A felső kategóriát meg szvsz viszi. Nem fanboyságból, de számomra mindent tud amit kell és úgy tudja ahogy kell.
Nem dadog mint az LG, nem lassul mint az Samu etc etc.
Az M9-nek is csak a kamra az egyetlen baja, de az se szörnyű és legalább elindultak egy jó irányba. -
zsolt0017
tag
válasz
Pinda25 #1031 üzenetére
Úgy érzem, köszönetet kell, hogy mondjak neked, annak ellenére, hogy megígértem, nem beszélek többet veled
Hogy miért ? Annyit próbáltad itt sikertelünl bizonygatni, hogy szarfos az m9, hogy közben rájöttem, milyen jó is igazából, így azt hiszem, meg is van a következő telefonom
Amúgy tegnap mondtam, hogy beajánllak a qualcommhoz mérnöknek, nem gondoltam volna, hogy sikerül is neked.. Ha a te mérnök vagy, akkor a világ megérett a pusztulásra.. -
no more
veterán
-
s3nsitivity
addikt
válasz
Pinda25 #1022 üzenetére
Személyeskedést?
Ha személyeskednék már sírva törölted volna magad töki.
Mérnök, az hát.. trollkodásból diplomáztál?
Másból ennyi ésszel nem adnak diplomát.. ja már elfelejtettem, hogy már élelmiszer mérnök is van.Na ez személyeskedés volt.
Többet nem kívánok hozzád szólni.
-
Sh4rk
aktív tag
válasz
Pinda25 #1017 üzenetére
Erre nincs mit mondani...
Rád a Loller-es rész tartozott...
Te zsákos Bilbo vagy vagy SAMU...?Ja nem Te a rejtett női nemiszerv vagy... PIN (d) A 25
Azt már tudjuk, hogy olvasni, de legalábbis értelmezni nem tudsz...
Akkor felejtsd már el a fórumnak ezen részét is kérlek...Hidd el nem síratnánk meg...
-
dodicsaba
aktív tag
Nem értem hogy mit nézet be rajta? 2 külön gyártóról beszélsz ahogy 2 felhasználói réteg fogja használni. De ne haragudj már ,mondhatjuk nyugodtan a piac 2 legjobban sikerült telefonja. De azért megvárnám majd a felhasználói véleményeket az S6 ról aztán meglátjuk mennyire lett az jobb..
Viszont az itt leirkált dolgokra sok ember add vásárlás előtt. Végig olvassa a véleményeket és itt olyan szinten van már lejáratva az M9 hogy az hihetetlen. De a legfontosabb hogy nem fedik a vélemények a valóságot egy két tényleges felhasználó véleményét leszámítva, akiket rendszerint itt már majdnem hazugnak mondanak. -
-
zsolt0017
tag
Nem félkész és nem hibás. 20nm-ből és a qualcommnak kevésbé otthonos arm-féle designból egyszerűen ennyit tudtak kihozni. Az exynos azért nem melegszik úgy, mert 14nm-es csíkszélességgel rendelkezik és ahogy már elhangzott a samsung hülye lett volna másnak is adni belőle.
Azért nem használtak saját tervezésű magokat, mert még nem készültek el vele. Vissza van fojtva, hogy ne legyen 50 fokos. Továbbra sem értem, mi a problémád vele, ha ez a legjobb, amit bele tudtak rakni. Ha le tudták volna hozni 14nm-en, biztos vagyok benne, hogy meggyalázná az exynost, de most ez van.
Többet nem válaszolok neked, mert nem vagy képes megérteni a dolgokat, vagy tényleg nem vagy hajlandó elfogadni, hogy létezik ez a telefon és valaki meg meri venni. -
vicze
félisten
Nézzük meg akkor a te kedvedért, milyen csodásan is működik az S805...
Ez a terhelés tesztje a S805 és az S810-zel azonos CPU felépítésű, de gyengébb GPU-s Exynosnak.És akkor összehasonlításnak a S810 visszafojtva, kiemelném sokadszorra, hogy a hőtermelés hatására csökken az órajel leginkább, azaz teljesen ésszerűen.
Remélem tudod értelmezni a grafikonokat.
S805 teljesítmény csökkenése 30%.
S810 teljesítmény csökkenése 43%.A S810 még így is 33%-kal gyorsabb mint az S805.
Megmagyaráznád akkor hogy miért rakjanak bele egy minden szempontból gyengébb processzor a telefonba mikor van erősebb?
1000x is nem hibás, nem félkész, ilyen gyárilag készakarva. -
zsolt0017
tag
De te nem érted, hogy a 810 1,5Ghz-n erősebb, mint a 2,7Ghz-s 805 ? Már elmagyaráztam ezt neked, ha emlékeznél, az apple a8 2 maggal, 1,5Ghz-n erősebb, mint a snapdragon 801 4 maggal, 2,5Ghz-n. Egyszerűen az a57 magok erősebbek, mint a krait 450 magok. Mit nem lehet ezen megérteni ? Azt meg végképp ne akard bemagyarázni, hogy 2db a57-es mag erősebb lesz, mint 4. Ami eddig kimaradt, hogy 64 bites, az pedig szintén előny.
Ami szintén számít, hogy egy soc nem csak a cpu részből áll, a benne lévő gpu, az adreno 430 mindennél erősebb, azt ne mondd, hogy azt nem érte meg belerakni.
-
zsolt0017
tag
Mind a 805 mind a 808 gyengébb. Megnézheted majd a g4-ben, hogy muzsikál az adreno 418. A 810 fejlődés a 805-höz képest is, nézz már meg egy note 4 benchmark tesztjét és hasonlítsd össze ezzel. Az egyetlen, amiben jobb az s6-nál specifikációkban, az az adreno 430, ha az se lenne, még több bajod lenne.
#915 tjb007: Végül is igazad van.
-
vicze
félisten
A panel dolgot nem igazán érted. Nem lett rosszabb csak nem mind volt ilyen, volt pontosan ugyan ilyen panellel szerelt M8 is.
Na még egyszer ennél a procinál visszavett teljesítménnyel is csak 1db gyorsabb van, ami nem opció a Samsungon kívül senki másnak. De ha most mutatok neked grafikont, hogy M8-ban az S801, hogyan veszi vissza gyönyörűen az órajelet, akkor az is butított lesz egyből?@zsolt0017: A 6mm-es házban szerinted mi lett volna a vége a hőtermelésnek, főleg hogy üveg az egész? Nekik az egyetlen opció a saját 14nm volt, így most magasan vezetik a piacot.
-
vicze
félisten
A kijelzőben nem lennék biztos, szinte biztos hogy eddig is két fajta panel volt Sharp és JDI, eddig Sharp került a tesztelőkhöz most JDI, azaz lehet már csak az van. Mivel tök ugyanaz mint volt, így ez 1000% hogy nem változott, max. a Sharp panelt már nem használják.
Üzemidő még változhat, DE minden egyes testben vagy M8-cal azonos vagy minimálisan gyengébb üzemidőt mutat! Érdekes módon az hogy a S6 gyengébb aksiidővel rendelkezik senkit se zavar.
A kamera az biztos változni fog még, láthatóan még nem nagyon van kész az automatika és nem megfelelően állítja a beállításokat, az hogy manuális beállításokkal lehet jó képet csinálni mutatja, hogy nem rossz maga az érzékelő, csak az automatán kell még csiszolni idővel.
A SoC továbbra se lebutított, csak bizonyos esetekben visszafogott az órajel, és túlmelegedés esetén előbb leszabályoz, így is jóval többet tud mint az M8 S801-gye.Egyedül a S6-hoz képest van hátrébb ez a telefon(az ellen jelen állás szerint esélye se volt) az M8-hoz képest semmiképp.
Nyugodtan mondhatod, hogy a leírtakban mi nem objektív.
-
zsolt0017
tag
Őszintén elmondod, akkor te miért jársz ide ? Mondj nekem egy procit, ami erősebb ennél és bele lehetett vola rakni. Ja, hogy nincs ? Szerinted miért fojtották le ? Talán mert ha nem tették volna, sütőlapnak lehetne használni ? Már egyszer elmagyaráztam neked. Az éjjeli fotókon kívül előrelépés történt kamera téren is, az üzemidő meg javulni fog. Csak egy retardált nevezné visszalépésnek.
Jó megértettük, hogy szarfos az m9, nem akarsz venni, de tudod mit ? Attól, hogy itt ócsárolod nem lesz jobb, szóval el lehet menni. Vagy téged az zavar, hogy más megveszi ? Komolyan nem értelek, egyszer kinyilvánítottad, hogy nem tetszik és nem akarod megvenni, megértettük. Én sem biztos, hogy ezt veszem, mégsem hordom le minden adandó alkalommal. -
zsolt0017
tag
Igazad van, le van írva mindenhol, hogy rosszabb, de hogy azt hol olvastad, hogy rossz, azt nem tudom elképzelni. Nem tudom, miért akarod azt bebizonyítani, hogy szarfos az m9.. Igen, vannak hibái, de nem rossz. Csak nem egy középkategóriás telefonhoz van hasonlítva, hanem az s6-hoz, amiben jobb lett a hw, ezért mindenki azt hiszi, hogy már egy garast nem ér, holott ez nem igaz. Én nem vagyok htc fan, de nagyon idegesít.
előzőhöz: Teljesen igazad van!
-
s3nsitivity
addikt
jött a deadline, mentették ami menthető.
mondjuk ez személyes vélemény.
A GPU jól működik az tény, a chip nagyrésze rendben van, csak a teljesítmény közbe keletkezett hővel nem tudnak mit csinálni amit kétlek ,hogy a Qualcomm direktbe csinált volna, inkább csak ahogy esik úgy puffan alapon hisz monopol helyzetben vannak.Ebből adódik az aksi energia darálása is sajna
(#763) Klaus Duran
Ez most tényleg komoly és jól eltalálta a Samu.. a fene essen belém ,hogy dícsérem őket.Na majd az S820.
Na de marjátok egymást tovább nyugodtan, én alszok már úgyis.
-
zsolt0017
tag
Visszavonom, nem sajnálom a kirohanásomat
Én sem vagyok új a fórumon, de úgy látom, igazi próféták is jöttek velem. Megtisztelve érzem magam
A kamerát nem fogom tovább védeni, mert elmaradt a várakozásoktól, viszont ilyen téren egyetértek akoska07-tel. Az más kérdés, hogy sokan nem (valljuk be, a léc magasabban van) és ez bizony rossz hír az m9-nek, így a htc-nek. De megsúgom neked, az m8 kamerájában sem fogsz több örömet találni.
Ha egy gyártó van, aki kijavítja amit lehet, akkor az a htc. -
-
s3nsitivity
addikt
Szerinted.
Ugyan úgy megvan ennek a készülékben a célközönsége is mint a többinek. Nem te, erre már rájöttünk.
De csak mert nem tudsz új hardvert letölteni netről.
Ha az eddigi felhozatalból kéne választanom akkor nekem az M9 lenne a befutó.
Samsung nálam elesik a designon,a G Flex meg dadogósabb mint a fogatlan román örömlány.
A G4 még ki tudja mit produkál a 808-al.. lehet az se lesz jobb mint a 810.. de legalább gyengébb lesz.
Komolyan már a P8-as Huawei ami a legjobban érdekel.. még a végén be is ruházok egyre. -
s3nsitivity
addikt
Hé Töki, akoska07
(nem tegeződünk bocsi.az egyike a kevésnek akinek VAN ilyen készüléke.)
És leállhatsz a sok okoskodással mert elszakad a szög és kiugrik a zsákból a cérna lassan.(#738) zsolt0017
Így már más a helyzet, csak hirtelen az apple a király mindenki más elmehet oda ahova akar feelinget éreztem a hsz-ben és muszáj volt belekötnöm.Mondjuk a múltkor megkaptam facebookon, hogy tuti csak álmodtam.. pedig haver is kommentelt a poszt alá akinek az i6 van.. na mindegy, sok hülye létezik.
-
zsolt0017
tag
Te tudod, mekkora hülyeségeket állítasz ?
Ki beszélt arról, hogy másik hw-t le lehet tölteni ?
Aki megvette az m9-et, fog kapni sw updateket, amik mind az üzemidőn, mind a kamerán javíthatnak szoftveresen. Kicsit nézz utána a dolgoknak, mikor ilyeneket állítasz.
Egyetlen erősebb soc van (android fronton) a gyengített 810-nél is, az pedig az exynos 7420. Gondolom megérted, miért nem rakták bele.
Másrészt, hogy kicsit kirángassalak a számok világából, az apple saját soc-ja, az a8, ami az i6, i6+ párost hajtja 1,5Ghz-n elcsipázza a 2,5-Ghz-s snapdragon 801-et. -
s3nsitivity
addikt
A ház kisebb.
Az aksi idő még változhat, de nagyrészt a SoC hibája ez is.
A kamera csak megapixelben nőtt, én pl visszasírom az upx-et.. mondjuk egy 8mpx es felbontásban.
Jobb GPU, erősebb a lefojtott soc is mint az s801(#716) Sebestyen01
Azért azzal a Note 4-el is lehet szebbeket lőni
-
Blyan
félisten
Nem a lebutításon van a hangsúly, hanem azon, hogy mekkora teljesítménnyel bír. Az M7 megjelenésének évében is felső-középkategóriás SoC-t kapott, mégis jól teljesít két év múltán is.
A S810 még a visszavett órajellel is felsőkategóriás teljesítményre képes. És ugyanezt a teljesítményt hozza majd két év múlva is, amiről nem hiszem, hogy jobban "amortizálódna", mint a S600-é mostanra.Másrészt az optimalizáción van a lényeg, aminek köszönhetően az M7 most is megállja a helyét.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Villanyszerelés
- Milyen processzort vegyek?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- LEGO klub
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Házimozi haladó szinten
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- LG V30 - vezércsel
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Újszerű Xiaomi 13T 8GB+256GB 1 év Garanciával!
- Honor 400 Lite+ Honor Choice Earbuds fülhallgató, fekete, bontatlan, eladó
- Samsung Galaxy s23 256GB !!! (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári gari + carbon szálas tok.
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó Új Motorola G31 4/64GB szürke / 12 hónap jótállással!
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 500m2 nyomat
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest