- iPhone topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Hammer Construction 2 Thermal 5G - építő jellegű kritika
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
HTC ONE M8
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cypresss
senior tag
válasz
Cypresss #2983 üzenetére
Sziasztok,
Köszönöm mindenki segítségét, a hibának sokkal prózaibb oka volt, mint gondoltuk. Egész pontosan a csomagváltás során nem sikerült a Telenoros kollégának aktiválnia a 4G-t. Ez szóvá tettem az ügyfélszolgálaton, ahol öt nap után sikerült megoldani a problémát. Tegnap reggeltől már aktív a 4G és szépen hasít mint látható. Az eddigi legjobb értéket Budán mértem a XI. kerületben, az átlag inkább 50-55 körül mozog.
Lacy6: Köszi a linket, el is mentettem szükség esetére.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A tajvaniak legújabb zászlóshajója még fémesebb külsőt kapott, ráadásul már duál kamerával rendelkezik, és a szteró hangszóró is fejlődött.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thinkpad x1 carbon 6 i7-8650u 8. gen 4 mag 8 szál. 16GB a legjobb üzleti.
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 4th - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest