- Apple iPhone 6s - Nyomás utána!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Vivo V50 5G - új is, nem is
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ed3r_X_
nagyúr
Jó, ezt már nem mondtam, de 1-2 telefonnál tényleg egyszerűbb otthon
Rhino666:
Ohh, öcsém Nokiája is így volt, beleesett a WC-be, elsőre semmi baja, majd pár nap múlva a hangszóró odalett. Illetve nem hiába mondják, hogy ilyenkor gyorsan aksi ki, tál rizsbe belerakni, vagy ami kiszedi a nedvességet bent.
Szóval még néha az se teljesen vízálló, amire ráírják.
-
Háááát, azért a Gorilla Glass jól bírja....
De az összeszerelési minőség sem rossz.
-
-
Ed3r_X_
nagyúr
Ez a leejted és eltörik igaz minden nagy kijelzős telefonra. Szerintem egyikre sm vonatkozik ilyenkor semmilyen garancia. Tehát mind drága mulattság
Mulatság* (elnézést, csak mániám néha
)
Amúgy arra gondolt, hogy otthon mennyire javítható. Ha meg ilyen problémás szétszedni, és nem is igazán lehet szerviz nélkül, akkor az otthoni javíthatósága kicsi. Márpedig néha bő tízezrekkel olcsóbban meg lehet úszni.
-
( V )
veterán
Minek kell Neked a nyitott bootloder, egy nexusnãl? Hát az nem a legcsodálatosabb Android?
LOL és te vádoltál engem trollkodás miatt
nálam az android a root után kezdődik.
aksi máshol is gond, ha nincs min 3000mAh pl Note 2, ezzel együtt is nálam gond nélkül elmegy egy napot 5 óra kijelzővel is; hangszóró nem izgat, amennyire kell bőven elég (amúgy őszintén ki az aki egy két centis kis vacakon hallgat minőségi zenét és nem fülessel?); a kijelző színei egyike a legjobbaknak a piacon [link] (értsd legközelebb áll a normál színekhez); a beszerzés valóban macerás, de nem megoldhatatlan.
Remusz911
Örülök hogy valaki látja és értelmesen is össze tudja foglalni a lényeget! -
Nem, én tényleg kíváncsi vagyok, hogy aki szerint a HTC sz@r az mit használ. Nem vagyok én mazochista hogy ne a legeslegjobbat használjam amiből csak tudom. Van elég problémám anélkül is hogy felesleges köröket kelljen futnom még a kütyük miatt is, ezért ragaszkodom a minőséghez (HTC okostelefon, Lenovo laptop, Logitech perifériák stb.). Hidd el, én lennék a legboldogabb ha lenne bármi amihez képest a HTC sz@r, mert akkor váltanék és annyival is egyszerűbbé válna az életem. Mert az állítólagos HTC fanboy-ságomra kizárólag a harmatgyenge konkurencia ad alapot.
Szerk: (#150) ( V ): A Nexus 5 jó teszthardvernek, hogy appokat gyárts rá, de semmivel nem több egy referencia készüléknél.
A mindennapi használatban a "herélt" Android édeskevés, főleg annak aki a jóhoz van szokva.
Nem is értem mitől lenne (sokkal?) jobb egy egyszerű referencia készülék egy zászlóshajónál.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Trident Z RGB 6600MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Samsung Galaxy S23, 8/128 GB, Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged