- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Mobil flották
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Macrodroid
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bóti
senior tag
Ebben van egy jó nagy adag mázlifaktor is.
Én a Huawei G510-emet (ami lássuk be, nem igazán csúcskategória) ejtettem le koncerten, fényképezés közben, kb 210 centiről. A hátlap jobb felső sarkán lett 2 apró karc, meg miután földet ért, arcra fordult, mint a vajaskenyér, úgyhogy a kijelző kicsit sörös, boros, töményes lett, de annyi, semmi baja nem lett. Viszont itt a fórumon is láttam már zsebben rommá tört kijelzőt is.
De mint tudjuk, a részegek védőszentje vigyáz ránk.Szervízről csak annyit (szintén Huawei), beadtam a telóm jack aljzat kontakt hibával, kicserélték az aljzatot, azóta 2 helyen eltart a hátlap, középen megnyomva pesig recseg, és a legszebb, a 3 érintésérzékeny gomb közül, a menügomb háttérvilágítása nem működik. Egyedi lett, az igaz, de ezzel csak arra reflektálnék, hogy "nem fogják karcosan visszaadni". Eleve leadtam karcmentesen, papírra mi volt írva? Enyhén karcos... Gondolom amiatt, ha esetleg a szervízben megkarconák, akkor ne tudj magyarázni, szóval mindig olvassátok el, ha szervízbe adjátok a telót, hogy milyen állapotúnak ítélik meg.
Másik fasza dolog, rögtön bekapcsolás után észrevettem, hogy nem világít a led a menügomb alatt, mondom a néninek, erre azt mondja, hogy egy panaszlevél kísérerében vissza lehet küldeni a szervíznek, és akkor megint több, mint 2 hétig várhatom, hogy visszakerüljön hozzám, hibásan vagy nem.. -
-
BenHans
addikt
Egy ismerősömnek a kopott burkolatot cserélték hox-on gariba és amikor az enyémmel volt gebasz akkor rairattam hogy karcos kamera plexi és én is full új burkolt kaptam. És ami érdekes, hogy az ismerősöm nagyon nem szokott vigyázni a telefonjaira és az új burok nem kopott. Lehet volt valami gyártási hiba és pár esetben így jött ki.
A GG viszont karcolódik. És bár mély karcom még nem volt, én már nem használok telefont fólia nélkül. Külföldi fórumokon is márkától típustól függetlenül panaszkodnak a GG-re. Nálam a fólia alatt kop-kop megvan. Még jó, meg is őrülnék ha így is karcolódna.
-
BenHans
addikt
Viccen kívül úgy gondolom, hogy ha nem HTC flagship akkor az első alternatíva nálam az iPhone. Csak ennél a kettőnél kapom meg gyárilag a smooth működést a kiváló optimalizációt, az ízléses, és átgondolt UI-t és csúcs minőségérzetet.
De mivel engem már minden a droidhoz köt, egy ideig még marad poleban a HTC.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Otthoni időjárás-állomás
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- PlayStation 5
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- E-roller topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- További aktív témák...
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- iPhone 13 128GB Megkímélt Független/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4321
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung S25 Ultra 12/512gb fekete Gyári Garancia 2028.02.24
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 8GB Fractal Design Define R5 FSP 750W
- Eladó szép állapotban levő Huawei P30 Pro kék 6/128GB 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest