- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
g3d
tag
válasz
Spark777 #957 üzenetére
Nekem az a sejtésem, hogy a google account-tal van összefüggésben. Amikor haverommal csetelek a google saját csetszobájában a PC-n és a telóm is fent van mobilneten, akkor ugye telefonon is jön az üzi, a cset szövege a telefonra is (haver gmail-es így összelinkeltem a tel.számával). Ezután kilőttem a mobilnetet a telefonon, de miután folytattuk a csevejt, a teló pittyegett, azaz jelezte az üzeneteket és valahogy visszamászott előzetes "engedélyem" nélkül
Vagyis tippre nem külsős progi okozza a galibát.
Addig nem gond, amíg itthon vagyok. Ha viszont külföldre megyek, kellemetlen lesz a dolog.
Amúgy eddig teljes az elégedettség a telóval, ezt a malőrt leszámítva
-
Pszihonaranc
senior tag
válasz
Spark777 #759 üzenetére
Ugyan már.. ha magyarországra nem csinálnak magyar nyelvű frissitést miért lenne német?
Amúgy "kisebbségnek" érzed magad mert keleti vagy? xD vagy mi.. mindig csak a "nyugatiak" 0.0
Amúgy meg a nyelvvel még annyit hogy szeritnem is elég nagy hiba hogy nincs magyarítás... de most ezt mi alapján döntik el hogy legyen?.. mert pl a Touch Pro2- nek van direkt utánanéztem ... ehhh
És a wifis kérdésemre nem nagyon kapram választ.... az volt a kérdés hogy szoftver hiba-e vagy csak az alumínium műveli ezt?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Micro Four Thirds
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Óvodások homokozója
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged