Új hozzászólás Aktív témák
-
Rhino666
addikt
Több mint fél évig volt Omniám, nem tudom hogy bírtam idegekkel. Azok után üdítő volt végre a Touch Pro, pedig az Omnián is TouchFLO volt. Bionytalan és lassú volt a Pro-hoz képest. Az iGo8 nekem kerek 30 másodperc alatt használatra kész, ami azért nem 50 ahogy írtad.
És ez egyébként sem azt bizonyítja hogy a mindennapi használatban lenne lassú. Az meg hogy nem olyan folyékony a GUI, mint egy iPhone-é nem azt jelenti hogy reumás csiga lenne. Látom neked se volt N-es Nokiád, annál volt divat hogy 10 másodperc alatt lépett be a főmenübe. Na az tényleg botrányosan lassú. Az, hogy néha fél-egy másodperceket kell várni egy-két dologra, hát az még a leggyorsabb számítógépeknél is így működik.
-
Rhino666
addikt
Hát az Omniát ne számoljuk mert olyanom sajnos volt hónapokig és jóval lassabb volt a Touch Pro-nál, akármilyen szoftot raktam rá.
Érdekes, akkor mi számít gyorsnak ha szerinted ezek ennyire lassúak? Egy agyontuningolt iPhone?
Végig furcsa dolgokat írtál. eddig még csak gyanús volt, de most hogy az Omniára azt írtad hogy elfogadható a sebessége... Így már biztos vagyok benne hogy valahol léket kaptál.
És még én vagyok a sznob...
-
Rhino666
addikt
Böngészésnél pedig néha a VGA is kevésnek bizonyul. Volt már párszor olyan, hogy ha kizoom-oltam úgy hogy átlássam az oldalt, akkor a betűk voltak túl kicsik, ha meg a betűk voltak olvashatók, akkor elvesztem a részletekben...
Érdekes, én nem tapasztaltam a zavaróan lassú működést a kitchen ROM-os Touch Pro-n, de még a gyári szoftveres Diamondon sem.
-
Rhino666
addikt
1. Hát ezzel a kijelzővel semmiképp.
2. Már akinek, szerintem 2,8" VGA felbontással éppen-éppen.Meg mihez képest? 3,2"-on mutass kisebb felbontást, amihez képest tényleg sűrű...
Attól hogy másnak nincsenek ilyen igényei, attól nem én leszek a hülye. És attól még ugyanúgy csalódtam a HTC-ben, sosem gondoltam hogy valaha VGA alá fognak adni. Nem jellemző rájuk, mindigis az előremutató technikákat részesítették előnyben...
-
Rhino666
addikt
Hát akkor csak én vagyok elkényeztetve 2,8" @ VGA kijelzővel.
Márpedig elég gáz lehet netezni olyan apró felbontással, néha még VGA-val is gondot okoz átlátni az oldalakat.
SD ügyben egyértelműen két teljesen különböző dologról van szó, itt viszont teljesen nyilvánvaló, hogy az eredeti HD-nek miért ezt a nevet választották. A nagy kijelzője miatt.
Ha már ezzel se értesz egyet, akkor végképp nincs miről vitáznunk...
-
Rhino666
addikt
Én SD alatt a floppyra gondoltam, ha már az adattárolásról van szó. Azt hittem, ésszerű keretek között ahhoz hasonlítod.
Teljesen mindegy, lehet vitatkozni napestig, szeirntem aki egy kicsit is hozzáértő az a HD hallatán nagy felbontásra számít. Ennek a felbontása meg kicsi, szóval csalódást okoz, felháborít. Lehet, hogy én vagyok az egyetlen, de szerintem akkor is szánalmas 5 évvel ezelőtti technológiát egy 130 ezres csúcskészülékbe belerakni.
És akkor még ennek ellenére HD-nek nevezni.
-
Rhino666
addikt
Keverjünk ide 20 évvel ezelőtti dolgokat, amik akkor még egész mást jelentettek a köztudatban, erős érv...
Szerintem közvéleménykutatást kellene csinálni, hogy ki mit ért HD alatt, hátha az meggyőzne arról, hogy elfuserált dolog egy trendi kifejezést alaptalanul felhasználni.
-
Rhino666
addikt
Nem a TV-s/monitoros HD-ről van szó, hanem TV, monitor, videokamera, bármi... Leszámítva a HTC HD-t.
Szerintem igenis vétek egy jól hangzó kifejezéssel fémjelezni egy terméket, ha nem is igaz rá. Olyan ez, mint amikor a kínai mobilokra ráírják hogy MP5 meg real HD camera (=VGA).
-
Rhino666
addikt
A Touch HD-knál egyértelműen a képernyőméretre és felbontásra utal az elnevezés. Innentől kezdve meddő vita.
Már az eredeti HD-nál is húztam a számat, hogy mitől HD a 800x480, de ezt már nem bírtam elengedni a fülem mellett. Hívhatnám magam 40cm mini-nek de az a baj hogy abból a fele sem lenne igaz, kb. ahogy a HD mini esetében.
Ezt hívják nagypofájúskodásnak.
-
-
64b0r
aktív tag
Elsősorban nem az volt a problémám, hogy lötyögős hátlapot csináltak, hanem, hogy eddig ők nem csináltak ilyet. És ez véletlenül pont akkor történik meg, amikor a vállalat úgy véli, hogy már elegendő nevet szereztek maguknak ahhoz, hogy a készülékeiket akár a logójukkal felvállalják.
Ahogy nő az arcuk, úgy engednek meg maguknak olyan linkségeket, amiket eddig a Nokia és társaik engedtek meg maguknak...kaller1: Reméljük a legjobbakat!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HPE Aruba PoE+ L3 switch raktárról azonnal elérhető!
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁLTALÁNOS IGAZGATÓHELYETTES tábla
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged