- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Magisk
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
w.miki
veterán
Olvassa még valaki a topikot?
Magyarítani szeretnék egy ilyen készüléket (Hollandról) hogyan lehetne a legkönnyebben megoldani? -
Lasy
veterán
Ennyire kevesen használják ezt a telefont?
vagy miért nem lett annyira nyerő?Most szereztem egyet, és kíváncsi lennék rá, hogy mit lehet kihozni belőle.
Igaz soha nem foglalkoztam annyira a windows-al, de azért érdekelne most már...valaki esetleg valamit?
Mármint mit érdemes használni windows-on? -
drmsp
csendes tag
válasz
runner 125 #175 üzenetére
Hivatalosan nem működik az IGO
-
nobela
senior tag
Sziasztok, a legújabb iGO (8.3.2.152657, 2010 július 21-i verzió) hivatalosan működik a HD Minin?
Csak ez az információ tart még vissza a vásárlástól. Nav N Go által hivatalosan támogatott készülékek között természetesen nem szerepel, de a legfrissebb listájuk is 2009-es (bravó).
Nem nagyon szeretnék különböző "okosságokkal" bajlódni, a telefon munkára kell, minden legyen hivatalos rajta.
Köszi!
-
SEman
csendes tag
válasz
runner 125 #173 üzenetére
hd2...az a zsebben nem fér el...nagy tégla...de jó...csak óriási
-
D@niel
addikt
A Mobile Meetingen kértem egy összehasonlító prezentációt a HD2 vs. HD Mini-ről, 2 perces VIDEO.
-
SEman
csendes tag
én megvettem...115...de elég jó kis telefon...
csak a 320x480 miatt vannak vele problémáim...
kipróbálnám rajta a xandroidot de nem tudom hogy kéne megoldani... -
Atombalu
senior tag
gagyi hatása van
-
Atombalu
senior tag
válasz
The Butcher #167 üzenetére
Hát,,,,,,,,Nincs szerelem :--(((((((((
Kisebb gond volt az, hogy a masina nem működik a lopásgátló miatt
-> le van fagyva egyfolytában, újraindítás után is.
Nagyobb, hogy a készülékház nem jön be.
Most nem lesz csere. -
Atombalu
senior tag
válasz
Plexicushio #165 üzenetére
Igazabol az a nagy vicc, hogy ahogy telik az ido, egyre tobb kompromisszumot kell kötnöm az N82 óta kamera téren.
N82 marha jó képet készít és normális villanós vakuja van.
Váltottam 5800-ra itt már csak 3 mpx és csak ledes vakuval, de még turheto minoseggel.
Erre most megvenném a HTC HD minit, ekkor egy még rosszabb minosegu kepet keszito telefont vennék és még előlapi kamera is hianyozna, ami nekem eléggé szukseges.
Már lassan azt mondom, h nem is kell a kamerade hazudni megse szeretnek magamnak.
Nehez.Ettol fuggetlenul megyek ma megtapicskolom, megnézzük van-e szerelem
-
Plexicushio
senior tag
válasz
Atombalu #160 üzenetére
Mint a tesztben is láthatod és olvashatod, itt bizony nem sok mindenre kell várni.
Jól van optimalizálva, nagyon gyors. A HD2-re konvertált minőségű videókat is gond nélkül viszi.És ami a tesztben nem lett említve, de ez a telefon is kapott G-szenzort, közelségszenzort, környezetmegvilágítási-szenzort, csakúgy mint Leo.
Essen még kicsit az ára, és szerintem igen jó vétel lesz.
-
Atombalu
senior tag
válasz
Plexicushio #163 üzenetére
Nice, thx
-
Zirowe
nagyúr
válasz
Atombalu #160 üzenetére
Más winmo készülék felhasználójaként (htc diamond) tudok neked adni válaszokat: skype,msn van.
Igo is van rá (hivatalos és nem hivatalos verzió).
Fringbe nem vagyok biztos,de szerintem van más hasonló program.
Office van benne,megnyitni és szerkeszteni is tudod a dokumentumokat.
Sajnos facebook kliens is alap szokott mostanság lenni htc készülékeknél.
A coreplayer diamondom minden avi-t amivel próbáltam lejátszott rendesen konvertálás nélkül (főleg sorozatrészeket néztem rajta).
Programokat netszerte találsz,cab kiterjesztésüeket kell keresni,vagy nézz körbe xda fórumon.
Nem szaggat és jó,főleg,hogy a tesztben is írják,hogy nagyon jó a sebessége (diamond még néha gondolkodott egy két mp-t,de az se volt zavaró,viszont ebben jobb vas van).Shazam id meg nem tom micsoda
Egyébként akkor meg kéne próbálnod egy htc hd-t,azon van előlapi kamera,nagyobb kijelzős és felbontás,viszont kevesebb ram.
De olcsóbb legalább! -
Atombalu
senior tag
Ja és jó lenne egy FTP program is bele.
Létezik ? -
Atombalu
senior tag
Engem az tart vissza a vásárlástól, hogy pl.:
- iGO
- fring
még nincs rá.- Shazam ID csak OS V6 vagy a fölötti gépekre jó, ez pontosan nem tudom mit jelent Symbianom volt mindig, arról váltanék.
Gondolom Office alkalmazások vannak egy Win mobilban.
Valahol olvastam, hogy az Xvid videókat lejátsza gond nélkül, de máshol megint mást írtak.
Skype, MSN vannak ?
Facebook kliens ?Nokia 5800-ról váltanék, mert számomra is elfogadhatatlan a sebessége. Van hogy 2-3 másodperceket kell várni a menüben való lépkedéskor.
Ilyen ugye nincs HD Mininél ?Az előlapi kamera hiánya még egy nagy visszatartó erő. Külföldi kint létem során rengetegszer használom.
Programokat hol találni erre a HD Mini masinára ?
Van amikor belassul, menüben vagy képek nézegetésekor stb. ?Thx
-
D@niel
addikt
HD2 vs HD mini videóm a Mobile Meetingről, hands on prezentation.
-
erdoke
titán
válasz
Rhino666 #155 üzenetére
Nem csak az én elvárásom, hogy a drága időmet te egy okostelefon menüjében navigálás vigye el, hanem kvázi minden azonnal történjen.
Az Omnia és a TouchFLO párosítása nem volt bölcs dolog, mivel az utóbbi OpenGL ES 1.1 támogatással fut HTC-ken, az Omniában pedig nincs külön 3D gyorsító, önmagában a gyorsabb proci pedig még alacsonyabb felbontáson se hozza azt a sebességet.Nokiám valóban nem volt a 6230i óta, és már azt se szerettem a korábbi üzleti készülékeik után. Az is biztos, hogy egy éven belül nem is lesz Nokiám. Egyébként se vigasztalna, hogy van még rosszabb...
-
Plexicushio
senior tag
A fenébe vele, de nagyon tetszik....
Pedig nem akartam winmobilt..
Ha jobban belegondolok, a 6.5 is bőven elegendő nekem amire kell, az Andi-n meg majd a 2.2 utáni release-t cincogtatnám..
-
Rhino666
addikt
Több mint fél évig volt Omniám, nem tudom hogy bírtam idegekkel. Azok után üdítő volt végre a Touch Pro, pedig az Omnián is TouchFLO volt. Bionytalan és lassú volt a Pro-hoz képest. Az iGo8 nekem kerek 30 másodperc alatt használatra kész, ami azért nem 50 ahogy írtad.
És ez egyébként sem azt bizonyítja hogy a mindennapi használatban lenne lassú. Az meg hogy nem olyan folyékony a GUI, mint egy iPhone-é nem azt jelenti hogy reumás csiga lenne. Látom neked se volt N-es Nokiád, annál volt divat hogy 10 másodperc alatt lépett be a főmenübe. Na az tényleg botrányosan lassú. Az, hogy néha fél-egy másodperceket kell várni egy-két dologra, hát az még a leggyorsabb számítógépeknél is így működik.
-
tariattila
veterán
HD = Háá Dúúúrva
HD2 = Háá Dúúrva a négyzeten...
-
Plexicushio
senior tag
xda-n írta egy felhasználó, hogy az összeszerelési minőség "fantasztikus", reméljük tényleg az, és nem csak ő nézett el valamit.
Kár lenne a gyenge hátlapért, mint "szériatartozék" -
erdoke
titán
válasz
Rhino666 #151 üzenetére
Maradva a WinMo-nál, próbálj ki egyszer egy HD2-t, de az általad említettekhez képest a HD mini is gyors.
Nálam 10 mp után a pilótafülkében van az iGO (full EU speedcam adatbázissal), pedig a kártya se gyors, amiről indul. Ez egy régebbi vason inkább 40-50 mp.
Egy netről letöltött bármilyen nem HD AVI simán fut, nem kell konvertálgatni. A felület röccenés mentes, egy pillanatra se akad meg, de sorolhatnám még. A lényeg, hogy az összes 528-as ARM11-gyel megvert HTC lassú, és nem csak a HD2-höz képest (4-5-szörös számítási teljesítmény), hanem a HD minihez képest is (20-40 %-kal nagyobb számítási teljesítmény + kisebb felbontású kijelző).Szerintem ha a Touch Pro-t és az Omniát összeméred, szinte mindig egyértelműen az utóbbi gyorsabb. Kivétel az Omnia gyári TouchWiz felülete a TouchFlo-hoz képest, de Mobile Shell-el már elég nagy a különbség. Elég sokáig nyomkodtam együtt egy Omniát és egy Diamondot, és a gyártói felület kivételével nem volt kérdés, melyik a gyorsabb (az viszont már a specifikáción is látszik). Nyilván az Omnia kijelzője olyan, amilyen.
Ha volt Omniád, tudnod kellett volna, hogy 3,2" mellett létezik a HVGA-nál alacsonyabb felbontás... -
Rhino666
addikt
Hát az Omniát ne számoljuk mert olyanom sajnos volt hónapokig és jóval lassabb volt a Touch Pro-nál, akármilyen szoftot raktam rá.
Érdekes, akkor mi számít gyorsnak ha szerinted ezek ennyire lassúak? Egy agyontuningolt iPhone?
Végig furcsa dolgokat írtál. eddig még csak gyanús volt, de most hogy az Omniára azt írtad hogy elfogadható a sebessége... Így már biztos vagyok benne hogy valahol léket kaptál.
És még én vagyok a sznob...
-
erdoke
titán
-
Rhino666
addikt
Böngészésnél pedig néha a VGA is kevésnek bizonyul. Volt már párszor olyan, hogy ha kizoom-oltam úgy hogy átlássam az oldalt, akkor a betűk voltak túl kicsik, ha meg a betűk voltak olvashatók, akkor elvesztem a részletekben...
Érdekes, én nem tapasztaltam a zavaróan lassú működést a kitchen ROM-os Touch Pro-n, de még a gyári szoftveres Diamondon sem.
-
erdoke
titán
válasz
Rhino666 #147 üzenetére
Szerintem a Diamond jó 20 %-kal fentebbről indult, és a csúcsról a HD taszította le anno.
Ebbe a méretbe fölösleges nagyobb felbontást rakni, sokkal nagyobb hátránya van a sebesség oldalon. A Diamond egy rokkantnyugdíjas csiga a HD minihez képest a mindennapi használat során is, pedig ahhoz már adtak ki számtalan frissítést, míg az utóbbit az első szoftverrel teszteltük.
Mihez kezdenél a nagyobb felbontású kijelzővel? Ha 100 %-os oldal megjelenítéssel böngészel a Diamondon, akkor olvashatatlan minden, ha pedig kinagyítod, ugyanúgy nem látsz többet a kijelzőn, mint a HD minién. Mivel utóbbi se pixeles egyáltalán napi használatban, minek hívjam a nagyobb felbontás "igényét", ha nem sznobizmusnak? Inkább nézzem el a zavaróan lassú működést, csak hogy a felbontásra recskázhassak?Ott volt a HTC-nek a rengeteg VGA és WVGA csigatelefonja (528 MHz ARM11 L2 cache nélkül) évekig, nem is vettem egyet se, amíg normális vasat nem pakoltak alá (HD2). A Legend/HD mini párossal végre egy olyan középkategóriás vasat adnak, ami normális sebességgel elviszi ezt a felületet és felbontást, kiegyensúlyozott felhasználói élményt biztosítva.
-
erdoke
titán
válasz
Rhino666 #145 üzenetére
1. Pozícionálása sem csúcskategóriás. Se a procija, se az anyagok, se az ára nem lesz az pár hét múlva (igazából most sem az 100e-ért).
2. Van 3,2" WQVGA (400x240), ehhez képest a 480x320 sűrű.
Ha láttál már iPhone-t, annak is HVGA a felbontása 3,5" átlóval, és nem gáz. Ma már nem csúcs, és észrevehető, de nem gáz, ugyanis egy kijelzőnek van még pár paramétere a felbontáson kívül, ami jelentősen befolyásolja a minőségét.
HTC-nek vannak QVGA készülékei is alsó-középktegóriában... Tudod, van az ár, a pozícionálás, és ehhez kell belőni a specifikációt. Vagy fordítva, de a lényegen nem változtat. Nem csak felső kategóriás készülékeket lehet eladni, akár HTC-ről, akár más gyártóról van szó.Félre ne érts, már jó ideje én is WVGA-t használok (4,3"), de a téma nem a te és a nem az én igényeimről/sznobizmusomról szól, hanem egy középkategóriás PDA-ról. Amit én használtam 8 napig, te pedig ránézel a specifikációra, és kijelented, hogy szar a kijelzője.
-
Rhino666
addikt
1. Hát ezzel a kijelzővel semmiképp.
2. Már akinek, szerintem 2,8" VGA felbontással éppen-éppen.Meg mihez képest? 3,2"-on mutass kisebb felbontást, amihez képest tényleg sűrű...
Attól hogy másnak nincsenek ilyen igényei, attól nem én leszek a hülye. És attól még ugyanúgy csalódtam a HTC-ben, sosem gondoltam hogy valaha VGA alá fognak adni. Nem jellemző rájuk, mindigis az előremutató technikákat részesítették előnyben...
-
erdoke
titán
válasz
Rhino666 #143 üzenetére
Most leírjam ugyanazt harmadszor, ha láthatólag nem jut el az agyadig? Megpróbálom:
1. Nem csúcstermék. Az ára még súrolja, de most jelent meg, és a HTC-k gyakran erősen nyitnak.
2. Ehhez a kijelző mérethez kiválóan megfelel a HVGA felbontás nyújtotta pixelsűrűség. Elég High a Density, ha így jobban tetszik.) -
erdoke
titán
válasz
Rhino666 #140 üzenetére
Hidd el, a 4,3" WVGA is kicsi tud lenni, de most nem erről van szó. Tegyük fel, hogy a Touch HD-nál a kijelző miatt választották a nevet. Ez esetben kérdezném:
Akkor korrektül jártak el? Nyilván nem, mert a TV-s/monitoros HD felbontástól rettenetesen messze van a WVGA.
A mérethez tartozó magas felbontásra céloztak volna (=pixelsűrűség, High Density)? Ha igen, hol van ez a határ 3,2" esetében? Ki mondja meg, hogy ehhez a mérethez a HVGA már nem elég sűrű? A HTC láthatóan úgy véli, hogy elég, és eddig minden tesztelő ugyanezt mondta, beleértve engem is.
Mivel a gondolatmenet elején rögtön elvethető a TV-s HD felbontás használata, szerintem végképp felejtsük el. -
Rhino666
addikt
Hát akkor csak én vagyok elkényeztetve 2,8" @ VGA kijelzővel.
Márpedig elég gáz lehet netezni olyan apró felbontással, néha még VGA-val is gondot okoz átlátni az oldalakat.
SD ügyben egyértelműen két teljesen különböző dologról van szó, itt viszont teljesen nyilvánvaló, hogy az eredeti HD-nek miért ezt a nevet választották. A nagy kijelzője miatt.
Ha már ezzel se értesz egyet, akkor végképp nincs miről vitáznunk...
-
erdoke
titán
-
Rhino666
addikt
Én SD alatt a floppyra gondoltam, ha már az adattárolásról van szó. Azt hittem, ésszerű keretek között ahhoz hasonlítod.
Teljesen mindegy, lehet vitatkozni napestig, szeirntem aki egy kicsit is hozzáértő az a HD hallatán nagy felbontásra számít. Ennek a felbontása meg kicsi, szóval csalódást okoz, felháborít. Lehet, hogy én vagyok az egyetlen, de szerintem akkor is szánalmas 5 évvel ezelőtti technológiát egy 130 ezres csúcskészülékbe belerakni.
És akkor még ennek ellenére HD-nek nevezni.
-
Rhino666
addikt
Keverjünk ide 20 évvel ezelőtti dolgokat, amik akkor még egész mást jelentettek a köztudatban, erős érv...
Szerintem közvéleménykutatást kellene csinálni, hogy ki mit ért HD alatt, hátha az meggyőzne arról, hogy elfuserált dolog egy trendi kifejezést alaptalanul felhasználni.
-
D@niel
addikt
HTC HD mini: 107.990HUF ingyenes kiszállítással a gsmhome-nál. Lehet máshol van olcsóbb is, véletlenül belebotlottam ebbe az árba.
-
Rhino666
addikt
Nem a TV-s/monitoros HD-ről van szó, hanem TV, monitor, videokamera, bármi... Leszámítva a HTC HD-t.
Szerintem igenis vétek egy jól hangzó kifejezéssel fémjelezni egy terméket, ha nem is igaz rá. Olyan ez, mint amikor a kínai mobilokra ráírják hogy MP5 meg real HD camera (=VGA).
-
erdoke
titán
válasz
Rhino666 #126 üzenetére
Én meg pontosan azt látom, hogy te akarsz valamit belemagyarázni, ami nincs ott. Leírtad, mit jelenthet a HD, ha egyáltalán a kijelzőre vonatkozik,de amikor éppen erre hivatkozok, akkor elkezdesz valami másról beszélni (nagyobb meg kisebb felbontás
).
Szerinted kamu, szerintem meg fölöslegesen kevered ide a TV-s/monitoros HD fogalomkörét.
Ez egy márkanév, és értelemszerűen semmi köze a TV-s HD felbontáshoz (1920x1080), ezért ne is keverjük bele. -
kuchera
tag
Tökre olyan mint a többi htc csak kissebb nem?
-
ALI_G
veterán
drága. ezen semmi nem ér meg ennyit.
-
Atos23
senior tag
válasz
Quasi_modo #91 üzenetére
Nem tartják raktáron, csak a típushibás alkatrészeket. Így a ritkán meghibásodó cuccost meg kell rendelni jó messziről.
Bár manapság az ebayes rendeléses tapasztalatok alapján Kínából hamarabb itt van egy sima levél, mint Magyarországról
Nem tudom, mit lehet annyit rajta ülni
-
Az ár nagyon elkeserítő lesz, főleg ,hogy az összeszerelés minősége állítólag nem az igazi, bár én azért megvizsgálnék egyet, talán csak a tesztalany nem volt formába
n
-
muxi-muxi
senior tag
A cikkben gyakorlatilag csak pozitívumok hangzottak el, de az árhoz érve mintha gyomorba ütöttek volna. Ennyi pénzből inkább teletömöm a hátizsákom egy alaptelefonnal (10 K), egy nettoppal (85K) meg egy jó kis mp3 lejátszóval (10 K).Bár ezek mondjuk nem tűnnek el egy mozdulattal a zsebemben...
-
erdoke
titán
válasz
Rhino666 #118 üzenetére
És a HTC szerint? Vagy szerintem? Vagy más telefon gyártók szerint?
Az 1440x720 egyébként TV-n sem HD, sőt, mégcsak nem is szokványos felbontás.
Ha High Density-ről beszélünk: Az 1280x720 mekkora felületen "sűrű"? Mert 46"-os TV-n már biztosan nem...
Remélem, kezded kapiskálni a dolgot... -
EczkE
veterán
Nem rossz, de sem az ára sem a külseje nem tetszik.
-
erdoke
titán
Szerintem nincs gond az összeszerelés minőségével. Talán egy hibás hátlapot fogtak ki, vagy letörték az egyik felső tartó pöcköt, esetleg a kettő összefügg.
Annyit tudnék felróni a hátlapnak, hogy a sarkok közelében nincs felfogatás, így csavarva tényleg lötyög egy picit. Na de ki csavargatja a készülékét? -
orbano
félisten
annyért rohannék megvenni, mert nagyon bejön
Bocha: nem próbáltátok még ki videózás közben, hogy ne legyen automatikus fénymérés? Szerintem sokkal szebbek lennének a videók, ha fix expozícióval készülnének, és nem állítgatná folyamatosan a fényerőt, amikor megnyitsz egy világosabb, vagy sötétebb menüt.
-
LonGleY
veterán
Ennyi pénzért egy Dell Vostro laptopot lehet kapni. Érdekes elmeroggyant lehet, aki pont egy ilyen win-es értelmetlenségbe nyomja el a pénzét..
-
tildy
nagyúr
Otthoni ára tényleg sok, itt azért reálisabb áron kapni, kb 100 -110 ezer forint körül.
-
Atombalu
senior tag
Na rég volt már hogy tetszett egy teló.
Sajnos viszont van pár apróbb hibája.
- A kamera eléggé tré minőségű képet készít
- Nincs előlapi kamera
- Nincs vaku
- Hol van az Amoled kijelző?Minden más iszonyat zsír. Méret. Többi tudás.
Ja kérdés: Ki tudja használható iGO-val ?
-
-
erdoke
titán
válasz
Rhino666 #103 üzenetére
Tegyük fel, hogy igazad van, és a kijelző miatt HD, a High Density pedig a pixelsűrűségre utal. Hol van az a határ, ami alatt "jogtalanul" használják ezt a nevet?
(#104) CHIPman
Sokkal kisebb különbség van kijelzőméretben a HD mini és az iPhone, mint az iPhone és a HD2 között (3,2<3,5<4,3"). Akkor az iPhone-on is vakítás a multitács? Mert nekem az is törpe kijelzős. -
Rhino666
addikt
A Touch HD-knál egyértelműen a képernyőméretre és felbontásra utal az elnevezés. Innentől kezdve meddő vita.
Már az eredeti HD-nál is húztam a számat, hogy mitől HD a 800x480, de ezt már nem bírtam elengedni a fülem mellett. Hívhatnám magam 40cm mini-nek de az a baj hogy abból a fele sem lenne igaz, kb. ahogy a HD mini esetében.
Ezt hívják nagypofájúskodásnak.
-
Rhino666
addikt
HD = High Definition vagy High Density, vagyis magas felbontás. 320x480 nem éppen az. Ha meg a HD2 kicsi változata, akkor legyen HD2 mini. De leginkább legyen valami egész más, mondjuk Diamond mini vagy Superb, Granite, fakanál vagy kenyérpirító. De NE olyan nevet adjanak neki, ami nem igaz rá. Ennyi erővel az is lehetne a neve hogy Touch Pro light, pedig billentyűzete sincs.
-
kukac7
tag
nekem inkabb a kepen levo imac kellene.
ennyi penzert mar desire-t adnak.
-
CHIPman
nagyúr
A több ujjas zoomolást mióta hívják pinch-nek?
Ha már angol és a MT nem tetszik, akkor multi-gesture.
Rhino666: A HD mostanában a státusz jele lett. HD videokártya(ATi), full HD monitor, HD PDA, HDTV és hasonlók. -
Rhino666
addikt
3,2" kijelzővel és 320x480-es felbontással mitől HD?
Inkább LD.
Elég sz@r névválasztás volt.
Már 4 éve 3,6" TFT-s VGA felbontású PDA-m volt, ennyire nem haladunk a korral hogy fejlődünk visszafelé?
-
Atos23
senior tag
Jó ez, csak el ne romoljon, vagy bármelyik HTC. Az én készülékem várhatóan 6 hetet tölt garanciális ügyintézésben.
-
edward2
addikt
Itt 99500 ftnyi euroért meg lehetne kapni (379E), de ha már nézem a desire 469euros árát a kettő szerintem ég és föld bár ez a pici HTC nekem nagyon tetszene mondjuk ugy 340Euro körül.
-
aram01
nagyúr
tetszik,de rohadt drága
-
benczeb
aktív tag
Szepjonapot,
Jol latom, h nincs vaku a hatlapon? -
Plexicushio
senior tag
Határozottan tetszik! Viszont még 100ezerért is mocsok dráááágaaaa...
-
Harlek
tag
Ehh, egymás után jönnek ki a jobbnál-jobb HTC cuccok és persze egyik se kapható T-nél, felveszik a kínálatba inkább az X10-et... ki érti ezt?
-
Silentfrog
veterán
Én sucig vagyok 50k nál többet csak nőre, lovakra, meg szivarra adok.
Talán 60k még adnék egy ilyenért többet tuti nem -
Valzor
aktív tag
Őszintén szólva nem tudom, hogy miért zavar annyi embert a sárga belső, úgy se látszik, akkor meg nem mindegy, hogy sárga, lila, vagy fekete?
-
SZ4B
tag
válasz
Quasi_modo #67 üzenetére
a Józsefvárosi piacon adnak olyan mobilt, ami meglepit okoz, ha leveszed a hátlapot
-
^Clown
addikt
Kicsit jobb összeszerelési minőséget várnék egy HTC készüléktől. Az árát és az előbb említett dolgot leszámítva nagyon rendben van
-
plus44
veterán
Szerintem is egy 70-80k között lenne reális az ára, így elég drága. A legend még mindig jobb szvsz.
-
AS
félisten
110 ért kapható pár gsm boltban, persze úgy kb 90-80 at érne..
-
inkább a HTC...a xperia 1 nagy sz@r
-
SEFAN84
aktív tag
Kicsit hazabeszélek.Szerintem a Vivaz jobb vétel.Nagyobb felbontású kijelző,nagyobb proci,jobb kamera.Bár tudom mostanában HTC láz van
-
_Voyage_
aktív tag
Mostanában kijött HTC készülékek nagyon megfogtak külsőre-belsőre egyaránt(Legend, Desire, HD2 is), de ez szerintem nagyon el lett rontva. Hardver-szoftver nagyon jó, de az elején hatalmas a fekete üres réteg alul, hátul ezek a csavarok rontják el, belül sárga, szóval jajjj....
-
-
csutkaa
senior tag
HTC HD mini 24 hónap Gyári garancia 108.990 Ft
KATT szó sincs 130.000-es árról
a sok HTC-s tesztnek én is örülökremélem még sok lesz
köszi srácok
-
luw2win
őstag
Örülök hogy sok a HTC teszt
, remélem így is marad csak győzzék gyártással
-
64b0r
aktív tag
Elsősorban nem az volt a problémám, hogy lötyögős hátlapot csináltak, hanem, hogy eddig ők nem csináltak ilyet. És ez véletlenül pont akkor történik meg, amikor a vállalat úgy véli, hogy már elegendő nevet szereztek maguknak ahhoz, hogy a készülékeiket akár a logójukkal felvállalják.
Ahogy nő az arcuk, úgy engednek meg maguknak olyan linkségeket, amiket eddig a Nokia és társaik engedtek meg maguknak...kaller1: Reméljük a legjobbakat!
-
Bog
HÁZIGAZDA
válasz
Lotusomega #34 üzenetére
Máshol tojnak rá, hogy bétás a cucc.
-
erdoke
titán
Lehet, hogy egyedi probléma. Bár eddig csak 4-5-ször vettem le a hátlapot, ma elkezdtem vele játszani (6-8 további le-felrakás), és továbbra se akar leesni. Szerintem valakinek sikerült letörni a két műanyag pöcköt fent, de legalább az egyiket. User error?
Mondjuk én az első kínlódás után mindig megnézem, hogyan kapcsolódik a hátlap a készülékhez, és a további levételeknél ennek megfelelően módosítom a technikámat... -
pzstm
titán
válasz
Lotusomega #42 üzenetére
Akiknek jelenleg a 6.5.x-es Winmo sokkal jobban bejön mint az eddig demózott WP7 mondjuk...(személy szerint nekem is sokkal jobban tetszik egy 6.5.x-es jelenleg
)
-
64b0r
aktív tag
Két dolgot idéznék a cikkből, ami így egymás után rakva szomorú valóságra hívják fel a figyelmet a gyártókkal kapcsolatban:
"...a korábbi modelleknél nagyobb méretű HTC logó. Ez egyébként azért nőtt meg, mert a gyártó saját bevallása szerint úgy érzi, hogy elég nagy márkává nőtte ki magát ahhoz, hogy a nevüket/logójukat ekkora méretben fel tudják vállalni..."
"...viszont a hátlap levehető részének buta kialakítása miatt az összeszerelés minősége nem lett az igazi. Azért is szomorú ez, mert a HTC készülékeinél ilyen problémák nem szoktak felmerülni"
No comment.
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
Lotusomega #42 üzenetére
Naz az azért ahogy már előttem is írták még odébb van... Illetve amiket eddig a WM7-ről lehet hallani nem biztos hogy mindenkinek jobban be fog jönni. Én is nemrég vettem WM-es PDA-at és nem bántam meg. WM7-el még ha megjelenik akkor is kivárnék hogy mik a vélemények a tapasztalatok vele.
-
erdoke
titán
23103.5.3.3
(#42) Szasza888
Látszik, hogy nem tudod, mik a különbségek a 6.5.x és a WP7 között. Vannak, akiknek a WP7 butasága nem alternatíva, ráadásul abból eleinte biztosan nem lesz középkategória.
A HD mini 1-2 hónapon belül beáll bruttó 100e körülre, helyette bő fél évet kéne várnod egy 150-170e Ft-os készülékre. Egyszerűen nem ugyanaz a kettő. -
kaller1
veterán
válasz
Lotusomega #42 üzenetére
már itt a winmo7 mindjárt
Na az nemigen...
-
Champipi
aktív tag
A HTC Desire teszt után csak a zsigeri ellenszennv ült ki arcomra, ez viszont bármennyire is gyűlöltem a Windows Mobile-t, egész szimaptikus. Szerintem le fog menni az ára 100 000 alá, hiz ez egy középre pozícuionált cucc szvsz.
-
Lotusomega
senior tag
A HD2 tényle brutál teló, és ez sem anynira gház azért már, csak kérdem én, ki vesz már winmo 6.5-ös telót, sőt ki vesz egyáltalán winmos telót amikor már itt a winmo7 mindjárt
Tehát mi értelme a nagy dömpingnek
-
LA_COSTE
senior tag
Tegnap tapogattam a HD2es HTC-t. Hát beleszerettem. Pont a kezembevaló, a nagyságát az én kezemre tervezték, és nagyon jó volt nyomogatni is.
Ez a kisebb változat nem jönne be szerintem, az ára túl nagy a másik változathoz képest.
-
rizso
addikt
A méretével nem lenne gond, a kijelző felbontása pedig okos megoldás(bár nem tudom hány program fogja támogatni...). A kamera még mindig "ratyi", az ára meg nagyon durva
A cikket pedig ezúttal is köszönöm! -
Napfénysüti
nagyúr
Ennyié érte nagyon sok. Szerintem kicsit ronda is szemből. A tudása mondjuk rendben van.
-
Lotusomega
senior tag
X10 teszt miért nincs már?
Máshol már rég van
-
pzstm
titán
Ez azért már jóval korrektebb ár:
24 hónap Gyári garancia 108990 Ft -
Prof01
veterán
Túlárazottnak tartom én is. 70-80k lenne érte reális.
-
Stiky
senior tag
Maximálisan egyetértek az előttem szólókkal akik 80-85k -ra lövik be a reális árát. Annyiért jól hangzik. A tudása is több mint kielégítő.
A hátulján ez az industrial beütés elég érdekes. Mondjuk tetszik, csak kár, hogy megsínyli a hátlap ezzel a lötyögéssel.Kérdés: - A sárga rész alján van egy áramkör amit ha jól látom, a hátlap felhelyezésével lehet zárni. Nah az mi és miért?!
-
YoungOld
tag
"elődjéhez hasonlóan a HD mini és képes vezeték nélküli routerként működni"
és helyett is.
A cikk jó, és ha nem a Desire-t venném meg pár órán belül, akkor segítene dönteni. Elsősorban az összeszerelési minőség miatt vetném el. Másodsorban az ára miatt. Viszont aki nem tepsit szeretne venni, hanem egy kisebb készüléket, annak jó alternatíva lehet. -
rep3at
őstag
Remélem nemsokára 80 körülire megy le az ára, addig inkább egy HD2őt vennék használtan, még az is olcsóbb.
-
Móci
addikt
Jó készülék, de valóban túl van árazva. Kár...
-
Straw
senior tag
108 000 Huf-ért már meg lehet venni, tény hogy az is kicsit sok de mindjárt barátibb mint a 130K, és biztos hogy fog még lejjebb menni.
Akkor bizony már jó vétel lesz. -
zsigus
őstag
Nem szerettem volna megsérteni a cikk íróját, jól sikerült szerintem!!!! Csak egy kicsit szemet szúrt a dolog amikor olvastam, egy pillanatra azt hittem h valami új cucc amiről még nem hallottam, de a térkép másra utal alatta. Sztem is kicsit túl van árazva de menni fog az úgyis lefelé! Kérdés h mikor
-
zsigus
őstag
Egyébként én is rájöttem de azért kösz!!!!!!
-
DarkGubi
aktív tag
Az jó lenne. A WM6.5.x ág jelenleg is fejlődik (2 hetente cserélek romot mert új build jön ki), ezért akartam megkérdezni a HTC melyiket pakolta bele. Kíváncsi leszek mikor pakolják bele a mini programjait a főzött romokba.
HD mini lockscreen már elérhető WVGA és VGA készülékekre is! LINK -
Integra
titán
85e brutto és talán. de necces..
-
zsigus
őstag
A GSP vevő az GPS akart lenni????? :-)
-
hemaka
nagyúr
Nem rossz készülék, bár nekem az a csavar dolog hátul ízléstelennek hat. Az ára meg magas, majd meglátjuk mire lesz képes.
-
DarkGubi
aktív tag
Mi a HD mini-ben lévő Windows build száma? (pl.: az enyém: build 23557.5.5.0)
-
A Sense UI szerintem itt néz ki a legjobban...
-
A készülék külseje nagyon tetszik, az egyik legszebb telefon, amit mostanában láttam. A mérete is pont jó, nem hatalmas batár (nekem a 3,2" az ideális kijelzőméret, ha nincs gombsor - kivéve az nHD kijelzőket, mert az túl kicsi felületű).
A tudása is megfelelő, ami kell, (majdnem) minden benne van.
De amint mások is mondták, az ára az irreálisnak hat. Ennyiért ... vehetnék (a három pont helyére tetszés szerinti készülékek garmadája értendő) -
FRENK1988
veterán
Néztem mikor megjelent a Desire akkor megnéztem a Speedshopnál épp láttam ezt a HD Mini-t. Az ár ledöbbentett (a Desire-hez képest) De már akkor kezdtem keresgélni itten, de nem volt. A cikk jó de kissé komorra sikerült. Nagyon rányomja az ár a bélyegét a tesztre
-
kaller1
veterán
Új készülék ide vagy oda, ez bizony jó 30%-al túl lett árazva. Ennél még házon belül is vannak jobb ajánlatok. Köszi a tesztet, jól sikerült!
-
<NewL>
addikt
nem lett valami olcsó,talán egy hónap múlva 90K környékén még elmenne
...kicsi a kijelző -
törölt tag
Bocha, látom a cikk írása kezdetén még hatott valami fogalmazásgátló.
-
JanFe
aktív tag
Tetszik, de ennyiert draga
-
GALARDO
addikt
Hát...
-
Tetszik.
A HTC most kicsit keresni akar, aztán majd ez is beáll olcsóbbra. Meg, később majd lesz használtan is, meg eBay...
-
BoneDragon
veterán
Nekem tetszik, de tényleg kicsit drága.
-
Blaise
veterán
Korrekt készülék, de erősen túlárazták
-
atike
nagyúr
Korrekt lenne. 80 körüli áron. De így... Erősen túlárazott... Sajnos.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- EA Sports WRC '23
- Battlefield 7
- Revolut
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest