- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel topik
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- iPhone topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Vodafone mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
ComptonLA
tag
Ez az, amiket megpróbálnak elhitetni velünk, átlagos júzerrel. Senkinek sincs olyan hyper szeme, h egy bizonyos felbontás felett különbséget lásson. Főleg 30-40 centiről, ahonnan egy jó szemű, átlagember bámulja a kijelzőt... Ha meg valaki olyan közelről nézi a telefont, h akár pixeleket lásson, az nem azért nézi közelről, hanem azért, mert rossza a szeme...
Úgyh nekem senki ne magyarázza meg, h ez szükséges egy telefonba.
Ez semmi más, csak marketing, meg parasztvakítás. Azért, h el lehessen adni vmiért azt a nyamvadt telót.
Végül is tök mindegy. Nem én vagyok/leszek a célközönség. Aki kapja, marja (marha)!
A fejlődés útjába meg nem állhatok.Az én álomtelómban két marha gyors mag van egy erős gpu-val, sok giga rammal, nagy háttértárral és erős akksival. Nem kell, h 2 mm vékony legyen a tella. Még a végén megvágom vele a kezem... Legyen vastagabb, de menjen el mondjuk 3 napot nyúzva. A kijelzőt meg egy bizonyos szint felett lesz@rom.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 Pro 128GB - Sierra Blue + Sok Kiegészítő
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Hibátlan Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titánium 98% ! 1 Hó Nemzetközi APPLE GaranciA
- Xiaomi Poco F3 5G 8/256 Ocean Blue
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest