- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iOS alkalmazások
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ati1979
veterán
Lassan kiadhatnának, 4"- osban is ilyesmi telefonokat. Ok, oda elég a HD is.
Ezek már túl nagyok! -
Tauren45
aktív tag
Ez most 2012 vagy 2013 decemberében jön? :S
vicze1: Köszi.
ittakary: De. De elméletileg márciusban jön az S4 akkor Note 3. Note 3 vs ez a HTC jó lenne ha lenne valami verseny.
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S2 - 4.0.4 - SGP Ultra Crystal | Lenovo W510 | The Settlers 2 |
-
atus72
őstag
Péklapátot az emberek kezébe!
Péklapátot az emberek kezébe! -
Bone123
HÁZIGAZDA
Hm. Mintha a keret alul-felül vékonyabb lenne a Butterfly J-nél, de lehet csaka fotó torzít. Nagyon dögös, kár, hogy 5"-nál már igényelném a sylust, mert praktikus a használata.
-
Szafter
tag
Omg! Nem normálisak! (jó értelemben)
Nevess, és a világ veled nevet. Horkolj, és egyedül alszol.
-
Angel1981
veterán
Ígéretesnek tűnik
-
vicze
félisten
Ha az ilyen egyszerű lenne...
A gyártósor amin a paneleket gyártják fix pixelsűrűséget produkál, azt nem tudod változgatni olyan egyszerűen. Tehát fix PPI-vel rendelekéző paneleket tudsz gyártani és abból kivágni XY méretűt, eddig ugye ez egyszerű és világos. A probléma ott jön, hogy vannak szabvány felbontások, amikhez igazodni kell (kéne), és ha adott méreten nem tudsz olyan felbontást kivágni, akkor buktad azt a kijelzőméretet. 4"-on a 440PPI 1440*960-as panelt jelentene. De nyilván technikailag megoldható a 4" 720p, és én is nagyon örülnék neki.
A másik probléma, pedig ott van hogy hogy a halálba pozicionálnál egy ilyen terméket? Érted van egy HD modelled 4,5"-lal, akkor alápozicionálsz egy nagyobb PPI-s modellt 4"-on HD-val? Már a One X és S esetében is vicces, hogy a 4mag kellett az X-be hogy erősebbnek tűnjön az S-nél holott az S4-es proci erősebb két maggal a Tegra3-nál, de összességében a One S mégis gyengébbre kellett kihozni. Ezt pedig évről évre el kell játszani, úgy hogy az előző csúcsmodellt übereld, a közép szegmensbe meg gyengébb telót rakj le valahogy, úgy hogy az előző csúcsmodellnél mégse legyen erősebb, jó játék lehet...Végső soron inkább örülj, hogy van FHD kijelzős teló, mert így kénytelenek lesznek az újabb és újabb modellekben a gyártók növelni a felbontást alacsonyabb kategóriában is, így szerintem jövő év végére lesznek HD-s 4"-os telók is, legalábbis nagyon remélem. Szóval türelem.
@Menyu_S6: Arra próbáltam célozni hogy HTC is teljesen kínai, amivel látszólag nem vagy igazán tisztában, ahogy azzal se hogy a OPPO leányvállalata, ami a telókkal foglalkozik (OPPO Digital, Inc.) Mountain View, California székhelyű...
[ Szerkesztve ]
-
Cynicelectro
aktív tag
Egyetértek veled! A fejlődés nem áll meg, és kár is lenne fékezni. Igaz, h. nem a mi (felhasználok) érdekünkben történik, ez csak marketing. De egy biztos, h. látható, érzékelhető a különbség HD és FHD között még 4"-n is. Mint régen a 4093 színű kijelző után milyen állat volt a 65ezer színű, de sehol nem volt a 16millió színűhöz képest. Az 5" lehet h. nagy, de akinek ez gond vegyen 3,2" collost...
Aki meg Troll-kodik, biztos vagyok benne, h. nem 15" colos Hercules Monochrome monitort használ, pedig azt kéne neki...
[ Szerkesztve ]
-
aram01
nagyúr
nagyon tetszik,de ez már kétkezes cucc
Isten jól sikerült alkotása vagyok, elvégre rögtön bőrkötésben adott ki...
-
swim525
csendes tag
válasz ComptonLA #80 üzenetére
Annyira birom amikor valaki olyan jellegű dolgokat mond hogy minek a full HD kijelző hiszen ő a 480x800-al is el van Az TE vagy, de ha annyira tök mindegy a kijelző mérete akkor mért nem egy 100x100-as kijelzőt használsz? És különben is, 5 hüvelykes a telefon hogy ne kellene rá Full HD kijelző, majd kapna egy 480x800-as kijelzőt és akkor viccesen ellehetnél a pixeleiddel
Haver, haladnod kéne a korral. -
swim525
csendes tag
Neked feltűnési viszketegséged van vagy mi? Attól félsz hogy nem fogjuk elolvasni a véleményed? Oké hogy idejöttél kritizálni, de észrevehetnéd hogy csomóan pozitív gondolatokat írtak le. Attól még mert neked az 5 hüvelyk nagy (és tényleg nagy de van aki ezt szereti) attól még ne gondold hogy ez nem kényelmes. És mi van az ogrékkal akiknek ez a telefon akkora méretű mint nekünk egy galaxy ace?
-
őstag
Nem rossz, csak sanszos, hogy gyenge kamerával lesz szerelve. Ezzel nálam ki is esett mint lehetséges készülék.
-
atike
nagyúr
Hmmm... sajnos esélyes, hogy alma-árban lesz... vagy még a fölött is...
De amúgy nekem speciel eléggé bejönnek a paraméterei. A 8 megapixel kamera meg bőven elég egy telefonba...
-
Tuz
tag
Én biztosra merném venni,hogy a jövő évi csúcsmodellek mindeggyike full hd lessz .
S3 Marble White _ Tab 3 10.1 3g _ Ps3 Superslim 500Gb
-
Prof01
veterán
Durva!
Csak nem értem, hogy mi értelme ennek? Ugyanis 300-350 ppi felett teljesen őszfüggőnek látja az emberi szem a pixeleket...
Arra jó csak, hogy értelmetlenül lefogja a hardvert. Gratula a HTC-nek...Four wheels move the body. Two wheels move the soul.
-
Petyyyyy
addikt
Nem aprózták el a srácok az egyszer biztos. Így elsőre jól néz ki ezzel a mattsággal. Remélem kitaláltak valami okosságot, hogy bírjon egy napot az akksi "zseben kívül" is. Mármint aktívan használva
Szemed az úton, pedál a padlón || Whatever, Im the star
-
Prof01
veterán
válasz Cyberpunk #131 üzenetére
Hogy látszana, amikor kb. 15cm-nél közelebbről nem tudod nézni, mert nem képes az emberi szem jobban fókuszálni?
Egyedül mikroszkóppal látszik, vagy egy olyan állat/lény látja, amelyik jobb szemmel rendelkezik az emberinél. De mivel tudtommal embereknek készítik, ezért nincs sok értelme.[ Szerkesztve ]
Four wheels move the body. Two wheels move the soul.
-
raub
tag
Ilyen ütős belsővel és pofás külsővel megáldva, érthetetlen, hogy süllyed a hajó...
-
dani3l
őstag
válasz proci985 #127 üzenetére
Bar nem keresgeltem tul sokat, csak a MA-s cikket neztem meg, de abban az van, hogy a 32 gigas One X 180k körül inditott, ezzel szemben a 32 gigas iPhone 5 240k, a 4S sem volt olcsobb elötte es a 16 gigas 4S is meg mindig 180k (alma oldalan, de pl speedshopnal sem olcsobb). Szoval azert egyelöre meg kicsit arrebb vannak az almatol, ami azt illeti remelem nem is fogjak ennel jobban megközeliteni..
Új hozzászólás Aktív témák
- Call of Duty: Black Ops 6
- Pixelkeresés a hardverrengetegben
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Ukrajnai háború
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Mesterséges intelligencia topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- DUNE médialejátszók topicja
- Autós kamerák
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest