- Vodafone mobilszolgáltatások
- De mennyi az annyi?
- Magisk
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
Új hozzászólás Aktív témák
-
dani3l
őstag
válasz proci985 #127 üzenetére
Bar nem keresgeltem tul sokat, csak a MA-s cikket neztem meg, de abban az van, hogy a 32 gigas One X 180k körül inditott, ezzel szemben a 32 gigas iPhone 5 240k, a 4S sem volt olcsobb elötte es a 16 gigas 4S is meg mindig 180k (alma oldalan, de pl speedshopnal sem olcsobb). Szoval azert egyelöre meg kicsit arrebb vannak az almatol, ami azt illeti remelem nem is fogjak ennel jobban megközeliteni..
-
raub
tag
Ilyen ütős belsővel és pofás külsővel megáldva, érthetetlen, hogy süllyed a hajó...
-
Prof01
veterán
válasz Cyberpunk #131 üzenetére
Hogy látszana, amikor kb. 15cm-nél közelebbről nem tudod nézni, mert nem képes az emberi szem jobban fókuszálni?
Egyedül mikroszkóppal látszik, vagy egy olyan állat/lény látja, amelyik jobb szemmel rendelkezik az emberinél. De mivel tudtommal embereknek készítik, ezért nincs sok értelme.[ Szerkesztve ]
Four wheels move the body. Two wheels move the soul.
-
Petyyyyy
addikt
Nem aprózták el a srácok az egyszer biztos. Így elsőre jól néz ki ezzel a mattsággal. Remélem kitaláltak valami okosságot, hogy bírjon egy napot az akksi "zseben kívül" is. Mármint aktívan használva
Szemed az úton, pedál a padlón || Whatever, Im the star
-
Prof01
veterán
Durva!
Csak nem értem, hogy mi értelme ennek? Ugyanis 300-350 ppi felett teljesen őszfüggőnek látja az emberi szem a pixeleket...
Arra jó csak, hogy értelmetlenül lefogja a hardvert. Gratula a HTC-nek...Four wheels move the body. Two wheels move the soul.
-
Tuz
tag
Én biztosra merném venni,hogy a jövő évi csúcsmodellek mindeggyike full hd lessz .
S3 Marble White _ Tab 3 10.1 3g _ Ps3 Superslim 500Gb
-
atike
nagyúr
Hmmm... sajnos esélyes, hogy alma-árban lesz... vagy még a fölött is...
De amúgy nekem speciel eléggé bejönnek a paraméterei. A 8 megapixel kamera meg bőven elég egy telefonba...
-
őstag
Nem rossz, csak sanszos, hogy gyenge kamerával lesz szerelve. Ezzel nálam ki is esett mint lehetséges készülék.
-
swim525
csendes tag
Neked feltűnési viszketegséged van vagy mi? Attól félsz hogy nem fogjuk elolvasni a véleményed? Oké hogy idejöttél kritizálni, de észrevehetnéd hogy csomóan pozitív gondolatokat írtak le. Attól még mert neked az 5 hüvelyk nagy (és tényleg nagy de van aki ezt szereti) attól még ne gondold hogy ez nem kényelmes. És mi van az ogrékkal akiknek ez a telefon akkora méretű mint nekünk egy galaxy ace?
-
swim525
csendes tag
válasz ComptonLA #80 üzenetére
Annyira birom amikor valaki olyan jellegű dolgokat mond hogy minek a full HD kijelző hiszen ő a 480x800-al is el van Az TE vagy, de ha annyira tök mindegy a kijelző mérete akkor mért nem egy 100x100-as kijelzőt használsz? És különben is, 5 hüvelykes a telefon hogy ne kellene rá Full HD kijelző, majd kapna egy 480x800-as kijelzőt és akkor viccesen ellehetnél a pixeleiddel
Haver, haladnod kéne a korral. -
aram01
nagyúr
nagyon tetszik,de ez már kétkezes cucc
Isten jól sikerült alkotása vagyok, elvégre rögtön bőrkötésben adott ki...
-
Cynicelectro
aktív tag
Egyetértek veled! A fejlődés nem áll meg, és kár is lenne fékezni. Igaz, h. nem a mi (felhasználok) érdekünkben történik, ez csak marketing. De egy biztos, h. látható, érzékelhető a különbség HD és FHD között még 4"-n is. Mint régen a 4093 színű kijelző után milyen állat volt a 65ezer színű, de sehol nem volt a 16millió színűhöz képest. Az 5" lehet h. nagy, de akinek ez gond vegyen 3,2" collost...
Aki meg Troll-kodik, biztos vagyok benne, h. nem 15" colos Hercules Monochrome monitort használ, pedig azt kéne neki...
[ Szerkesztve ]
-
vicze
félisten
Ha az ilyen egyszerű lenne...
A gyártósor amin a paneleket gyártják fix pixelsűrűséget produkál, azt nem tudod változgatni olyan egyszerűen. Tehát fix PPI-vel rendelekéző paneleket tudsz gyártani és abból kivágni XY méretűt, eddig ugye ez egyszerű és világos. A probléma ott jön, hogy vannak szabvány felbontások, amikhez igazodni kell (kéne), és ha adott méreten nem tudsz olyan felbontást kivágni, akkor buktad azt a kijelzőméretet. 4"-on a 440PPI 1440*960-as panelt jelentene. De nyilván technikailag megoldható a 4" 720p, és én is nagyon örülnék neki.
A másik probléma, pedig ott van hogy hogy a halálba pozicionálnál egy ilyen terméket? Érted van egy HD modelled 4,5"-lal, akkor alápozicionálsz egy nagyobb PPI-s modellt 4"-on HD-val? Már a One X és S esetében is vicces, hogy a 4mag kellett az X-be hogy erősebbnek tűnjön az S-nél holott az S4-es proci erősebb két maggal a Tegra3-nál, de összességében a One S mégis gyengébbre kellett kihozni. Ezt pedig évről évre el kell játszani, úgy hogy az előző csúcsmodellt übereld, a közép szegmensbe meg gyengébb telót rakj le valahogy, úgy hogy az előző csúcsmodellnél mégse legyen erősebb, jó játék lehet...Végső soron inkább örülj, hogy van FHD kijelzős teló, mert így kénytelenek lesznek az újabb és újabb modellekben a gyártók növelni a felbontást alacsonyabb kategóriában is, így szerintem jövő év végére lesznek HD-s 4"-os telók is, legalábbis nagyon remélem. Szóval türelem.
@Menyu_S6: Arra próbáltam célozni hogy HTC is teljesen kínai, amivel látszólag nem vagy igazán tisztában, ahogy azzal se hogy a OPPO leányvállalata, ami a telókkal foglalkozik (OPPO Digital, Inc.) Mountain View, California székhelyű...
[ Szerkesztve ]
-
Angel1981
veterán
Ígéretesnek tűnik
-
Szafter
tag
Omg! Nem normálisak! (jó értelemben)
Nevess, és a világ veled nevet. Horkolj, és egyedül alszol.
-
Bone123
HÁZIGAZDA
Hm. Mintha a keret alul-felül vékonyabb lenne a Butterfly J-nél, de lehet csaka fotó torzít. Nagyon dögös, kár, hogy 5"-nál már igényelném a sylust, mert praktikus a használata.
-
atus72
őstag
Péklapátot az emberek kezébe!
Péklapátot az emberek kezébe! -
Tauren45
aktív tag
Ez most 2012 vagy 2013 decemberében jön? :S
vicze1: Köszi.
ittakary: De. De elméletileg márciusban jön az S4 akkor Note 3. Note 3 vs ez a HTC jó lenne ha lenne valami verseny.
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S2 - 4.0.4 - SGP Ultra Crystal | Lenovo W510 | The Settlers 2 |
-
Ati1979
veterán
Lassan kiadhatnának, 4"- osban is ilyesmi telefonokat. Ok, oda elég a HD is.
Ezek már túl nagyok! -
vicze
félisten
Polikarbonát (közkedveltebb nevén műanyag), mint a One X. Ha fémből lenne 200g felett kiszakítaná a zsebed...
@Menyu_S6: Egy kis történelem lecke mára.
[ Szerkesztve ]
-
keIdor
titán
válasz ComptonLA #80 üzenetére
De, te trollkodsz, mert nem láttál még gondolom 300ppi feletti kijelzőt, sem 4K-t, ennek ellenére neked felesleges. Hát másnak meg nem, mindent lehet fokozni.
50" feletti TV-n meg kevés az 1080p, jöhet a 4K, várom az elterjedését, ahogy monitornál is jöhet egy 32"-es 4K majd egyszer.
#89: A trollok ezt sosem játszák el, nem, nekik a gyengébb van és felesleges is jobb, saját lelkük nyugtatgatása, de ezért hívjuk ezeket nettrollnak.
[ Szerkesztve ]
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
Menyu_S6
tag
Szerintem nem ez az elso full hd s telefon mintha a HTC megirigyelte volna a kinaiakat
http://www.youtube.com/watch?v=ktVxDw6W0YM
-
Tauren45
aktív tag
Üdv.
Nekem nagyon tetszik ez a teló, lehet ez lesz a következő telóm SGS2 után. Bár még megvárom a Note 3-at.
Samsung Galaxy S2 - 4.0.4 - SGP Ultra Crystal | Lenovo W510 | The Settlers 2 |
-
vicze
félisten
válasz ComptonLA #88 üzenetére
Megsúgok neked valamit, de csak halkan és ne mond tovább senkinek, mert nagy titok.
Képzeld el, hogy egy olyan országban élsz ahogy nem ilyen latin betűs izékat használnak, hanem mondjuk kis képeskéket, vagy szinte már művészi jeleket betűk, szavak helyett. Ezzel akad egy olyan kicsi probléma, hogy ki*****ttul nem tudod elolvasni egy 800x480-as 4,3"-os pixelhalmazon, ugyanis pont az lesz a finom rajzolású Hiragana, Katakana, Kandzsi, Hangul stb.-ből... Gondolkozzunk már el egy kicsit, hogy japánban miért voltak 10éve is istentelen nagy felbontású kijelzők a telókban nálunk meg 128*128-es valamik.
Ezért szenvednek szerencsétlen keleti népek ezzel a kijelző felbontásosdival, hogy saját írásuk szebben nézzen ki rajta weblapok olvashatóak legyenek stb. Neked valóban haszontalan és semmire nem jó, de van akinek meg ez a megváltás, nem pedig paraszt vakítás...Amúgy meg ajánlom a Motorola M-et...
-
stilo18
addikt
válasz ComptonLA #88 üzenetére
Rendben, én tiszteletben tartom a véleményed.
Viszont gondolom láttál már 720p-s kijelzőt? No, régen mondogatták, hogy a 800x480 is már bőven elég.
Főnökömnek SII-je van és mikor a kezembe veszem, már kicsit furcsa...megszoktam már a One X-et, a jót.
Lehet itt is hasonló lesz a szitu...#PS5Pro#C9/QN95#S22Ultra#SSArctisPro+DAC#Aonic50
-
Ha már kijelzők, akkor az LG marketingeseinél van kreatívitás [link]
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
ComptonLA
tag
Ez az, amiket megpróbálnak elhitetni velünk, átlagos júzerrel. Senkinek sincs olyan hyper szeme, h egy bizonyos felbontás felett különbséget lásson. Főleg 30-40 centiről, ahonnan egy jó szemű, átlagember bámulja a kijelzőt... Ha meg valaki olyan közelről nézi a telefont, h akár pixeleket lásson, az nem azért nézi közelről, hanem azért, mert rossza a szeme...
Úgyh nekem senki ne magyarázza meg, h ez szükséges egy telefonba.
Ez semmi más, csak marketing, meg parasztvakítás. Azért, h el lehessen adni vmiért azt a nyamvadt telót.
Végül is tök mindegy. Nem én vagyok/leszek a célközönség. Aki kapja, marja (marha)!
A fejlődés útjába meg nem állhatok.Az én álomtelómban két marha gyors mag van egy erős gpu-val, sok giga rammal, nagy háttértárral és erős akksival. Nem kell, h 2 mm vékony legyen a tella. Még a végén megvágom vele a kezem... Legyen vastagabb, de menjen el mondjuk 3 napot nyúzva. A kijelzőt meg egy bizonyos szint felett lesz@rom.
[ Szerkesztve ]
-
-
ComptonLA
tag
Mi a szarnak egy telefonba full hd-s kijelző??? Én még a 480x800al is tökéletesen elvagyok.
Vicc, h 5 colon és egy 125centis tv-n is ugyanaz a felbontás. És a bazi nagy tv-n hiányzik valakinek több pixel fullhd-nél??? Már csak egy 100mpixeles kamera hiányzik mellé meg egy 1000-es akksi, amivel majd elmegy 3 órát...
És ezt nem trollkodásnak írom, csak egyszerűen teljesen fölöslegesek ezek a fícsörök egy telefonba. Szerintem. Bár biztos lehet vele menőzni...
Sajnos számomra ez a telefon(is) totál semmilyen. Már egy nyamvadt fizikai gomb sincs. Sokat nem kell gondolkodni rajta, ha egy ilyet akarok rajzolni. És ez a legtöbb mai telóra érvényes.[ Szerkesztve ]
-
vicze
félisten
Igen érthető, kicsi a kezed. Megsúgom, ez a teló nem neked és nem is nekem készült, de megvan a piaca, és a piaci rést, mint minden rést, be kell tömni.
A fejlődés egyik mozgatója a növekedés, úgyhogy növekedjen csak szépen. (én se szeretnék 4"-nál nagyobb telót venni soha)Mutass légy szíves megvásárolható FHD telót. Ja igen nincs, ez sincs, majd csak valamikor egyszer bemutatják hivatalosan és valamikor majd meg lehet venni, sokára...
Nem igazán értem mik az elvárások, bármilyen hihetetlen de azt csinálja 3éve mindenki, hogy brutális ütemben növelik a HW specifikációkat. Ennek nem most hanem 5-6év múlva látod majd meg az eredményét mikor tényleg egy PC-t cipelsz a zsebedben. Nem feltétlen most érdemes az éppen 500-zal száguldó vonatra felszállni fékez az majd.[ Szerkesztve ]
-
papi85
csendes tag
Hát nem tudom ezt most hova rakni.... Kicsit erőltetettnek találom. Specifikációk terén sem esik le már az állam, egyszerűen nem tud meglepni. 2 gb ramot láthattuk máshol is, full-hd sem itt merült fel először, aztán a 4magos s4 se... nem tudom, nincs bajom a dlx-el, csak... valahogy rá kéne jönni hogy ne növekedjen már minden...
ez most kicsit légből kapottra sikeredett, de remélem érthető amit mondok
[ Szerkesztve ]
-
HUNPablo
tag
válasz Cyberpunk #74 üzenetére
Nekem is szimpatikus készülék a N2. De alapból kizáró ok hogy S3-asnak a formavilágát kapta (gondolom burkolat se lesz különb rajta) . Képarány az már izlések és pofonok (szerintem se megfelelő ez az új képarány) . Én megvárom ezt a bitang szerkezetet , hajrá HTC rakd oda magad
Szerk: Valld be hogy a VU az csak egy fellángolás volt nálad
[ Szerkesztve ]
-
swim525
csendes tag
Na, nem véletlen hogy S4 proci került bele és nem Tegra 3
-
őstag
szívesen megnéznék egy tesztet, hogy mekkora az a max felbontás amit már nem vagyunk képesek megkülönböztetni.
VGA-t, AM4, AM5/ Intel 10-14. gen CPU-t, Alaplapot, Tápot, DDR4-, DDR5-t, SSD-t veszek!
-
Cyberpunk
félisten
-
XtremLor
őstag
Na ezt Like-olom
tetszetos kulso, jo hardverek, remelhetoleg a htc-re jellemzo anyaghasznalat, mar csak forgalmazni kellene itthon jo aron[ Szerkesztve ]
"Legen...Wait for it...Dary"
-
stilo18
addikt
A Butterfly sokkal jobban tetszik...
És csak maradjanak az SLCD3-nál...[ Szerkesztve ]
#PS5Pro#C9/QN95#S22Ultra#SSArctisPro+DAC#Aonic50
-
FeherMate
csendes tag
kicsi...note 2 kellemes meret mindent latok rajta ugy is ha ket ujjal potyogok.
-
Cynicelectro
aktív tag
Annyira csúnya, hogy már szép! A specifikációk nagyon ígéretesek! Elektronikai orgazmusom volt!
Az 5coll az már tényleg határeset nekem is.[ Szerkesztve ]
-
vicze
félisten
Igazából még a HTC Mail is kevés az elvárásaimhoz és keveset tud. Ilyen 4e körül vannak jó ronda appok, amik legalább egy iPhone szintjét hozzák, de azok meg nem integrált olyan szinten a rendszerbe, hogy gördülékenyen használható legyen Amennyire olvastam Motorola-ét mondják a legjobbnak, de ahhoz még nem volt szerencsém, és ha lenne EU-ban az M még lehet el is csábulnék...
Nem vagyok "pingvin" csak gyakran ügyelek, így munka eszköz a teló. -
Integra
titán
ok, természetesen ha céges levelezést használsz a priváttal, megértem, ez más sztori
nem, valóban nem használok, mert a céges dolgaim nem vagyok hajlandó a magán dolgaimmal keverni semmilyen formában. addíg jó, amíg szeparálva van. szigorúan betartom, hogy van munka és van magánélet, külön.
de ettől függetlenül megértem ha exchange kell és nálad más a felállás, ehhez valóban speckó mail kliens kell....egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Stanley-B.
őstag
Reméljük nemsoká jön EU-s verzió is, mert mindenben jobb mint a note2.
-
vicze
félisten
Nem a Gmail, az egy "Market" app. A rendes beépített mail kliens. Gondlom nem használsz céges exchange fiókot active syncel, és nem munkára használod a telót, nem keresel céges címtárban, ami a naptáraddal cseszik értelmesen syncelni AOSP esetén... De AOSP-nak még csak a közelébe se megyek már, az AOKP legalább megközelíti, de végén tényleg a Sense appok hiányoznak, hogy kényelmesen és nyugodtan tudjak dolgozni.
Persze bele lehet nyugodni mint a WP-sek vagy iOS-eke hogy akkor ez nem csinálom, vagy azt nem, de én nem vagyok hajlandó a jóról lemondani, a több FPS miatt, gyorsabb nem lesz a teló csak látszólag gyorsabban jeleníti meg ugyanazt csilivili animációval, amit első dolgom kikapcsolni, és jé ezután as AOSP is tetű...@Cyberpunk: Aha, "ACTIVESYNC IS NOT SUPPORTED!" innentől mit kezdjek vele? POP3-hoz biztos jó csak én nem akarok visszautazni 10évet az időben.
TouchDown tudja a legtöbb dolgot, csak elhányom tőle magam.[ Szerkesztve ]
-
B1T3
addikt
válasz Cyberpunk #42 üzenetére
Ami nem baj, amíg 4"-en is van ilyen SoC és 2 GB RAM egy telefonban. Mondom ezt úgy, hogy ha most kellene telefont vennem, a Note 2-re voksolnék. De tényleg nem igazán divat kisebb kijelzővel a lehető legkorszerűbb hardvert kihozni. (Persze nem vagyok mérnök, de nem hiszem, hogy nagy akadálya lenne.)
-
vicze
félisten
Akkor rakok fel Holo-t amikor csak akarok, és hát olyankor úgy érzem magam hogy hogy gyors gyors, meg izé, de nem tudok vele mit kezdeni mert buta mint a föld. 3 hétig próbáltam egy AOKP-t belakni, mert mocskosul tetszik a testreszabhatósága, de már a hülye HTC Mail progija miatt is kénytelen vagyok Sense ROM-ot használni, mert az összes többi szintén buta mint a föld, nevetséges, hogy senki se tud egy értelmes mail appot írni...
Sense-ből is hiányzik jó pár apróság, ami AOSP-ban megvan, de azok inkább kicsi dolgok, és annyira nem tesznek hozzá a használhatósághoz, mint maga az egész Sense a programjaival.[ Szerkesztve ]
-
Integra
titán
fél óra alatt lehet, hogy nem.
nekem pár hét alatt totál megváltozott a véleményem, a legkevésbé sem hiányzik a sense már. csak egy energiaforrás zabáló valami, ami ráadásul már rég értelmét vesztette. én még apexet és novat sem használok. csak az exdialer-t vettem meg hozzá, mert az kellett....egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
-
falijja
őstag
Hát remélem hogy az slcd2-őt fejlesztik tovább mert az verhetetlen...bár az lg ips-e sem rossz de azért az slcd mégiscsak jobb....
[ Szerkesztve ]
-
válasz Cyberpunk #52 üzenetére
Szerencsére ICS-ben már lehet tiltani ami nem kell és így azért lehet nyerni némi RAM-ot és a Sense-ről sem kell lemondanom. Nem igazán vannak One X-en sem memória gondjaim, az aggresszív memó kezelés más téma.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
Cyberpunk
félisten
Persze ez világos, csak arra akarok rávilágítani, hogy lehetne kicsit optimalizáltabb is. Persze szerintem is messze a legegyedibb a Sense a gyártók kezelőfelületei közül.
Jó 2GB RAM-nál már elnézhető, s végre nem spórolnak le mint ahogy azt szerették.
[ Szerkesztve ]
Hope was the right choice, and it always will be.
-
vicze
félisten
Forrás cikkben és legtöbb helyen nem írnak panel típust. Az LG bejelentése miatt a fórumozók többsége az LG IPS paneljét írja. De szinte biztos, hogy SLCD 3-nak fogják hívni tök mindegy mi az. Egyelőre mindenki találgat kb. Mindent olvashatsz SLCD2-t, 3-at, IPS, ki mit ír be épp, vagy mennyire van tisztában vele. A Butterfly "hivatalosan" SLCD 3 szóval ez is az lesz, és ennek a telónak lesz még 1-2 változat azt hiszem.
@Xaels: Használtam már "pár" Android felületet és launchert, nekem a Go + Sense kombó verhetetlen a legkézreállóbb, és egyben a legmemóriazabálóbb is, de hát ez van valamit valamiért.
[ Szerkesztve ]
-
válasz Cyberpunk #48 üzenetére
Annak csak felesleges RAMzabáló holmi akik nem használják a funkcióit. Én már megszoktam és sokszor találkozom más gyártó készülékeivel amik valahogy sohasem azt akarják csinálni mint amit szeretnék. Ha meg egy alap felületre kéne külön programokkal megcsinálnom mindent olyanra mint itt akkor sem jönnék ki jobban RAM-mal.
-
Cyberpunk
félisten
-
bok92
addikt
Na ez már igen! Végre nagyobb akksi, úgyhogy nekem jöhet.
-
Az SLCD2-t is sok helyen nevezték IPS-nek mivel a subpixel elrendezése olyan mint S-IPS kijelzőknél használtak.
(#40) hurrikan: megmondom őszintén, hogy lehet nem maradok Android vonalon ha a HTC megszűnik vagy csak Nexus telefonnal fognak jönni. Nekem a Sense ami miatt egyelőre itt vagyok.
[ Szerkesztve ]
-
vicze
félisten
Nem cseréltek semmit semmire, "Samsung" S-LCD 3 van ebben is mint a többi HTC-ben és összes Sony-ban.
Olyan jó lenn ha kijelző típusokat nem randomgenertorral irkálnák be a "források"...Látom azt az ici pici apróságot mindenki átugorja, hogy Verizon only, de sebaj... A nemzetközi verzióját a telónak valószínű még mindig nem láttuk.
@laleh: Nem úgy van, hogy a méret nem számít?
[ Szerkesztve ]
-
Cyberpunk
félisten
válasz Jeanne d'Arc #41 üzenetére
Nyilván, mert nem tudnak 2.073.600 pixelt belesűríteni 4"-ba.
-
addikt
Túl nagy...
iPhone felvásárlás előfizetéses is!
-
hurrikan
addikt
Hát kisebbre én sem. Pedig X10 Minivel kezdtem
Februárig kibírom az X-el.
Aztán majd meglátjuk tavasszal hogy a HTC vagy a Sony 5"-osát veszem.
Ha esetleg beválik a pletyka, és Európába tényleg Nexus modellként jön az 5"-os HTC akkor biztos a választásom. Ha nem akkor meg majd döntök a tesztek után.[ Szerkesztve ]
Huawei P9 Grey + SONY MDR-10RBT + Gyári tok + 64GB Sony microSD 94MBps
-
A magassággal van bajom. Szeretném megszokni szó se róla, de néha már a One X is fárasztó a sok nyújtózás miatt, bár nem cserélném le kisebbre. A cseppállóság szerintem kicsit felesleges, eddig egy telefonom sem ázott be esőben. Csap alatt meg már nem beszélünk cseppállóságról. Örülök ha One-osabb lesz ami idejön.
(#38) Ricardo: nem kell másik Launcher. Rózsi mama miatt veszek droidos telefont.
[ Szerkesztve ]
-
chapo
tag
Ami nekem nagyon tetszik benne, hogy ránézésre elég kicsi az alsó-felső sáv a kijelző körül, (nem tudom, mikor kezdenek kijönni a tiszta kijelző-előlapos telefonok, mint a sci-fi-kben, de én kíváncsi lennék rájuk..)
Néhány (szerintem elég sok) ilyesztő hátlapos HTC után szerintem elég jó ez a megoldás. (előről amúgy a htc touch hd jut róla eszembe, csak az arányok mások) -
somogyib
őstag
Én úgy gondolom, hogy felbontás tekintetében fullhd-nél megáll a dolog, mert ha nekem a 24" monitoron elegendő akkor mi a bánatnak kellene nagyobb a telefonomba. Lehet, hogy grafikusoknak kell több, de szerintem 5-10"-on bőven elegendő.
-
hurrikan
addikt
Méretben nem sokkal nagyobb mint az X, főleg nem széltében
megszoknád, hidd el.
Érdekes hogy ennyire más házban jön az USA-ba mint Japánba. Viszont a cseppállóságért kár.
Európába elvileg megint egy harmadik verzió fog jönni ahogy XDA-n olvasgatom a pletykákat.[ Szerkesztve ]
Huawei P9 Grey + SONY MDR-10RBT + Gyári tok + 64GB Sony microSD 94MBps
-
válasz Cyberpunk #27 üzenetére
Nem mindig van lehetőségem két kézzel használni. Kicsi a kezem ezzel tisztában vagyok, de a notibar a legtöbbnél a kijelző felső részén helyezkedik el. Ide kellene már a tabletes jobb alsó sarokba tett nb.
(#32) Kattt01: azért nem csak fém hátlappal voltak sikeresek a HTC modelljei. A Desire-nek sem fémből volt például.
[ Szerkesztve ]
-
Kattt01
tag
Szép telefon, de egyedül én hiányolom csak a jó öreg tipikus HTC-s fém hátlapot?
Jójó, nyilván szükség volt egy kis stílusváltásra, és ez is határozottan tetsztős külsejű telefon, de kézbe véve annyira nem ad annyira prémium feelinget a telónak ez az unibody műanyag ház.
Amúgy az 5 inch valóban elég nagy, de szerintem még bőven tudnám használni, a 4-es omniámat is néha kicsinek érzem -
zord01
senior tag
válasz Cyberpunk #27 üzenetére
Elég sokáig nem értettem ezt az 5 col mániát. Aztán haverom elmesélte kinek kell ilyen telefon. Ez amolyan freud-i dolog állítólag...
(Nem csoda, hogy a kis sárgáktól kezdett terjedni...)[ Szerkesztve ]
***Valaki gyártson már egy normális FeaturePhone-t!!! (9+3 gombsoros, CandBar, vékony, minőségi anyagból, 5+Mp kamera, Wi-Fi, GPS, zene, nagy akksi)***
-
Nazara
őstag
Kár, hogy az S-LCD 3 panelt IPS-re cserélték. Az S-LCD 2 számomra eddig az abszolút csúcs.
A nagyobb akksiért viszont piros pont jár, mindjárt jelzem is a megfelelő topicban.Rudimentary creatures of blood and flesh, you touch my mind, fumbling in ignorance, incapable of understanding.
-
Cyberpunk
félisten
2500-as akku egy HTC-ben. Komolyan itt lesz a világvége.
Xaels: a problémára a megoldás a másik kéz használata, hiszen ezért van. A gond az, hogy 1 kézzel akarjuk kezelni ezeket az alapjában véve két kezes használatra való készülékeket. Én a Note-al nagyon jól elvagyok. Nem mondom, hogy nincs hátrány néhány helyzetben ez miatt, de többnyire okés.
[ Szerkesztve ]
-
Mr President
senior tag
Szerintem karácsonyra befut a következő nexus teló is. Az sem lesz majd rossz választás.
Tetszik a teló. Szép letisztult. A hardver meg brutális.
A kijelző növelése addig ok míg nem lesz batár nagy a telefon fizikai mérete is. Nekem bejönne, ha a keret csökkenésével nőne a kijelző.iPhone 15 Pro | iPad Pro M1 | Apple Watch S7
-
FatalEror
addikt
Az egyszerű és letisztult formavilág,egyszerű hátlap végre nincsenek körök a kamera körül,egyszínű az egész "nincsen fekete kijelző szürke keret."Egyszerűen a hátlap is sokkal szebb lett nekem!
painkiller:
Beletudsz kötni a telefonban?A kinézetén kívül ami szubjektív?
Mert ha mondasz egy tényt ami nem jó a telefonon ami mondjuk befolyásolja a telefon "képességeit" akkor azt mondom,hogy igazad van.De fölöslegen koptatom a billentyűzetet,mert erre úgy se kapok/kapunk választ,de nem folytatom,mert megyek utánad.[ Szerkesztve ]
HardCore is my LifeStyle
-
jooker82
nagyúr
-
Loa
csendes tag
Kíváncsi leszek erre a telefonra.
Mindenképpen ígéretesnek látszik, a HTC mindent belead, hogy ne menjenek tönkre.Karácsonyra megajándékozom magam egy telefonnal, de még nem tudom, hogy melyikkel fogom. A HTC viszont most kiad egy alternatívát, ami mindenképpen meggondolandó.. De lehet, hogy ebből inkább One X lesz, vagy iPhone..
iPhone 5 black
-
Gyula88
tag
Mikortol lesz kaphato ?
A SEMMIRŐL INDULTAM! Nagy része még most is megvan...
-
saelin
veterán
+1
Már nem sok kell a 7"-hoz...
Remélem megállnak a növekedésben, mert ez már óriási méret, a többi rendben van. Amit eltudok viselni az a 4-4,5"... ez is nagy, de legalább belefér a zsebembe."It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
DeathAdder
veterán
Végre egy normális akkuval felszerelt htc
Nem rossz, de a kijelző még mindig kicsi -
addikt
Régen az volt a cél minél kisebb legyen egy telefon, ma már meg 2 év mulva táblagéppek fogunk telefonálni.
A nyugat a szakadék szélén, de mi egy lépéssel mindig előtte járunk.
-
johnahex
tag
ezt, hogy fogja űberelni a samsung???
kíváncsi leszek!
4k-s telót dob piacra?????? -
Kereszhaver
tag
Nekem tetszik.És tudom,hogy sokaknak nem tetszik az 5 hüvelyk,azért van jó oldala,pl.:filmnézésnél,netezésnél vagy játékoknál.És most jön a sok stupid komment,hogy "nem telón kell játszani" .Azoknak mondanám,hogy mutasson egy embert,aki egy hosszabb várakozás alatt nem menne fel netre,vagy ne kapná elő az angry birds-et
-
infectedmann
őstag
Designed for Giants
-
decoati
aktív tag
hú de jó teló, nekem bejövős! (143)
család, gyerek, lakáshitel, közepesen szar munka vidéken
-
Integra
titán
na, itt már 2500-as akksit említ. talán bírni fog egy napot vele.
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
kiskaktusz
addikt
Nem semmi a 1080p elérése ekkora méreten. De nem kell ekkora telefon semmi pénzért sem.
"Don't try to understand women... ...women understand women and they hate each other."
-
sing1ep1ayer
őstag
Hú de jó telefon, bejövős!
Egyébként mi bajod ezzel? Még senki nem írta le, de már morogsz, ráadásul a hozzászólásodban semmivel nincs több mondanivaló, vagy hasznos infó, mint az annyira utált kijelentésben. Komolyan, miért ne írhatná le valaki, hogy neki tetszik a készülék? Ez a fórum egyebek mellett arra van, hogy az ember megoszthassa a véleményét másokkal. Ha az mindössze annyi, hogy "bejövős" a cucc, akkor annyi.
Visszatérve, szerintem ez az a készülék, ami visszaveti majd a szifon és S3 eladásokat.
-
Senki9876
tag
nyami nyami ...
végre egy telefon amire lecserélhetem a Sensationt
várós"Nem törődöm azzal, hogy az emberek nem ismernek, azzal törődöm, hogy nem ismerem az embereket." Kung Fu-Ce
-
Szerinted az akinek igénye van egy ekkora készülékre és ez tetszik neki az agyhalott? Gratulálok... Nekem is tetszik és a specifikációkkal sincs különösebben gondom, csak a kezem kicsi és már a One X-nél is nyújtózik az ujjam, hogy elérjem a bal felső sarkot anélkül, hogy repüljön.
-
HARDVERAPRÓD
Egyszerű semmi csicsa nekem az tetszik.viszont lassan tab méretű lesz ez nem tetszik.
http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=domperke
-
Letisztult egyszerű forma. A matt felületért plusz pont. A mérete meg nekem már sok lesz. Marad a HTC One X még egy darabig.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Poco F3 5G 8/256 Ocean Blue
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Iphone 13Pro 128Gb Graphite független Eladó!
- iPhone 15 128GB green 6 hónapos német ALZA vásárlás! Akku 100%! 2025 június 18-ig Apple garancia!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest