Hirdetés
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Macrodroid
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Yettel topik
- iPhone topik
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android szakmai topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
Új hozzászólás Aktív témák
-
Janaboy
veterán
Én személy szerint ritkábban használom a GPS-t, de Spanyolo-ban multkor nem volt gond, 2-3 perc után volt jel és johl jelezte.
De nekem mostmár folyamatosan indul újra a Sense, a tököm tele van már. Belépek a böngészőbe, Facebook, esetleg egy-két fórum, utána kezdőlap vissza majd home gomb és máris HTC logó és indul újra, ezt ugy 10-ből 9x csinálja. Rohadt idegesítő már.
Az ok amiért nem csináltam én se semmit, hogy sok dolog visszaállítása körülményes és nincs kedvem belekezdeni. Elég szégyen a google részéről, hogy az androidban nincs egy normális full backup lehetőség, ami még a játékok/programok beállításait is normálisan lementi (persze root nélkül).
Új hozzászólás Aktív témák
ma QWERTY billentyűzettel ellátott androidos csúcskészülék a HTC-től, melynek az újfajta nyitómechnikán kívül nincs komolyabb baja.
- Samsung Galaxy A71 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Intel Core I9 9900K Processzor!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest