Új hozzászólás Aktív témák
-
zitback
csendes tag
Valaki rootolta már a készüléket? Nem nagyon élnek a fórumok ilyen téren!
Engem a fizikai billentyűzet átrendezése izgat nagyon(iránygombok), de ilyesmibe csak roottal kezdhetünk, ugye....
De új vagyok androidon, félek is a 2éves garancia vesztéstől...ezért tapogatóznék így -
eldiablo
addikt
Ma megnéztem még egy Desire Z-t és az enyémen feszesebb a flipp, mint a bolti példányon. Nagyon durva a különbség. Mintha nem lett volna benne rugó. Lötyögött össze vissza.
-
varosi_david
csendes tag
válasz compi.hu #196 üzenetére
Helló!
én is sokat kínlódtam vele míg meglett mit nem állítottam be, én a gépelési felületen nem nyomtam hosszan és nem választottam input method-ot...
itt egy részletes how to:
http://code.google.com/p/softkeyboard/wiki/HowTo -
compi.hu
senior tag
válasz varosi_david #195 üzenetére
Valaki lenne olyan kedves es utbaigazitana, hogy hol talalom az anysoft keyboard beallitasai kozott, hogy a hardveres billentyuzetet is modositsa?
-
compi.hu
senior tag
Megerkezett az uj Google Maps alkalmazas a DZ-re. Az enyemre legalabbis egeszen biztosan.
-
zitback
csendes tag
köszönöm, tökéletesen működik
így már csak az izgat nagyon, hogy a tetszőleges gombokból lehet-e irány gombokat varázsolni?
Ért itt valaki a programozás részéhez? Olvasgattam XDAn, de nekem az kicsit magas: Vannak jó leírások keylayout, meg keycharacter változtatásokról, de én azokat nem tudom megincsálni :S -
sifarr
senior tag
Milestone 2-m van, így nem tudom, hogy nálatok működik-e.
Anysoft keyboard-ot használok. Be van kapcsolva, hogy a fizikai billentyűt is módosítsa.
Így a fizikai billentyű úgy működik magyarul, hogy többször megnyomva pl. az "o" betűt sorban jönnek elő az ékezetes betűk.[ Szerkesztve ]
-
zitback
csendes tag
válasz varosi_david #185 üzenetére
"egyéb kérdésem lenne hogy azt el lehet-e érni hogy az ékezetes betűk beütéséhez ne kelljen a kijezőhöz érnem. pl FN+shift+a legyen az á..."
Csatlakozom, engem is érdekelne az ékezetes betűk bevitele!
és az is, hogy pl a két gyorsindítás gombott ott jobb-alul nem lehet-e valahogy átvariálni JOBBRA-BALRA gombbá?...esetleg SHIFT+ esetben FEL-LE gombbá?
Jó ez a touchpad rajta, de a nyilak hiányoznak :'( -
zitback
csendes tag
válasz varosi_david #187 üzenetére
a 8Gbos kártyám(nem a DZhez kapott gyári) az teljesen tönkre ment, a PCm sem ismeri fel, több kártyaolvasóval.
az 1Gbos kártyám többszöri formázás után most megjavult.....volt rajta egy két hibás fájl, szerintem ezek okozták a gondjaimat....pl. jelzett az android rajta egy felismerhetetlen karaktereket tartalmazó fájl, ami 1,87Gb volt O.o ...az 1Gbos kártyán! amit a PCm nem látottEz szerintetek simán kártyahiba, szektorhiba?
Amúgy gyári kártyám még mindig nincs, a bolt még nem értesített
u.i: szerintetek szükséges rá képernyővédő fólia, vagy elég ellenálló a karcolásokkal szemben a Desire Z?
[ Szerkesztve ]
-
varosi_david
csendes tag
válasz compi.hu #181 üzenetére
Köszönöm h ezt leírtad.
Nekem is be kell szereznem egy-két plusz akksit mert pl ha egész nap gyalogosan szeretném használni a gps-t használni akkor spórolni kell az energiával h tovább kibírja.
egyéb kérdésem lenne hogy azt el lehet-e érni hogy az ékezetes betűk beütéséhez ne kelljen a kijezőhöz érnem. pl FN+shift+a legyen az á... -
-
zitback
csendes tag
Másnak nincs problémája SD kártya kezeléssel? :S Nekem msot már a 2.SD-met is rosszul kezeli a gép.
Miután csatlakoztatom a szgéphez még működik rendesen, aztán amikor leválasztom: "váratlan probléma lépett fel. az SD kártya csak olvasható."gyors google keresés után elvileg ez Froyo hiba. mit tudtok erről? mert nagyon nem tetszik, hogy sorba tönkreteszi az SD kártyáim :'(
-
YADA
tag
válasz varosi_david #177 üzenetére
Nincs semmi baj a billentyűzettel, még soha nem sikerült véletlenül úgy megfognom, hogy magától kinyíljon. A mechanika törésétől meg nem tartok, ami látszik belőle az erős fém(nek tűnik), feketére festve.
Akkuhoz kapcsolódóan: Nekem tegnap óta van benne 1500-as akku, vagyis még nincs "bejáratva".
Első tesztem kikapcsolt kijelzővel folyamatos GPS vétel mellett, azaz tracklog rögzítéssel háttérben, közben térkép megjelenítéssel (asztalon hagyva) 7 óra 55 perc volt mire a 15% figyelmeztetés megjelent. Vagyis 8 órát lazán ment volna. Közben néha ránéztem hol tart (kb fél óránként 2-3 percre). Első töltés után ez nem is rossz. Mondjuk a gyári akku is hasonlót produkál. Bekapcsolt kijelzővel nem mértem, de kb 3 óra körül bírta.
Öszehasonlításul: HERO 2200mA akkuval 10-12 órát megy kikapcsolt kijelzővel, 5-6 órát bekapcsolt kijelzővel. (szintén GPS tracklog rögzítéssel a háttérben/térkép nézetben)
A gyári 1250-es akkuval közel fele időt megy (3 óra bekapcsolt kijelzővel, 5.5-6 óra kikapcsolt kijelzővel). Viszont ezek nem asztalon tesztelt idők, hanem terepen élesben. És nem csak 15% jelzésig merítve. -
compi.hu
senior tag
válasz varosi_david #177 üzenetére
VAlalki mhasznál esetleg plusz akksit? 1500-sat? tapasztalatok?
En rendeltem egyszer siman 2 akksit, egyszer meg toltovel kettot e-bayrol, es amikor mejott a masodik adag, az elsobol a mar valamennyire bejaratottat (ugy 4 napos hasznalat utan) elkuldtem egy ismerossel hogy merjek meg a kapacitasat speci Li-Ion akksiteszterrel. Referencianak kuldtem melle a gyari HTC akksit is. Nos az eredmenyek jobbak mint vartam, a gyari akksi (az mar be volt jaratva teljesen) 1355, az 1500-asnak arult pedig 1482 mAh-snak bizonyult. gondolom ez meg fog bovulni valamennyire, tapasztalatom szerint ugy 2 hetnyi hasznalat utan erik el a telefonakksik a maximalis kapacitasukat.
Egyeb kerdes?
-
compi.hu
senior tag
hello! Fontos kérdésem lenne:
Én is vettem egy Desire Z-t viszont nem kaptam hozzá 8Gbos microSDt! Ezzel csak én jártam így, vagy tényleg nem kapunk hozzá? :S:SAz a rossz hirem van, hogy teget atb..tak mint sz..t a palankon. A 8G-s kartya a gyarban kerul bele, azon vannak az eloretelepiytett terkepek a beepitett navigaciohoz. A masik rossz hirem az, hogy mivel ezt nem azonnal az atvetelkor jelezted, siman azt fogjak mondani hogy "hat pedig mi nem nyultunk hozza", pedig nagyobb osszeget tennek ra hogy az uzletben "privatizalta" ki valaki a kartyat. Esetleg valaki visszahozta vasarlas utan a keszuleket kartya nelkul (8 ill 3 napon belul a vasarlas modjatol fuggoen), a boltban meg nem csekkoltak le es eladtak neked a keszuleket mint ujat. Egyik verzio sem vet tul jo fenyt az uzletre. Elarulhatnad hol vetted, mar csak hogy veletlenul se vasaroljon epelmeju forumtars arra.
-
zitback
csendes tag
válasz marlboromen #178 üzenetére
speedshopban vettem, ahol ugye jár hozzá sygic lite(vagy ez is jár hozzá mindenhol?) és az volt a helyzet, hogy a sygicet még nemtudják adni, hanem majd szólnak és mehetek érte. Ugye az SD-n lesz, szóval nagyon remélem, hogy 8Gb-os.
....Lehet, hogy ezzel meg is válaszoltam a saját kérdésem?
Csak nekem úgy rémlik, hogy aazt 2Gb-os kártyán ígérték!....és ez az egész SD kártya dolog azért lett ilyen fontos most számomra, mert ma a DZ kiírta, hogy az eddig használt 8Gbos kártyám olvashatatlan! :'( Esetleg van valami cucc amivel meg lehet menteni az adatokat? A számítógépem se ovlassa be
-
zitback
csendes tag
hello! Fontos kérdésem lenne:
Én is vettem egy Desire Z-t viszont nem kaptam hozzá 8Gbos microSDt! Ezzel csak én jártam így, vagy tényleg nem kapunk hozzá? :S:S -
jubilleum
senior tag
Nem tudja valaki hogy hangszín szabályzót, meg album art updatert hogyan lehetne rá szerezni?
A touch pro 2 után hiányzik, és Desire HD-ben meg van is... -
Janaboy
veterán
Most jött a vodás újság és írtak benne a két új Desire-ről, h hamarosan meg fognak jelenni. De hogy ez mikor lesz azt nem tom..
Janaboy
-
marlboromen
aktív tag
Az ingyenes navit sikerült valakinek előcsalni? Nekem csak a prémium navi gomb aktív, arra meg ha rányomok vouchert kér vagy hogy vegyem meg. Nem kéne 30 napos próbaverziónak lennie?
-
marlboromen
aktív tag
Megvettem. A hero után nagyon gyors, nem akadt meg egyszer sem. A qwerty szenzációsan jó. Nekem is laza a flip, de normál használatnál nem zavaró. Most megy a hero kijelzőcserére, aztán eladó lesz ha valakit érdekelne.
-
varosi_david
csendes tag
válasz marlboromen #167 üzenetére
én továbbra sem tapasztaltam akadást...
-
zitback
csendes tag
válasz marlboromen #167 üzenetére
én a Milestone2 és a Desire Z közt nemtudok dönteni :S illetve most ùgy érzem döntöttem a DesireZ mellett! Mégpedig a custom ROM, testreszabhatósàg, pörgő fórumok reménye miatt! De itt valóban nem nagyon pörög! az àra is azért esik ilyen hamar,mert még 1dbot se adtak el?? :S
De a Sense/HTC is jobban tetszik mint a MOTOBLUR/MOTO! Viszont elvileg lesz Droid Global...1.2GHz! ez lesz itthon is? erről mit lehet tudni?
..."Remélem" 1hónapon belül megint bejelentenek egy totàlcsùcsszuper QWERTYs androidot,amire megint vàrhatok 1évet! -.-" -
marlboromen
aktív tag
Hát tipródok keményen ez meg az iphone 4 között. Minden nap másik mellett döntök Ma volt szerencsém egy 3g-t kb egy órán át nyomkodni, nem voltam tőle elájulva. Egyszerű a hero után, viszont sokkal gördülékenyebb. De gondolom egy desire z sem akadozik ezzel a hardverrel. Nem nagyon pörög sajnos a fórum.
-
jubilleum
senior tag
Hát én a kamerát talán kétszer ha használtam, szóval arról nem nyilatkozok, A LED villanót, már gyakrabban, mint fényforrás. Navigációban szerintem még mindig az IGO csak nem értem, hogy a primo miért nincs androidra....
A HTC navigációt kipróbáltam, van, és bele illik a sense felületbe, de ennyi, mivel még nincs mobilnetem, ezért olyan jól nem tudom kihasználni, mert ha keresek valamit akkor azt rögtön netről szedné le. 30 napos ingyen hangos navit kapunk hozzá. gmaps meg pont olyan mint más androidon, jó. -
jubilleum
senior tag
válasz marlboromen #164 üzenetére
Miért csak a speedshopban nézetiek az árakat?
Én megjelenés másnapján vettem 5ezerrel olcsóbban. -
marlboromen
aktív tag
Elindult lefele az ára [link]
-
varosi_david
csendes tag
-
varosi_david
csendes tag
válasz jubilleum #159 üzenetére
Mellettem is itt pihen egy kicsike! Részemről csupa pozitívum! ÉRthetetlen h miért volt ennyire negatív az a készülék amagyar tesztereknek, de mintha kb össezbeszéltek volna...
a nyitószerkezettel semmi gondom nincs, működik, teljesen használható, nincs negatívuma! Menő a Z hinge! nem fogom fel h miért akadnak ezen fent az emberek, profi gyártó, bizzunk a tervezőkben, csúcskészülék!, meg próbáljáta is ki használat közben aki kételkedik és meglátjátok h mennyire nem igazak a teszt egyes részei... (pl a buszos becsukódós rész)Kedvenc részletem a tesztből:
"A gravitáció egyébként olyan erősen hat az eszközre, hogy szétnyitott állapotból az is összecsukja, ha a kijelzőt egy picivel a függőleges sík alá döntjük." OMG... -
zitback
csendes tag
válasz jubilleum #159 üzenetére
Nagyon kíváncsi lennék tulajok, vagy tesztelők véleményére, olyanokéra akiknek pozitív élményük is van:
Azt hiszem heteken belül én is Desire Zt veszek, de addig nagyon érdekelne a véleményetek: a kameráról, fotók minősége, -ez az egyedüli ami bizonytalanságot kelt bennem a készülékkel kapcsolatban- és a google navigációról. Magyarországon is használható? jól működik? -
jubilleum
senior tag
válasz superecneB #158 üzenetére
Nem tudom, de most itt van mellettem egy DZ, és teljesen más véleményen vagyok, mint hogy katasztrófa. Ami nagyon feltűnt hogy mindenki szidja billentyűzetet, ami más az már rögtön rossz is?
-
superecneB
őstag
Na örülnék ha valaki tudna valami magyarázatot adni egy ilyen gyártótól hogy jöhet ki egy ilyen termék... Ez valami katasztrófa
-
t72killer
titán
válasz t72killer #156 üzenetére
Közben találtam egy tesztet, Desire Z, Galaxy Tab, nexus 1 és experia 8/10 GPS pontosságát hasonlítja össze. A desire Z a nyerő ezek közül.
30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
-
t72killer
titán
válasz compi.hu #155 üzenetére
Sajnos a gps chipet nem divat dokumentálni, pedig erősen valószínű, hogy a qualcomm licenszeli a technológiát valakitől. A CPU órajele és egyéb farokméret-paraméterek persze öles betűkkel ágaskodnak minden marketing-kiadványon.
-
compi.hu
senior tag
válasz t72killer #154 üzenetére
Szimpla elemi logika szerint a GPS modul energiafelhasznalasa nagyon hasonlo mertekben kellett csokkenjen a 65->45 atmenetbol kifolyolag, mint a chip tobbi reszenel (CPU, GPU - bar a GPU valtozott a Desirehez kepest, stb.)
Amit nem tudok, hogy a GPS mennyit valtozott a sima Desireben levo ota, mert nagyon kezdenek divatba jonni az olyan megoldasok, ahol a GPS hardver egy csomo szamitast a host CPU-ra tol, hogy olcsobban lehessen kihozni az egeszet. Ilyen chip van pl az SGS-ben is.
Hogy a DZ-ben dolgozo MSM7230-asban levo GPS unit milyen megoldast hasznal, arrol semmilyen infot nem talaltam eddig.
-
t72killer
titán
válasz compi.hu #150 üzenetére
jajh, hátigen, az SGS navijától hangosak a fórumok Akkor nem akar esetleg valaki a SiRF SOC-jére telót építeni? ok, a CPU nem egy überbrutál, de sztem az android elmenne rajta.
#153: igen, ha nincs aktívan használva vagy ha az ember rááll egy hosszabb autópálya-szakaszra, akkor kikapcsol a des. HD GPS-e, másik fórumon is olvastam már. engem inkább a valódi energiamegtakarítás érdekelne intenzív használat mellett.
Mivel jelet nem kell generálnia a navigációs résznek, ezért gondolom az energiahasználat a jelek feldolgozására, pozíciószámításra megy el, ennek komolyan kéne fejlődnie a csíkszélcsökkentésekkel.
[ Szerkesztve ]
-
Leskin
tag
válasz t72killer #137 üzenetére
Nah, közben megtaláltam amit kerestem, ezért átszerkesztem totál ezt a hozzászólást. szóval gps , hivatalos speckó szerint: eighth-generation gps.
Tehát Desire óta egyet lépett generációban a gps rész a desire Z-ben és HD-ben.
Az biztos, hogy összehasonlíthatatlanul tovább bírja az aksi a Z-ben ha be van kapcsolva a gps modul is, mint az eddigi teloimban. egyszer reggel bekapcsolva hagytam , délután jutott eszembe, és alig fogyott az aksi...[ Szerkesztve ]
Samu S5
-
compi.hu
senior tag
válasz Gabor113 #148 üzenetére
E7 ket dolog miatt nem kene: symbian es gyenge kijelzofelbontas. Premium kategoriaban ma mar a 800x480 a minimum, masreszt a symbian az ma mar igencsak a na ne rohogtess kategoria. Nokianak sikerult immar sokadszor nem idoben eszrevennie, hogy rajta kivul mar senki nem utazik azon a vonaton - valljuk be nem veletlenul. Lett volna egy jo phone OS-uk, de azt is elbaltaztak, maemoval ki birtak hozni osszesen egy darab telefont, aztan hagytak elfelejtodni ezt az amugy eleg igeretes platformot. R.I.P. Nokia, kar ertuk.
-
compi.hu
senior tag
válasz t72killer #141 üzenetére
En tudok egy olyan nem tul reg kiadott androidos telefont ami kulonallo GPS chipet kapott es hat hogy ugy mondjam nem lett problemamentes a vegeredmeny GPS szempontbol (SGS) Az egybeintegralt megoldasok ha egyszer kiteszteltek rendesen a chipet, sokkal kevesebb hibalehetoseget hagynak a keszulektervezoknek.
-
tildy
nagyúr
válasz jubilleum #142 üzenetére
emlékeim szerint az adb egy bat progi talána tools könyvtárban. hjAJA
C:\dev\android-sdk-windows\tools"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
Gabor113
tag
Szerintem az E7 QWERTY-je nagyságrendekkel jobb lesz ennél. (nagyon vártam a tesztet erről a telóról de anyagminőségben ebben a szegmensben ez egy 0 )
Ez viszont (szerintem gyönyörű lett) a QWERTY-s versenyben nyertes (számomra!)
http://www.youtube.com/watch?v=nmB7vIMIYBU
Alcatel OT 300 - Siemens C35 - Siemens MT 50 - Samsung SGH E720 - Nokia N73 - Nokia N82 - Nokia N97mini - Nokia E7 - Blackberry 9300 - Blackberry Q10
-
t72killer
titán
válasz compi.hu #139 üzenetére
van válasz a mennyit fogyaszt kérdésre, a fórum, amit linkeltem írja:
Tracking (navigation) SiRFstarIII : 20mW
Tracking (navigation) SiRFstarIV : 8mWSiRFAware power needs : at the microWatt level
SiRFAware Acquisition : 216mW on 4 seconds
"Normal" Aquisition : 1874mW in 30 secondsÉs kétféle chipet készítenek:
GSD4e, ami egy komplett soc ARMv7 cpu-val, pl bluetooth geotaggerbe és a GSD4t, ami a host (PNA, PDA, teló) CPU-ját használja. Nvidiáék vehetnének egy ilyet és pl belepottyanthatnának egy tegra 2 mellé.
[ Szerkesztve ]
-
-
compi.hu
senior tag
válasz t72killer #137 üzenetére
Majd amikor a SIRF eloall egy olyan csippel ami tudja aztokat a dolgokat mint mondjuk egy Qualcom (minden funkcio amit egy okostelefon hasznal be van integralva egyetlen csipbe) es mindezt ugy, hogy nem fogyaszt tobbet a konkurencia megoldasainal.
A mennyit fogyaszt meg mar megbocsass, de eleg buta kerdes. Az autod mennyit fogyaszt? (Na erre a kerdesre adj ugy valaszt hogy semmi mas parametert ne kelljen megadni hozza)
-
Erika10
tag
Sziasztok!
Amióta először megláttam a desire-t tudtam, hogy ez, kell. Gondoltam be is ujjitok egyet. (ha lejjebb megy az ára) Aztán jöttek a negatív tényezők, aksi, ár, magyar nyelv nuku… meg sorolhatnám. Nem vettem meg.
Nagyon tetszett ez a telefon idáig, Ő volt a befutó.(végre van magyar nyelv, stb.) Most meg itt ez a teszt, meg a véleményetek, a csúszkáról. Nem tudom mi tévő legyek egy biztos a telefon vásár elmarad. Már egy éve várok egy olyan telefonra, ami nem lemondásokkal jár. de talán ilyen nem is lesz. Ezt azért elmegyek megtapizni.
De másról nem is írtok, mit szóltok, a képekhez nem tudom, hogy a nem lett be állítva rendesen, a kamera vagy tényleg ilyen gagyi. A teszt videó jó, de nem esett le az állam.
Tudom, tudom a videózásra inkább a Desire HD ajánljátok, de annak meg botrány az üzem ideje, meg egyébként is egy nagy tepsi.
Kíváncsiság képen megnéztem a sima Desire fényképeit és jobbak. Ez durva.
Mi lett veled HTC?
ja és nem mintha szolgáltató függő lennék, de nálunk miért nem lehet kapni a szolgáltatóknál ilyen telókat, akkor az átlagember is meg tudná venni és nem kellene egy fél évig spórolni az egész családnak egy telefonra.[ Szerkesztve ]
Nem az a ciki, ha nem tudsz, hanem az, ha nem is akarsz…
-
t72killer
titán
válasz compi.hu #122 üzenetére
SiRFIV-es chipet (GSD4t) vajon mikor kapnak telefonok ? elvileg a sirf3-nál is jobbak, ráadásul kevesebbet kérnek enni.
Arról esetleg van infó, hogy a qualcomm gyönyörűséges gps chipje, ami a snapdragon platformban van, mennyit eszik? tudom, h sokat, de számszerűen...
-
Akoneira
tag
"A DZ elott SGS-em volt ugyhogy azzal tudom osszehasonlitani a telefont. Az SGS olyan volt mint egy 18 eves kisportolt testu szexbomba. Nagyon kivanatos, nagyon porgos, de a legkulonbozobb helyzetekben ment az agyadra es csinalt olyanokat amitol a hajad az egnek allt. A DZ olyan mint egy 30-as MILF. Ad a kulsejere, tudja mit akar, es azt is hogy te mit akarsz tole, a napi 24 ora hancuron kivul masra is jo: elmehetsz vele szinhazba vagy egy ceges partyra ahol nem fogja berugas utan lehanyni a fonokod Armani oltonyet, es a kollegak szivuk melyen irigyelni fogjak toled (persze ezt kitunoen leplezik )."
Ez a hozzászólás nagyon tetszett, megérdemel egy kiemelést szerintem!
Én most úgy vagyok vele, hogy úgy július környékén majd meglátom mi lesz, addigra úgyis kiderül hogy tartós vagy nem tartós, és az ára is lejjebb megy, remélem
Htc Desire >> Apple IPhone 4s >> Blackberry Q10
-
Nordic
Közösségépítő
válasz compi.hu #130 üzenetére
Szerintem ezt a nyitómechanikát a htc is így gondolta. Aki qwerty-zik az úgyis két ujjával fogja támasztani a kijelző szélét, elvégre így kényelmes. Ha feszesebbre csinálták volna akkor meg nem nyílna ilyen könnyen, akkor meg azért lennének hangosak fórumok... Ilyenek az emberek. Engem inkább az zavar amit a MA-s videóban láttam, amikor szét volt nyitva a telefon, és volt az a minimális lötyögés(itt leginkább a kijelző és a bill közötti lötyögésre gondolok). Ha már illesztési hibák nélkül jön a telefon, erre nem értem hogy nem maradt energia...
[ Szerkesztve ]
-
compi.hu
senior tag
válasz Akoneira #132 üzenetére
Hat azert a Touch Pro 2 es a DZ nem egy ligaban jatszanak. Mind processzorban mind flashben mind ramban joval karcsubb a TP2 arrol mar nem is beszelve, hogy a TP2 WinMo 6.1-gyel jon, azaz ha androidot faragsz ra, azzal a mozdulattal torolheted is ki a garancialevellel a hatsodat.
Mas: tegnap felrakattam egy brando ultraclear protector plust a gyorsboltban a DZ-re. Erre ma nem megjon Hongkongbol az 5db matt foliam?!
[ Szerkesztve ]
-
Akoneira
tag
Nem értem ezt a nyitómechanika dolgot,de szerintem nem ilyen rossz a helyzet.
ebben a videóban:http://www.youtube.com/watch?v=hGnKMb6l7tA&feature=channel
úgy a 11.perc végén említi a tesztelő, és be is mutatja, és az a készülék sokkal stabilabbnak tűnik, szóval nem értem...
Én azért szerintem lehet hogy elmegyek élőben megnézem a TP2-t és ezt is, olyan nyár környékén, és a szimpibbet megveszem..
Milyen nagy kár hogy a TP2-ben nincs vaku, akkor nem gondolkodnék..Htc Desire >> Apple IPhone 4s >> Blackberry Q10
-
ice9
tag
Ma megnyomogattam a kiállítási darabot a gyorsboltba. függőlegestől számítva olyan 30°-nál csukódik be. vízszintesen hátlapot felemelve kinyílik. őszintén szólva, el tudnám viselni ha erősebb lenne.
-
compi.hu
senior tag
Na csak hogy kiprobaljam... Ha hanyatt fekszem az agyon ugy, hogy parna van a fejem alatt, a telefon par fokos szogben all a fuggolegestol szamitva, es itt meg nem akar becsukodni akkor sem, ha kifejezetten ugyelek ra, hogy ne tartsam a kijezot, bar igy nagyon lent kell fogjam, ami kenyelmetlen. Ha "termeszetes" modon tartom a kütyüt, akkor akar a fejem fole is emelhetem pofaval lefele vizszintesen, mert s ket mutatoujjam tartja a kijelzot is (bar teny, hogy ha nem tartana osszcsuklana) alapvetoen mindketpozicio annyira kenyelmetlen es faraszto, hogy aki igy akar rendszeresen gepelni annak hamar nem a zsanerfeszesseg lesz a legnagyobb baja
-
tildy
nagyúr
válasz compi.hu #126 üzenetére
Sima desirem van, Z-t csak próbáltam, de nálam nem nyeklett - nyaklott. Hogyismondjam határozott nyitó-záró mozdulatokkal könnyen volt nyitható .
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
petymeg
addikt
a youtube-on megnéztem pár videot ott elég lityegős a dolog. olyan benyomást kelt bennem hogy egy kisebb leejtés következtében darabokra eshet. nem tudom miért nem lehetett egy tök egyszerű mechanikát beépíteni, mint a legtöbb egyszerű slide telefonoknál. miért kell túlbonyolítani.
Mocskos idők, szeretned kéne, A jövő itt van és sose lesz vége! Mocskos idők a sarokba bújva! A jövő itt van, kezdjük újra!
-
ice9
tag
-
compi.hu
senior tag
Ez a zsanerproblema en ugy latom a legtobb keszuleknel jelen van, azonban velemenyem szerint nem bug hanem feature . Az en telefonom a fuggolegestol szamitva nagyjabol 45 fokos szogben dontve csukodik be magatol, cserebe viszont konnyeden nyithato-zarhato egyetlen ujjal is akar kisebb, gyengebb pofonofonnal rendelkezo (ne adj isten noi) versenyzok altal is. Cserebe ha hanyattfekve szeretnenk epp izomgorcsoot kapni mikozben pufoljuk a billentyuzetet, akkor oda kell figyelni hogyan fogjuk meg a keszuleket. Erosebb rugoval nehezebb lenne nyitni-zarni a DZ-t, akkor meg az lenne a baj. Hoztak egy dontest a tervezesnel es ilyen lett.
Kivancsi lennek ra hogy a tied hany fokos szognel zar be (saccra). Legy szives nyisd ki, tedd le a billentyuzet aljat valami sik feluletre (asztal) es a billentyuzetnel fogva lassan kezdd el eloredonteni. amikor lebakkan a kijelzo, saccold meg a szoget amit bezar az asztallal a telefon. Kivancsian varom az eredmenyt
-
tildy
nagyúr
Csak az a baj, hogy tobbunknek az a meglatasa, hogy ezzel a teszttel Bochaek kicsit mellenyultak - netan egy olyan peldanyt fogtak ki , ami igy viselkedett ... Ha ket, kulonbozo forrasbol beszerzett ilyen telefonnal is produkaljak ezt a szetnyilast ilyen mertekben, akkor emelem kalapom, max rescpect nekik es mea culpa . Igy viszont fenntartoma jogot azt mondani, hogy hibas peldany alapjan tesznek altalanosito iteletet.
Nezd meg a tulajok velemenyet... Vagy az enyemet /vagy aki probalta mar . Total mas.
Es ezt nemcsak egy telefonnal erdemes figyelembe venni. Nezd meg a w910i tesztjet , a maga idejeben ajanlott plecsnit kapott a mobilarenan . Mikozben ha tulajok velemenyet megnezve leginkabb a nagyon nem ajanlottba esik, rendszeresen panaszkodtak ugyanis ujraindulasokrol, random tereroelmenesekrol, kikapcsolasrol. Akkor most kinek lehet hinni ? A mobilarenas ajanlott plecsninek, vagy a tapasztalatoknak?
Bocha, Bog: mielott felrertenetek, nem ellenetek irom ezt. Szeretnem ha az emberek vegre elgondolkodnanak, nem pedig benyelnenek mindent , ami a szajukba van adva. Az ujsagiro dolga, hogy megprobaljon ugy irni , hogy az a valos tapasztalatait tartalmazza. Ti ennek tokeletesen eleget tesztek . Nem ezzel van problemam , hanem a kedves userekkel , akik anelkul formalnak a ti velemenyetek alapjan velemenyt , hogy ki sem probaltak .
En spec orulnek, ha tenyleg ki tudnatok probalni mas Z-t is, mert ahogy irtam is, egyaltalan nem tapasztaltam a szetcsuszas problemat. Sot.
[ Szerkesztve ]
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
HoryThePooh
aktív tag
na ezek után asszem megvárom a Galaxy Q-t és tesztjét.... és annak mechanikai megoldását. Na meg kövezzetek meg, E7-t is.
[ Szerkesztve ]
The one who has a true friend doesn't need a mirror :)
-
compi.hu
senior tag
GPS sokkal megbizhatobb mint az SGS-ben, jellemzoen 15-2 m kozotti pontossagot ad kornyezettol fuggoen, es a jelentett pontossag valos, nem pedig kamu mint az SGS eseteben. A lock sokkal gyorsabban megvan, es olyan extrem korulmenyek kozott is mukodik mint egy 11000 meteren 900km/h-val repulo airbus. Durva varosi dzsungelben is elfogadhato pontossagot ad, erdekes modon ha megallok egy szuk utcaban egy pirosnal, novekszik a pontossag szep lassan, es a jelzett helyzet valoban kozelit ahoz a ponthoz ahol valojaban allok.
Azert egy SIRFIII+ meg ezt is lenyomja de ne legyunk telhetetlenek.
[ Szerkesztve ]
-
N4ri87
senior tag
válasz compi.hu #120 üzenetére
Azért van a teszt, hogy némiképp mélyebb betekintést nyerjünk. A teszt alapján írtam a saját véleményem, nem pedig szóbeszéd után. A hozzászólásomban négy állítást tettem, amelyből kettő szerintem félre magyarázhatatlan, bárhogy is nézzük a készüléket. Igazad van, nem egy faékről beszélünk, de nem is egy forradalmian új találmányról. A nyitó mechanika láthatóan egy elég gyenge pont, a DZ által készült képekről szóló vélemény-alkotás alapja pedig maga a készített kép, így szerintem arról sem lehet jobb véleményt alkotni.
Ez viszont a saját meglátásom, ami nem feltétlenül helyes, így ha Te szakavatottabb vagy, kérlek javíts ki!C805
-
N4ri87
senior tag
A tesztet elolvasva nekem az az érzésem, hogy ezt HTCék bizony kellően elb@szták. A video alapján kicsit lassúnak is tűnik, az a nyitó mechanika borzalmas, ez a kamera egy ilyen készülékben szerintem értékelhetetlen és ez a szürke szín sem tetszik. Sima Desire-öm van, annak sem tetszik a színe, nem is azért vettem, de ilyen akadásokat, mint a videoban láttam, soha nem tapasztaltam. A desire után azt hittem, hogy a HTC, ha akarna sem tudna hibázni, de ezt a Desire Z-t valamiért egy gondosan megtervezett hibának tartom.
C805
-
Peterson_
addikt
Engem sem a méret, sem a súly nem zavart, de ahogy megláttam a videót, onnantól nem is olvastam tovább a cikket.
Botrányos
Teljes mértékben el tudom képzelni, hogy fél év intenzív használat után, zsebből kivétel, zsebre rakás közben szétnyílik, és egyszer csak viheti az ember szervizbe(ami ugye idő, bosszankodás)
Kár érte,mert amúgy jópofa darabApu mi ez?-Ez? Feketeribizli...-Akkor miért piros?-Mert még zöld...
-
ice9
tag
vmelyik DZ tulajdonos feltölthetne egy vidit, hogy milyen is a mechanika "nem lötyögős" változatban.
-
compi.hu
senior tag
Hetfo ota nyuzom a telefont, ugyhogy azt hiszem lassan authentikus velemenyt formalhatok rola.
Igen, a zsaner rugoja lehetne erosebb. Viszont ez a gyakorlatban egyelen helyzetben okozhat problemat. Probaltam agyon hanyattfekve a fejem fole tartva hasznalni a kinyitott billentyuzetet, es tenyleg nem lehet. Na nem az osszecsuklo mechanika miatt, hanem mert ket perc mulva maguktol szakadnak le az ember karjai. A mechanika valoban osszecsuklana, de nekem valahogy ugy termeszetes tartani a keszuleket kinyitott billentyuzettel, hogy a ket mutatoujjam behajtva a kijelzo kb felenel a kijelzo moge hajlik, es a ket mutatoujj kezhez kozelebbi ujjperce rogziti a kinyitott kijelzot, aminek igy eselye sincs ra, hogy becsukodjon. Lehet hogy ez a fogasmod kisebb keznel problemas, de engem "szerencsere" jokoroa pofonofonnal aldottak meg a genjeimEz az egesz zsanerproblema az kb olyan mint egy pixelhiba a fullHD-s LCD teveden. Amig egyszer valahogyan ki nem szurod semmiben nem zavar, de ha veletlenul belebotlasz, utana folyton azt lesed. Tojni kell ra, a valosagban semmiben nem akadalyoz. Ha meg ennel lazabb lesz a hasznalattol, akkor ott a 2 ev garancia, ez egy egyszeru mechanikai elem, szakszerviz barmikor orvosolhatja erzesem szerint.
Ezen kivul a telefon eddig nalam 10-bol 9.5. Nezzuk akkor azokat az aprosagokat amik miatt nalam nem kapott 10-et eddig:
- Az akkuido nem mondhatnam hogy frenetikus lenne, bar egy hetes akksi meg erosen bejaratos, az SGS-em akksija is ugy 2 het utan allt be rendesen, es mar elmeletileg postan vannak hongkongbol az 1500-as tartalekakksik, ha azok megjonnek mar nincs az a helyzet amit le ne lehetne fedni par potakksival es egy kulso toltovel.
- Jelenleg nem tul jo kiegeszitoellatottsaga: Amikor het elejen elutaztam, itthon meg kepernyovedo foliat sem lehetett kapni hozza, es mivel tokot se nagyon, egy plusstokban tartottam egesz heten hogy egy karc se essen rajta. Most ahogy latom mar van hozza legalabb folia, holnap reggel az elso dolgom az lesz hogy rapakoltatok egyet gyorseknal. Nem tudom a specialisan DZ-hez szant fekvo autostartora mennyit kell varni (navigaciohoz), de jo lenne ha minel hamarabb lenne hozza ilyen.
Eddig kb ennyi "minuszt" tudok felhozni a keszulekkel kapcsolatban egy het hasznalat utan. Az egyik nagy feketepont eppen a het elejen esett ki, amikor NAND lockot sikerult az XDA-s uriembereknek megkerulni es ezzel megnyilt az ut a permanens root es modolas fele.
A DZ elott SGS-em volt ugyhogy azzal tudom osszehasonlitani a telefont. Az SGS olyan volt mint egy 18 eves kisportolt testu szexbomba. Nagyon kivanatos, nagyon porgos, de a legkulonbozobb helyzetekben ment az agyadra es csinalt olyanokat amitol a hajad az egnek allt. A DZ olyan mint egy 30-as MILF. Ad a kulsejere, tudja mit akar, es azt is hogy te mit akarsz tole, a napi 24 ora hancuron kivul masra is jo: elmehetsz vele szinhazba vagy egy ceges partyra ahol nem fogja berugas utan lehanyni a fonokod Armani oltonyet, es a kollegak szivuk melyen irigyelni fogjak toled (persze ezt kitunoen leplezik ).
Hat egyelore ennyi, lehet fikazni
[ Szerkesztve ]
-
Konflikt
addikt
a hetvegen probaltam pont egy egyed orat, szerintem nem lett ez rossz.
a mechanika is okes, sokkal jobb mint a G1-e. az meg majd kiderul, h mennyire lesz majd tartos. sztem zsir a cucc. talan az egy kis baj, h eleg vastag, vastagabb, mint a milestone-onm. de ebben legalabb 512 RAM van.Commodore Amiga 500 - es a kepzeleteinek tobbe semmi nem szab hatart! // VCIX-DCV&CMA
-
tildy
nagyúr
válasz Brutális eb #107 üzenetére
Sajnos nem egészen van igazad..
A telefon kb 20 percet volt folyamatosan nálam, teljesen jó minőségű, és gondolkodás nélkül cserélném le rá a desirem ( amit pedig nagyon szeretek).
Bocháék kifogtak valószínűleg egy rossz példányt, ebből általános következtetést levonni pont ugyanúgy nem jó, mintha az én véleményemből lenne levonva ugyanez.
Én azt mondom, érdemes kipróbálni, és utána le rossz rókabőrözni, vagy fikázni ezt a telefont.Szvsz jobb a HD2nél, a hardveres bill miatt is ( ami nekem nem csinálta azt , amit a videóban) , a méret maitt is , nekem jobban érzékelte a kijelző alatta gombok érintését is mint a hd2.
[ Szerkesztve ]
-
Galahed
senior tag
A dolog ott sántit szerintem (az angol szövegben, ami több helyen is téved szerintem), hogy a HD is második generációs (MSM8255 Scorpion) CPU-t használ és nem 65nm hanem 45nm, stb stb szóval borul az egész....
Az én utánajárásom szerint a Z az MSM 7230 -ast használja ami szintén második generációs, még ha a sorozatszáma kisebb is. (Dell Flash, Dell Smoke, G2, Acer Liquid is ezt használja)mellesleg nagyon jó készülék, én a hardver bill-től félek egy kicsit, hogy nem lehet kényelmesen bevinni a magyar ékezeteket...
No de ezt már máshol megbeszéltük
kíváncsi vagyok a többiek álláspontjára is ezügyben.[ Szerkesztve ]
-
Brutális eb
addikt
Teszt szokásos remek minőség, telefon rossz rókabőr.
(#46) Dyra
Állj át MTK-ra azt itt nálunk nem hiszem,hogy sok mari néni használná.[ Szerkesztve ]
Panni net lemondva már távol tőlem. Voda vicc! Nordtelekom korlátozza a p2p forgalmat,!Ice dsl trükközik a sávszélességgel.T-kábelnet?Próba hónap után jön a szekventálás vigyázz velük.Digi most még rendben.
-
veterán
Újjabb tepsi telefon NICe csak 180 g tök szupi
3njoy the Lif3
-
Leskin
tag
A szoftver lassúsága a sense felület új fejlesztésének tudható be - szerintem egyszerű hiba, hogy ennyire erőforrás igényes, ezt elszabták picit. Nem szabad a térkép appot kitenni homes creenre, valamint galériát sem szereti, és úgy általában a memória igényes widgeteket, ezek nagyon belassítják a sense felületet (persze még ekkor is fényévekkel gyorsabb mint pl a sima desire . Mellesleg sebesség tekintetében nem hiába írta a tesztíró, hogy gyorsabbnak tűnik neki, mint a HD. Ugyanis a freki nem minden... Ezzel majd a hozzászólásom végén foglalkozok, most találtam pont egy amatőr(értsd nem gyártói oldalon működő emberke) összehasonlítását, ami eléggé megmagyarázná a dolgot
Kedd reggel óta van meg a teló, mechanikát egyszer sem sikerült amúgy magamra billenteni, életszerűtlen, hogy akár csak függőlegesbe is emeljem a telefont nyitott qwerty-vel - most próbáltam a teszt hatására, és kb 15-20 fokkal kell túlbillenteni magunk felé (ami azt jelenti hogy 105- 110 fokkal kell kibillenteni vízszintből...),. hogy becsapódjon a bill. Tartósságról meg nem illik beszélni amíg ki nem derült mi lesz valójában egy év intenzív használat után... (de 2 év garom van rá- tehát nekem nyóc, max cserélik a nyitó mechanizmust De ezt csak az évek döntik el. Ránézésre én sem hiszem hogy nagyon tartós lenne, de 1. htc-nél csak tudják mit csinálnak, 2. ezek fém, minőségi anyagok, nem gagyi műanyag, 3. ha 2 év ne adj' istenmúlva kiderül, hogy alig volt mechanika meghibásodás, és tök tartós a dolog, a tesztíró már nem fog elnézést kérni....
Azt kell mondjam jelenleg a legjobb androidos telok között ott van a desire, qwerty-s androidból pedig nincs jobb... (volt desirem, de qwerty hiánya miatt inkább x10 mini prot használtam eddig... Egyetlen hátránya az 5 mpixel kamera gyengébb muzsikálása (HD-hoz képest), de hirtelen fotózni jó, ha meg eleve fotózni akar az ember viszi magával a tükörreflexest...
Egy szó mint száz, a jelenleg elérhető legjobb qwerty android azért tetszett-nél jobbat érdemelne
Procikról frekikről:
Most találtam az alant lévő összehasonlítást (xda-n). Hivatalos htc álláspont szerint is a Z legalább ekvivalens erőforrással rendelkezik mint a HD (sebességben), mégpedig az újabb generációs procinak köszönhetően - kisebb fogyasztás mellett (nem mellesleg benchmarkok is alátámasztják ezt - pl 4x(!!!) gyorsabb mint a sima desire a tesztekben...). Azaz nem csak a GHZ számít. Valamint azt is olvastam hogy 1 ghz-re huzva a Z prociját érjük el a gyári hivatalos frekit(procigyártó szerint), ellenben fogyasztás akkor megnő - ezért van 800-ra skálázva... alant a HD és a Z összehasonlítása xda-ról (csak cpu-gpu oldalról, nem teljes lapkakészlet, az külön megér egy misét), a konklúzió szerint desire Z hardware szempontjából jobb... bár tegyük hozzá, hogy csak egy mezei postoló szerint, nem gyártói vélemény Mondjuk engem hidegen hagy, ami nekem számít a fizikai qwerty De azt erős állítani, hogy a desire z a hd lebutítása lenne van benne innováció rendesen ;D Az sem mellékes, hogy az alap alkalmazásoknak, sőt, gyk. minden alkalmazásnak elég a 800-as freki a villám működéshez, a csili-vili, a grafikai része fogja vissza általában a rendszert, a gpu ellenben ezt a részt megoldja, nincs is szükség nagyon magasabb frekire dedikált grafikus gyorsítóval... Itt már sokszor a memória (sdcard) a szűk keresztmetszet, nem a proci vagy más chipkészlet elem...Desire Z using second generation of Qualcomms Snapdragon, as i write in other post, read this:
My opinion : Desire Z is faster .. and do you know why?
So..
Desire HD using Qualcomm QSD8255 -> it is Snapdragon 1st generation
specifications:
Scorpion 1 GHz CPU
Integrated 3G mobile broadband connectivity
QSD8250 supports GSM, GPRS, EDGE and HSPA networks
QSD8650 supports CDMA2000 1X, 1xEV-DO Rel 0/A/B, GSM, GPRS, EDGE and HSPA networks
Low-power 65nm process technology
High-definition (720p) video recording and playback up to 30 frames per second
Multiple video codecs: (MPEG-4, H.264, H.263, VC-1, Sorenson Spark, VP6)
GPU - 3D graphics with up to 22M triangles/sec and 133M 3D pixels/sec
High-resolution up to WXGA (1280x720) display support
12-megapixel camera support
Built-in seventh-generation gps engine with Standalone-GPS and Assisted-GPS modes
Support for Wi-Fi� and Bluetooth� connectivity
Multiple audio codecs: (AAC+, eAAC+, AMR, FR, EFR, HR, WB-AMR, G.729a, G.711, AAC stereo encode)
Support for mobile broadcast TV (MediaFLO™, DVB-H and ISDB-T)
Support for Android™, Brew� Mobile Platform and Windows� PhoneBud Desire Z using Qualcomm MSM7230 -> Snapdragon 2nd generation
Specifications:
Scorpion 800 MHz CPU (can be safely overclocked to 1GHz = Recommanded Maximum )
Integrated 3G mobile broadband connectivity
MSM7230 support for HSPA+ networks - up to 14 Mbps downloads and 5.76 Mbps uploads
MSM7630 support for HSPA+ networks - up to 14.4 Mbps downloads and 15.761 Mbps uploads – as well as CDMA2000 1X, 1xEV-DO Rel A/B, GSM, GPRS and EDGE
Low-power 45nm process technology for higher integration and performance
High-definition (720p) video recording and playback up to 30 frames per second
Multiple video codecs: (MPEG-4, H.264, H.263, VC-1, DivX, DivX 3.11, Sorenson Spark, VP6)
High-performance GPU - up to 41M triangles/sec and 245M 3D pixels/sec and dedicated 3D/2D acceleration engines for Open GLES 2.0 and Open VG 1.1 acceleration
High-resolution XGA (1024x768) display support
12-megapixel camera support
Built-in eighth-generation gps engine with Standalone-GPS and Assisted-GPS modes
Support for Wi-Fi� and Bluetooth� connectivity
Multiple audio codecs: (AAC+, eAAC+, AMR, FR, EFR, HR, WB-AMR, G.729a, G.711, AAC stereo encode)
Support for mobile broadcast TV (MediaFLO™, DVB-H and ISDB-T)
Support for Android™, Brew� Mobile Platform and Windows� PhoneSo Desire Z have:
CPU on 800MHz .. but not problem go to 1GHz = Same as Desire HD
GPU 2 x better then Desire HD GPU = +1 to Desire Z
45nm technology - Desire HD have 65nm technology = +1 to Desire ZSo in SoC category is Desire Z better then Desire HD.
Samu S5
-
Thauglor
aktív tag
Szerintem nem olyan rossz a nyitószerkezet mint a tesztelő látja...
Én könnyeden nyitogattam, egy N97.-nél sztem sokkal egyszerübben nyílik, a fólia jól helyezkedik, bár tény hogy kicsit műanyag hatású, eldobni nem ajánlatos.Ára meg mérséklődni fog úgyis, ha nem viszik.
Bár inkább tesztelem a Trophy-t, abbol is kaptam,
Ámen - 10/8 szvsz -
skajwa
senior tag
Köszi a tesztet!
Törvényszerű volt, hogy előbb-utóbb htc is mellényúl....Egy kis referencia: http://www.vatera.hu/user/rating/rating.php?id=103706
-
Drughi
addikt
Kár érte
Xiaomi 14T
-
tildy
nagyúr
A trackpad úgylátszik ilyen megosztó, szerintem szebb és jobb is lett, jobban tetszik , mint a mostani.
tara.riot: nekem is az az érzésem, hogy mobilarénások el..ják magukat, és akkor azelőtt leborul mindenki, mert az csak úgy lehet , az biztos olyan, stb. Nem gond ez, mert az esetek hasamracsapok 99%-ban igazuk van, de... De amikor valaki anélkül mond valamiről véleményt, hogy ki sem próbálta , csak elfogada azt , amit egy cikkben leírnak neki ...
Határozottan állítom, nálam pl. teljesen jól működött , nem fetyegett a flip , nekem minőségibb volt a HD2-nél, inéntől kezdve kétkedve olvasom, amit ezzel kapcsolatban leírtak. ÉS ezzel most nem Bocháék szavahihetőségét akarom kétségbe vonni, csupán azt, hogy tök más tapasztalatom volt a Z-vel.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- BestBuy ruhás topik
- Szó szerint táptitán az FSP legfrissebb üdvöskéje
- Sorozatok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Yettel topik
- BestBuy topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest