Új hozzászólás Aktív témák
-
Janaboy
veterán
válasz marlboromen #733 üzenetére
Állítólag gyorsítás ilyesmi..nekem is jött a custom rom-ra de állítólag arra nem lehet feltenni!
A gyári romon azt írták egész jó!Itt van a zip:
https://www.dropbox.com/s/eh1yim6ffy02yq5/OTA_Vision_Gingerbread_S_HTC_WWE_2.42.405.4-2.42.405.2_release_258556lmz8pa872xa8ocgl.zip[ Szerkesztve ]
Janaboy
-
Janaboy
veterán
Vajon memória terén a Sense 3.0 jobb mint a 3.5?
Janaboy
-
Janaboy
veterán
-
Janaboy
veterán
válasz eldiablo #723 üzenetére
Használok UMTS-t, mert van mobilnetem, amit szoktam is használni, ez van..
Kicsit olvasgattam a revolution rommal kapcsban és írták, hogy ez a swap megoldás ugyan jó, de a kártyának nem tesz jót és hogy várjuk a 4.0-es sense-s romot, mert annak nem lesz szükség swapra..ennek már csak az az érdekessége, hogy annó azt mondták, hogy a 3.5-ös sense elvileg vígan menne régebbi telókon is (mint pl a DZ).
Mindenesetre, ha lesz egy normális sense 4.0-es rom, akkor kipróbálom..állítólag már csak a kamerával szívnak..Janaboy
-
Janaboy
veterán
Aki a rom kipróbálása mellett marad, a supercharger és a swap kötelező! Én ma megcsináltam a swapot (2 nappal ezelőtt a superchargert) és egyszerűen a supercharger is hozott pluszt, de a swap rettentő sokat dobott! Még a unity kernelen gondolkozom, csak azt nem tudom, hogy az melyik? UV kernel?
üdv
Janaboy
-
Janaboy
veterán
válasz Marcello83 #703 üzenetére
Én sense mániákus vagyok, de amúgy kevés dolog van amivel jobb mint a 2.1 volt, és a sebesség meg az akku nincs közte Az ugyanaz, sőt esetenként még rosszabb
Felraktam a supercharger v6-t, az ugy látszik némileg javított a felálláson.
Még egy dolgot nem tudok, hogy sokan írnak valami unity kernelt, de hogy mivel jobb azt nem tudom és azt se hogy a rendszer alatt ki tudom-e cserélni a kernelt úgy, hogy nem kell újratenni az egészet..?Janaboy
-
Janaboy
veterán
válasz Marcello83 #700 üzenetére
Be van állítva, hogy asztali nézet legyen, mégis többnyire mobil oldalak jönnek be..
Janaboy
-
Janaboy
veterán
válasz eldiablo #697 üzenetére
Nekem néha azért akadozik! Nem érzem gyorsabbnak mint a stockrom és az akku is az én használatom mellett 1 nap volt ugyanúgy..
FC eddig csak egyszer volt, a böngészés során gyakorlatilag úgy belassult, hogy 3 percig nem csinált semmit..(ezt már másodjára csinálta, de csak most FC-zett)...
Lehet a coredroid jobb lenne?üdv
Janaboy
-
Janaboy
veterán
válasz eldiablo #695 üzenetére
Akik esetleg úgy döntenek, hogy kipróbálják ezt a romot, azoknak ezt a patchet mindenképpen érdemes telepíteni:
RCTweaks v2.0 For All Sense 3.5 ROMs:
http://www.elektro-instal.com/napior...RunnyDrOiD.zip
Enable backlight permanently:
"RCTweaks -> Display Options -> Button Backlight Settings -> Medium Light"A fizikai billentyűzet háttérvilágítását oldja meg!
ö
üdvJanaboy
-
Janaboy
veterán
válasz jubilleum #692 üzenetére
Köszi!
Már választottam!
Csak rászántam magam!
[01-03-2012] Android Revolution HD™ 7.0.2
Ezt választottam! Az ICS-ket még bétának írták, meg nem tudom, hogy pörög-e rajta eléggé!
Sense 3.5 érdekes Majd meglátjuk az üzemidőt meg a sebességet!
Olyan sok a rom, hogy azt se tudja az ember, hogy melyiket válassza :/
Még a coredroid volt lehetséges, de végül is ez lett a befutó, majd meglássuk milyenüdv
Janaboy
-
Janaboy
veterán
válasz marlboromen #678 üzenetére
Elég bosszantó, hogy úgy sz@rják le az egész telót, ahogy van!
De a poén, hogy még mindig nincs alternatíva, legalábbis HTC-s..Janaboy
-
Janaboy
veterán
A helyzet nálam is hasonló. A hátlapon már nincs lakk réteg. A fényképezőnél meg annyira karcos az üveg, hogy a fényképek se igazán szépek. A gond az, hogy a kamerának az a kerete kiemelkedik a hátlapból és az "súrlódik". Én nem szoktam törölni, de zsebben hordom..
Janaboy
-
Janaboy
veterán
-
Janaboy
veterán
válasz Marcello83 #645 üzenetére
Akik N-es routerhez szoktak wifin csatlakozni, hány mbps-et ír a telefon?
Köszi!
üdvJanaboy
-
Janaboy
veterán
Sziasztok!
Nektek szokott olyat csinálni a teló, hogy egyszerűen nem akarja elküldeni az sms-t? De nincs semmi előzmény, csak gondol egyet és nem megy el. Rányomok, hogy küldés és nem történik semmi...
Köszi!
üdvJanaboy
-
Janaboy
veterán
válasz Marcello83 #607 üzenetére
Nem szeretem a win7-etet, de xp-ben Környezeti változóknak van fordítva az Environment Variables..utána a többit már meg fogod találni. A system változónál a path (ezt nem magyarosítják), berakod a mappákat. Ezzel amúgy azt éred el, hogy az adott mappában található parancsokat bárhol meghívhatod a parancssorban (mármint bármelyik mappában).
[ Szerkesztve ]
Janaboy
-
Janaboy
veterán
Főzöttbe van 2.3.5 3.5-es Sensel ami gyors és stabil?
Janaboy
-
Janaboy
veterán
Felraktam az utóbbi frissítéseket (mint google maps etc) és azóta naponta 2-3x is kikapcsol magától a telefon..másnak is csinálja? Lehet nincs is köze a progikhoz, telo szarodott be? De azért meglepő lenne..
[ Szerkesztve ]
Janaboy
-
Janaboy
veterán
Amikor SMS-t írok, folyamatosan húzza alá nekem a szavakat, amire ha rákattolok ad javaslatokat (helyesírás akar ez lenni vagy mi?), de hogy a túróban tudom kikapcsolni? A touch inputnál már minden ki van kapcsolva..
Köszi!
üdvJanaboy
-
Janaboy
veterán
válasz verser233 #558 üzenetére
Szia!
Nem tudok mindenre válaszolni, de azért egy-két dologra talán.
Olyan rettentő sok custom rom tudomásom szerint nincs, de vannak nagyon jók belőle!
Nekem nincs bajom a sebességével, gyári rommal (amihez abszolut nem piszkáltam) néha beakad, de nem elviselhetetlen.
A fizikai billentyű kellemes és jól használható! Johl elszeparáltak a gombok, nekem nagy kezem van, de johl tudom használni
A többi kérdésre nem tudom a választ!üdv
[ Szerkesztve ]
Janaboy
-
Janaboy
veterán
Várom a fejleményeket..
Arra van ötlet, hogy a számokhoz állított egyedi csengőhangok etc mind megmaradjon?
Majd megnézem, hogy nekem minek kell menteni a dolgait, az angry birds mindenképpen érdekel, de van még más játék is ami érdekel, de majd meglátjuk.
Számomra egyre idegesítőbb, böngészés után is szinte rögtön HTC logó..elég uncsi már..Janaboy
-
Janaboy
veterán
Én személy szerint ritkábban használom a GPS-t, de Spanyolo-ban multkor nem volt gond, 2-3 perc után volt jel és johl jelezte.
De nekem mostmár folyamatosan indul újra a Sense, a tököm tele van már. Belépek a böngészőbe, Facebook, esetleg egy-két fórum, utána kezdőlap vissza majd home gomb és máris HTC logó és indul újra, ezt ugy 10-ből 9x csinálja. Rohadt idegesítő már.
Az ok amiért nem csináltam én se semmit, hogy sok dolog visszaállítása körülményes és nincs kedvem belekezdeni. Elég szégyen a google részéről, hogy az androidban nincs egy normális full backup lehetőség, ami még a játékok/programok beállításait is normálisan lementi (persze root nélkül).Janaboy
-
Janaboy
veterán
Érdekes..nekem is vodás van, ami még érdekesebb, hogy az unokatesomnak van egy HTC Sensation (szintén voda) és neki is sokat fagy..neki mondjuk nem a sense indul ujra, rosszabb, a phone alkalmazás állandoan (így meg kéri mindig a pin-t)..
Voda belenyulva a szoftverbe?Janaboy
-
Janaboy
veterán
válasz marlboromen #495 üzenetére
Egy gondom van a szervizzel...beviszem, nem csinal ugyse mast mint szoftvert frissit. Ez eddig ok, talan meg meg is oldja a problemat, de mondj olyat progit, amivel root nelkul minden beallitast le tudok menteni es helyreallitani...
Janaboy
-
Janaboy
veterán
Nem tudom, hogy nektek hogy szuperál a 2.3.3, de amióta fent van a sense folyamatosan újraindul, angry birds után 10-ből 9 esetben újraindul, sokx csak lépkedek a menübe, aztán HTC logó és indul újra, böngészésnél is 10-ből 5 esetben...
Janaboy
-
Janaboy
veterán
válasz marlboromen #488 üzenetére
Igen, az advanced task killert használtam, de most leszedtem, ott nekem a froyonál mindig 140 meg hasonlo megákat írt, megnéztem ahol írtad, most 116 megát ír, ugrálgat itt, pedig nem sok progi fut..
Nekem a Sense indulgat újra sokx..de nem hibát, csak kilépek valahonnan (most épp a beállításokból) vagy böngészőből megjelenik a HTC logo és tölti újra..
[ Szerkesztve ]
Janaboy
-
Janaboy
veterán
válasz marlboromen #486 üzenetére
Akkor ezzel most mit lehet kezdeni? Nekem gyári szoft teljesen, nem tudom, hogy neked rootolt-e..
Amúgy nekem is volt egy ilyen fagyásom..angry birds közben telefonálás, és totál halálJanaboy
-
Janaboy
veterán
Felraktam én is a 2.3.3-at..tanakodtam, hogy kell-e ez nekem, hiszen viszonylag johl műxik a teló, de hát a kíváncsiság..hátha gyorsabb, hátha többet fog tudni stb. Egyenlőre kicsit csalódás: akadozóbb a rendszer, ez az új fajta menü olyan hülye (ezt nem lehet visszaállítani a régi fajtára?), ráadásul csak nekem lett kevesebb a memória majd 50 megával? Eddig ilyen 130-140 mega körül is megvolt, most meg eddig egyszer láttam 100 megát, inkább 80 mega körül mozog..
Janaboy
-
Janaboy
veterán
Sziasztok!
Ötleteket várok a következő problémámra:
Ma délután kb 14 után elkezdett csinálni egy olyat a telefonom, hogy újraindul vagy kikapcsol (bluetooth headsettel összekötve 10percen belül újraindul), most hazajöttem és látom, hogy ki van kapcsolva a telefon..a htc sense szinte folyamatosan fagy..semmi extra progit nem raktam fel..talán 3 progit updateltem (közte a flasht is)..de kora délutánig nem volt semmi bajom...
Segítsetek..üdv
Janaboy
-
Janaboy
veterán
Jogos, hogy nem pörög annyira a fórum, de igazából mit várunk? Hogy napi 50 új romot toljanak be? A telók nagy részére annyira rom van már, hogy azt se tudja az ember eldönteni, hogy melyik válassza..még egy tapasztalt informatikus sem..
Janaboy
-
Janaboy
veterán
A következő érdekességet tapasztaltam..a legutso hivatalaos fw-ben a Galériából tűnnek el a képek...de ha bemegyek egy fájlkezelővel a DCIM könyvtárba, akkor ott szépen meg van minden. Egymás után ahogy kell, de a Galériában nincs..és nem csak 1-2, hanem most már kb 5-6, amit észrevettem..szerintetek ez mitől lehet? Persze kézzel nem tudok hozzáadni a Galériához..
Janaboy
-
Janaboy
veterán
Enyémről is jön le a lakk. Főleg a HTC lógónál.
Kérdés, hátha tudja valaki: én az agendaban használom az emlékeztetőt és valamiért a Szundi nem műxik johl. Az még egy dolog, hogy 15 perc után szundizik, de nem is játszik hangot. Egy 15 mp-os mp3 a csengőhang. Ötlet? Sztem ez azóta van, amióta fent van a frissítés (de nem biztos). Hátha tudna valaki ötletet..örülnénk!
üdv
Janaboy
-
Janaboy
veterán
Sziasztok!
Segítsetek már nekem légyszi! Még rootolt Hero korában megvásároltam egy progit (Gang War), amikor megvettem a telót nem akartam rootolni és most se akarom, de ugye a fizetős progikat nem látva mégis az általam 3 megvásárolt progi eddig frissíthető volt. Most viszont eltűnt ez a progi. Nem tudom frissíteni és el se indul. Próbáltam újratelepíteni az apk-ból de most se látszik a marketből. Szerintetek mit tudok tenni?
Előre is köszi!
üdvJanaboy
-
Janaboy
veterán
Úgy egy órája jött nekem wifin egy új build: 1.82.405.1 (17.7 mega).
Pontosan nem tudom, hogy mi változott, de az üzeneteknél máshogy néz ki a szám (gyári widget).
A böngészőben be volt kapcsolva egy opció, lehet új nem tudom (teljes képernyőbe hozta rögtön a webet).
A gmailes jelszót is újra kérte..elvileg a kamerán is javítottak valamit (legalábbis ezt írták).Janaboy
-
Janaboy
veterán
Azt tudja valaki, hogy a kijelző milyen Class besorolású?
Janaboy
-
Janaboy
veterán
Közben kicsit olvasgattam még, bár még mindig nem egyértelmű. De azt már értem, hogy a temproot nem elég, mert attól még nem lesz írható a /system (ahol van wpa_supplicant), viszont akkor ha felteszem a HBOOT-ot (bár nem tudom miből), akkor az update.zip-el kicserélhető a wpa fájl? Jelenleg gyári 1.72 OTA van fent.
Amúgy senki nem tudja a választ vagy csak nem akartok válaszolni?Előre is thx!
üdvJanaboy
-
Janaboy
veterán
Ugye update.zip -et nem tudok frissíteni root nélkül? vagy legalábbis módosított recovery nélkül..vagy tudok?
thx
Janaboy
-
Janaboy
veterán
Szerintetek az bug, hogy ha vkit hívok és nem emelem a fülemhez (vagyis a közelség szenzor nem kapcsolja le a kijelzőt), akkor rezeg ha felveszi a hívott fél. Viszont ha fülemhez emelem, akkor nem. Vagy van erre beállítás és csak én nem állítottam be?
Amúgy a beállításokban elvileg az is be van állítva, hogy ha rázom a telefont, akkor halkítja a csengést, de nekem ilyet nem tesz csak a lefordítás, de az némít.Illetve kipróbáltam ma a Google navigációt. Szomorú, hogy ennyi pénzért, már adhatták volna a korlátlan idejű navigációt. Szégyen, hogy sok telefonhoz ingyen "osztogatják" itt még éppen, hogy lehet net nélkül csinálni. Persze tudom, hogy ott a rigo.
Ami tetszik, hogy megy a multi-touch, így a nagyítás etc megy. De alapjában véve lehetne jobb is a navigálás. Aszfalt út helyett földúton vinne meg etc De amúgy műxik! Nagyon tetszik a grafikája. Szépek a gombok ilyesmi.üdv
[ Szerkesztve ]
Janaboy
-
Janaboy
veterán
Örömmel jelentem, hogy boldog tulaja vagyok egy DZ-nek!
Eddig minden rendben! A kihajlás egyáltalán nem vészes.
Egyetlen zavaró dolog, hha rezeg kicsit berezonál az egész.
Egy kérdés, amire nem találok választ: nekem a Heron a 2.1-ben volt saját naptár (tehát nem Pc Sync és nem a Gmail naptára), de ebben nincs. Miért vagy hogy hozható elő? Nem szeretném a meetingjeimet syncelni a gmail-el.Janaboy
-
Janaboy
veterán
Most jött a vodás újság és írtak benne a két új Desire-ről, h hamarosan meg fognak jelenni. De hogy ez mikor lesz azt nem tom..
Janaboy
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest