Hirdetés
- Magyarországon is élesedett a Pixel 9 műholdas segélyhívója
- Egy kamerát dobhat, egy fontos S Pen funkciót visszahozhat az S26 Ultra
- Bemutatta az Infinix második generációs gaming telefonját
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Marcello83 #835 üzenetére
Hogy lett bronz árnyalata a telefonodnak? Eredetileg nem szürke volt?
-
Marcello83
tag
válasz
Marcello83 #834 üzenetére
http://aprod.hu/hirdetes/htc-desire-z-ID1BRAX.html
Íme a hirdetés.
Szerintem nem drága ennyiért...
Sajnálni fogom a picikét, de jobb neki, ha valaki használja is, nem a fiókban pihen és vár az akksi halálára. -
Marcello83
tag
Sziasztok, úgy néz ki eladóvá válik a telefonom.
A használat nyomai látszanak rajta, de tökéletesen működik.
Sőt a Cyanogen 7.2 nagyon stabilnak tűnik. Csak ajánlani tudom.
Bőrtokkal adom, de minden gyári tartozéka dobozzal együtt megvan.
Írjon, akit érdekel! -
hesszan
aktív tag
csak hogy ne menjünk messzire:
MA cikk
MA cikk2Akkor a ghoo 10.000-es nem volt raktáron sehol. Nálam szempont volt hogy 2db kimenete legyen. én min 1A de inkább 1.5-2A.
Nekem a fehér yoobao van a 7800mAh -es. Én nem akartam 2-3 hetet várni, azért ebayen 5e ft körükmár 20.000mAh-t adót tudsz venni. Ha a desire-z hez veszed akkor max fényerőn (+mobilnet+gps) az 1A szinten tartja, a 1.5-es kimenet tölti is pluszba. [fali csati is 1A ugyebár]
A külsőt még sosem sikerült lemeríteni, de volt már 10óra töltés alatt, akkor mondjuk két telót töltött kb 6-8órán keresztül folyamatosan. [a htc aksija külső nélkül ekkor kb 1órát bír, a samsungom 2körül]
Nem mind1 milyen kábelel használod, volt ebayes olcsó usb azon merült, gyári samsung, htc adatkábellel meg megy.
Mivel nem ad le 2A-t van pár tablet amit nem tölt, el se indul a töltés róla. -
hesszan
aktív tag
Szia.
én inkább egy külső aksit javaslok, egy power bankot. Ebayről lehet venni olcsóért, amennyit a két aksira szánnál bőven jó. Én mondjuk edigitalban vettem yoobao 7800mAh 2usb kimenetes (1 illetve 1,5A kimenet, és a htc falija is "csak" 1A úgyhogy tolja felfelé akkor is ha fullfényerő gps mobilnet kijelző kombó megy.) Volt róla teszt is.
Az mindig nálam van és sosincs gondom a lemerüléssel. tudom nagy meg külön kütyü de 2 usb kimenet miatt nem csak 2 telót tudok róla tölteni hanem bármit ami usb-s -
bferenc
tag
válasz
Marcello83 #829 üzenetére
Hát pont ez a bajom. Telefonba nem kell, amire használom jó. Csak nem bírja sokáig, főleg ha használok mobil netet.
-
bferenc
tag
Senki, nem akar jobb aksit a telóba?:-)
-
bferenc
tag
Amazonról rendelnék akksit a telefonhoz. [link] Postával az egész 20 font lenne kettőnknek. Ha valakit érdekel írjon privátot, aztán egyezkedünk!:-)
-
bferenc
tag
válasz
Marcello83 #825 üzenetére
Hát jó szerintem. Nem mondom, hogy tökéletes, de rengeteg a szabad memória a többihez képest. Néha újra indul magától, de haveromnak például nem. Én nekem több cucc van fent rajta. Amúgy gyors. Még egy észrevétel, ami kicsit zavar, de megszokható, hogy bejövő hívásnál, ha felveszed van 1 másodperc késleltetés. Régi Nokiám is csinálta, úgy hogy én megszoktam. Jól ki van gyomlálva ez a rom, nekem bejött. Csak ajánlani tudom. :-)
-
bferenc
tag
Feltettem ezt [link]. Nagyon bejön, gyors és ki van sok szar gyomlálva. De mellette élvezheti a Google új fejlesztéseit. Egy próbát szerintem meg ér!:-)
-
DigitXT
félisten
Igazából nem én használom - már egy HTC One X-em van - de
nővérem most ismerkedik az Androiddal, neki raktam fel.Dobált egy pár Force Close-t - főleg ha forgatta a képernyőt.
RAM volt 100 MB fölött, de még nagyon nem volt beüzemelve,
mondjuk én még csak-csak ránéztem, de nővérem nem fog.
Szerintem örül, ha holnap egyáltalán telefonálni fog tudni vele.Egy dolog viszont rohadtul tetszett! Ahogy zárta a képernyőt,
az az effekt.Meg mondjuk bootolni is elég gyorsan bootolt.
Ja és a kamera alkalmazás is nagyon bejövős, intuitív, stb. -
bferenc
tag
Na valaki még fejleszt rá. [link] Lehet rá is teszem csak úgy próba kép, milyen is ez a Jelly Bean.:-)
-
bferenc
tag
válasz
Marcello83 #817 üzenetére
Na majd kipróbálom. Kartonpapírral szigorúan? :-)
-
Marcello83
tag
A kamerát borító műanyag lapocska kopására (ami miatt homályosabb a kép a szokásosnál) azt olvastam, hogy 2percig fogkefével, fogkrémmel dörzsöljük, majd kartonpapírral törölgessük át (le). És láss csodát! Nekem bevált! :-)
-
hesszan
aktív tag
Szia.
Nem azt mondtam h nem akarok új romot. Úgy értettem hogy amit írtál sem tűnik sokkal kevesebb erőforrás igényűnek mint amit most használok. (free ram hely alapján) Így 1-5 mb free helyért nem fogok 30-40 percet szórakozni. (én is csak annyit tudok amennyit összecsipegettem, azaz le van mentve egy doc-ba egy csomó link, ahol le van írva lépésről lépésre)
+ feleségem már belakta a telót.Még egy kérdés: anno én a 2.2 gyári romot találtam ráillőnek, (az uccsó gyári 2.3 már sokszor kilőtte a sense-t pl anrgy bird mögül) esetleg nem használta azzal valaki mostanában, és írná le a véleményét az xda-s 4.x rommal összehasonlítva?
(+ a gyáriból ki kéne venni egy csomó minden ami szerintem nem kell (FB, twitter stb)) -
-
hesszan
aktív tag
Szia,
nem tudom mennyi. Már feleségem használja. (bár abból kiindulva hogy egy 2.1-es SG mini1 volt az előzője amiben 130(?)mb volt a programoknak és noSD és nem volt kevés (de azért törölt bőszen), olyan sok nem lehet fenn ezen sem a 1,5gb-n meg elfér)Viber nincs. De Ingress van
meg poo meg FB escape the room progiból sok meg logikai játékok. Ha az ingress nem lenne sztem észre sem venné az hogy 2éves a teló hw ügyileg. Jah proci@1ghz
bár a "féltégla" jelzőt már többször megkapta a teló.
-
dani3019
csendes tag
5. Kapcsold a telefont a géphez. Sima töltés módban és kapcsold be az USB hibakeresést. (Beállítosok/Alkalmazások/Alkalmazásfejlesztés)
Ezt nem tudom megcsinálni rögtön ha nem kapcsolom be
de továbbléptem a parancssorra
eddig jutottam : adb push fre3vo /data/local/tmp mert erre azt irta ki hogy *daemon not running. starting it now on port 5037* * daemon started sucessfully *
error: device not found -
dani3019
csendes tag
vagy ha a fastbootra megyek akkor android bootloader interface ezt látja a gép
-
bferenc
tag
válasz
dani3019 #802 üzenetére
Az érdekes, mert olyan mintha magát a szoftver nem akarná betölteni.
- Kikapcsolt állapotban jelzi, hogy tölti a telefont?
- Ha nincs rootolva sok minden ott nem tudsz csinálni, mert a recovery-be nem tudsz belépni.
- Házilag én megpróbálnám rootolni és rárakni egy másik romot.
Így hogy nem tudod bekapcsolni, nem tudom hogy tudod megoldani. -
dani3019
csendes tag
Üdv!
Nagyon nagy segítségre lenne szükségem nem boldogulok a telómmal. Egyik nap ki kapcsolt és azóta mikor indítom csak a htc felirat van és semmi több. A készülék nem volt rootolva nem volt főzött rom rárakva soha. Próbáltam már gyári ruu val felfrissíteni de vagy azt irta hogy az akkumulátorszint kevesebb mint 30% vagy azt hogy nincs kapcsolat. a reboot bootloadernél is kifagy és ha rámegyek a recovery-re akkor újraindul majd htc feliratnál szintén lefagy.A Factory reset szintén nem csinál semmit :S Garancia nincs már rá sajnos.Kérlek benneteket ha van valami ötletetek segítsetek. Köszönöm előre is!
Üdv Dani -
hesszan
aktív tag
Akkor az sem sokkal eszik kevesebbet mint ami fenn van.
Alapvetően nagyon lusta vagyok, így csak valami drasztikusan jobbra cserélném a 2hónapja működőt.A telót jelenleg feleségem használja, (csak netes kártya van benne a telefont smst másik telón oldja meg) jó lenne ha működne a multitasking, de most szinte csak 1 "komoly" dolgot tud futtatni, a visszalépés a programokba mindig törli az előzőt
-
bferenc
tag
RAM használat:
- Ha bemegyek az alkalmazások közé és ami üzemel szerinte akkor: 263/104
- All-In-One Toolbox: 367/70,83
Kicsit zökkenő mentesebb legyen használok seeder nevezetű appot, szerintem segített. Ez megint egyéni vélemény. -
bferenc
tag
Azt használtam én is. Egy jó ideje a Sabsa romokat használom. Hát én azért használok Sense-t, mert gyári ics-khez annyi kiegészítő program kellett, hogy az is be lassult. Most nem azt mondom Sabsa-ba rengeteg ram-om marad, nem marad sok, de valamivel gyorsabb érzem, meg hogy kinek mi tetszik, azt emberre válogatja.
Sabsa amit szeretek:
-én választom ki, hogy mit rakok rá (facebook stb.) (itt valamikor rajta hagyja azokat amit nem szeretnék, akkor titánium backup, és már tudom is törölni)
-teljes sense, naptár, email,Amit nem szeretek:
- sok mellékprogram, de ebből lehet szelektálni
- kevés memóriaHa kell csinálok képeket, videokat.
-
hesszan
aktív tag
Én is erre jöttem rá. 1gb kellene. Ajánlj egyet kettőt légyszives amivel ez is használhatóbb lenne!
Nekem most a "[ROM][04/11/12] Gen.Y VisionX R3 (ICS 4.0.3 | Sense 4.0A | Virtuous-geny 3.x kernel)" van rajta. Sense 4.0A ami kisebb igényű mint a sense 4.0 állítólag [gyakorlatilag egy htc one v port ami szintén 512ramos]
van több kicsi hibája, amivel bőven együtt élek:
- nem megy a mosolyfelismerés (ezt az elején is kiemelték)
- nekem a rádió nem megy - és többeknek az xda-n se
- a "beast audio" miatt csak az eredeti fülhallgatójával megy :S
- 100-120mb ram van benne üresen (ES task manager szerint), de pl egy AngryBirds már kigyaláz szinte mindet a háttérből, utána egy sms írása kinszenvedés, mert nem kilövi az "embereket" is és 1-2 perc mire megnyitjaOlyan kéne ami szintén sense (hamár htc akkor legyen benne), nincs benne gyárilag a FB twitter stb sok sok általam nem használt program, és sokkal kevesebbet eszik ramból.
-
bferenc
tag
válasz
Marcello83 #796 üzenetére
Hát szerintem is a kis memória az egyetlen hátránya, de az ember kicsit szelektál és egy jó rommal csodákra képes.:-)
-
hesszan
aktív tag
válasz
Marcello83 #793 üzenetére
van!
1hete cseréltem le S3 Mini -re. (a több mint 2éves DZ fiókba került póttelefonnak, nálam tisztességgel leszolgálta a két évet, még mindig bőven használható, és nem lesz eladó! Bár a külsején látszik a kor: sarkai leütve, festése megkopva, és a kijelzőjén is egyetlen leejtés hagyott nyomot csak a sok közül, de azt is keresni kell nem zavaró)
Még szokom a fizikai bill hiányát (havi 200smst írtam + emailek) ez sztem szokható lesz, de biztosan sokáig eszembe fog jutni, a gépelési pontosság és sebesség tekintetében a Z.
(az új viszont nagyobb kijelzővel kb akkora mint a Z de attól vékonyabb, könnyebb, bár fém se sok van benne)A minivel az új telók közül a középkategóriából választottam. Anno a DZ közép-felső volt, az egyetlen (számomra kicsit váratlan) hátralépés az a kijelző minősége: felbontás azonos de a mininek nagyobb a kijelzője (DZ 255ppi, mini 233) + pentile matrixos, így sokkal "szőrösebbek" a betük, egyenesek, ferde vonalak nem szépek, és emiatt a karakterek is rosszabbak pl netezés közben. Számomra ez egyértelmű negatívum. (de pl egy oneX DesireX méret+felbontás+technológia biztosan pozitív előrelépés lett volna) [két év múlva biztosan nem pentile matrixot fogok választani, és a 250 de inkább 300körül választok majd ha anyagi lehetőségeim engedik majd]
Eltérések: A Sensehez képest majdnem minden máshol van és más néven fut és máshogy lehet állítgatni. (bakker a hívószámkijelzést 7perc alatt találtam még, és már azon voltam felhívom a samsungot h tényleg kihagyták belőle?) Sok pici apróság ami 2év után ott rutinból ment, itt még keresgéléssel jár, vagy csak máshogy működik. Nyilván ha maradtam volna HTC-nél akkor ezek nincsenek, de ezt majd megszokom, kialakul.
1gb ram. (786 a minimum sztem ami kellene android alá, 512 tényleg kevés) Bakker hogy én mennyit szívtam a DZ-n hogy minden sz@r leáll ha háttérbe teszem, mást nyitok meg, mást használok. Mindig mindent előröl kezdett megnyitni, minden hosszú másodpercekig tartott. (pl megnyitva egy játék, abból kilépve az smsek (10e db) betöltése is idő, és ott újat nyitva a nevet begépelve sem mindig dobta a találati listát mert leállt az "emberek" mögötte) Vagy csak játékból kilépve az fogadott hogy Sense betöltése "homokóra"
2magos proci: gyorsabb a rendszer. gyorsabb a bekapcsolás, hamarabb megnyílnak a dolgok érzésre sokkal jobb.Szóval a fizikai bill-t nehéz lesz elfelejteni [de nem fogok BT bill-t venni hozzá], a kijelzőn még morcogok [napi használatban nem zavaró, de van visszalépés] de engem a jobb HW bőven kárpótol, sokkal gördülékenyebb használhatóbb.
Én nagyon nem bánom a váltást, manapság már a 2mag több ram nem megfizethetetlen. (S advance, desire x stb)Ha olcsóért keresne valaki telót akkor viszont ajánlanám továbbra is (inkább mint egy új tipo-t)
794
Be volt "kedvencezve" oldalt , és mivel itt annyira nem pörgött soha az élet marad isnem félek hogy a sok piros szám elborít, és nem fogom elolvasni. (+ hátha lesz valami új hír/soft ami miatt előveszem a fiókból h frissítsem)
-
bferenc
tag
válasz
Marcello83 #793 üzenetére
Akik már váltottak, szerintem már nem ezen a fórumon vannak.:-)
-
Marcello83
tag
"Van élet a DZ után?" Ezt főleg azoktól kérdezem, akik már váltottak, vagy használnak másik telefont is mellette.
-
bferenc
tag
válasz
Marcello83 #790 üzenetére
Hát szerintem ez nem memória, mintha a belső hely kicsi lenne neki. Csak újrainditáskor írja ki? Milyen romot használsz?
-
Marcello83
tag
Az mit jelent, hogy "LOW STORAGE SPACE"? Mármint miért írja ki újraindításnál, amikor a ROM-ban több, mint 400MB szabad hely van, a RAM-ban 168MB szabad? Az sd-n meg 900MB szabad hely van még.
-
bferenc
tag
Nézegettem akkumulátorokat, XDA-n nem sok jót írtak a kínai cuccokról. Puposodik stb.... Így átgondolva nem igazán tenném bele. Speedshopnál ezek kaphatóak: [link]
Az 1500mAh 3000 forint most ott, de ahogy keszo mondta az előző hozzászólásában, nincs meg elégedve a gyárijával. Így kérdés milyen lehet a kínai.:S -
keszo
őstag
Én most cseréltem akksit. Eredeti HTC-s de nagyobb kapacitású.( 1500mAh ) Nem vagyok elájulva tőle.
Bár lehet a tel. csinál érdekességeket, úgy hogy semmi mokolás nincs rajta, még a sense felület is a gyári.Nagyon ott tartok, hogy HTC-ről váltok valami másra, bár még nem tudom hogy mire lenne érdemes.
-
jubilleum
senior tag
válasz
Marcello83 #783 üzenetére
Én még mindenképp megvárnám az MWC, hátha bemutatnak valami qwerty-s csodát
-
Marcello83
tag
Kinek milyen tapasztalata van utángyártott akksikkal? Egy 1800mAh-t néztem ki. 40 dollcsiért nem rossz, pláne, hogy ugyanakkora mint az eredeti..
-
Orlin
addikt
válasz
jubilleum #781 üzenetére
Írtam oda is,bár nem nagyon írt senki...
Igen NFH-t már kereste is és valószínű békéltető bíróság lesz.
A bolt elvileg bele sem nyúlhatott volna a telefonba mint kiderül.
De "jó" arcok mert mondták,hogy még Ebay-ről is próbáltak rendelni alkatrészt
"Szakszerviz..."
Most bezzeg mondják,hogy vigye be megint.Persze...
Én is végig vinném ha velem lenne az eset,h tanuljanak belőle nem tehetnek meg mindent csak úgy.Ismi keresne már qwerty-s teló,de nem nagyon csinálnak mostanában
-
-
Orlin
addikt
Üdv!Isminek ilyen talója van és talán tudtok tanácsot adni.Szerintek is max alkatrésznek jó a telefon már és sokat nem lehet tenni!?
"Kicsi történet novemberben elromlott a telefonom mikrofonja én
hallottam,csak úgye engem nem.Bevittem szervízbe
hangsúlyoznám még novemberben.a telefont
kimosták,megállapították holott ez kizárt....mind1 ultrahangos
mosást javasoltak és szoftverfirisstitettek.nem lett jó,majd nagy
nehezen sikerült kitalálni h rendelnek hozzá mikrofont.
Még mindig nem jó(már decembert írunk) persze állandó jelleggel
azt is elfelejtették h van ilyen telefon náluk:/ Év végén kitalálták h
rendelnek hozzá majdnem 20ezerért szallagkábelt.Ami kitudja
miért soha nem ért oda.Miután sokadszorra bementem hogy
mégis mi a helyzet,jelzem ez a legjobb rész,a legújabb:HTC
kivonult M.országról és fel kell küldeni Pestre,ahonnan kiküldik
külföldre(persze posta díj az enyém).Kezdtem nem érteni h
egyszer tudják szervízelni egyszer nem.Ma elmentem
érte...meguntam.A telefont elhoztam,gyanus volt h nem tudtam
bekapcsolni,mire a válasz:hát amennyit itt volt persze h
lemerült.Az eredmény a qwerty kicsusztatásnál kattog a
képernyőm forditottan reagál.Már pda ként is használhatatlan lett.
Hozzá tenném több,mint 2 éve náluk lett vásárolva majdnem
100ezerért.
Köszönöm Mobil világ gsm távirda út" -
keszo
őstag
válasz
Marcello83 #776 üzenetére
Hali
Ha minden igaz az auchanban most a 16GB microSD 5000 alatt van -
keszo
őstag
válasz
Marcello83 #774 üzenetére
Szia
én a kezdetek óta 16-os kártyával használom -
Marcello83
tag
Valaki használja már 16Gb-os kártyával?
És érezhető különbség van amiatt, ha gyorsabb a kártya (pl. Class10-es)? -
bferenc
tag
válasz
jubilleum #768 üzenetére
Sok minden bele van integrálva a sensebe. Feladatkezelő, normális naptár, levelező. Nekem ezek mind jobban bejöttek mint ami van ics romokba. Igaz én nem használtam JB-t, lehet ebben van már előre lépés. Szerintem kevesebbet is eszik a sense, de lehet csak én beszélem magamba.
Maga a kinézet is jobban bejött, de ízlések és pofonok. JB romokkal van tapasztalatod?
-
bferenc
tag
Én egy 4-es Sense romot használok. Elég jó. Ha nem is vagy az a telepakolós akkor vígan meg leszel vele. Itt egy rom lista: [link]. Sima icsvels stb. azzal az a baj hogy fapados. Arra kell egy jó launcher. Kipróbáltam sokat, nova stb. (meg is vettem párat). De egyszerűen lehet nekem van sok alkalmazásom, de lassú lett. Hogy utána váltottam sensere, ez a 4-es egészen bejött. De ez a rom csere már a dolgok legegyszerűbb része, előtte root stb. Ha segítség kell írj nyugodtan.
-
keszo
őstag
Sziasztok
a készülékre lesz valamikor ICS? -
bferenc
tag
Valaki után gyártott akkumulátort használ a készülékkel? Ebayen van 1930MHA. Nem is drágán. Lehet kipróbálok egyet.
-
edk-
őstag
Már megint probléma. Az normális, hogy töltés közben az érintőképernyő csak akkor érzékel, ha a kezemben van a készülék (megérintem az oldalát vagy hátulját), az asztalon fekve nem?
-
edk-
őstag
Szervusztok,
Egy stock ROMmal rendelkező Desire Z-vel az a problémája a használónak, hogy bejövő hívásnál nem mindig jelenik meg a kijelzőn a felvevőgomb és nem tudja felvenni. Az androidemberke látszik, de nincs felvevőgomb. Nem láttam élőben, de lehet olyan körülmény, amitől ez előfordul?
-
Marcello83
tag
válasz
jubilleum #750 üzenetére
Uram! Köszönöm a tippet, bevált!
Igaz, hogy amíg nem tudtam ezt a rizses megoldást, addig is kiszárítottam hajszárítóval, majd fél nap radiátorral. De szerintem a rizs is segíthetett neki, mert két napot állt benne.Remélem nem történik ilyen senkivel, de ha igen, ajánlom én is minden hitetlenkedőnek!
Köszi még egyszer!
-
jubilleum
senior tag
válasz
Marcello83 #747 üzenetére
Dobd be egy tál "nyers" rizsbe (tehát ne főzd meg
), úgy hogy rendesen elfedje, és hagyd ott tetszőlegesen sok ideig, mondjuk egy hét.
-
Marcello83
tag
SOS kérdés:
Beleejtettem én okos a WC-be a Desire Z-met. Amint tudtam kikaptam belőle az akksit, de félő, hogy már így is késő, mert hallottam 3-at rezegni előtte. Szárítottam rajta hajszárítóval, illetve most radiátoron szárad.
Mennyi idő múlva tehetek próbát, hogy működik-e? 24h, vagy 48h?
Illetve a memóriakártyát is így tönkretettem vajon?Nagyon nem örülök neki, és persze vessek magamra, hogy mindenhova magammal viszem, de most már ez van.
De nem akarok másik telefont venni, csak is Desire Z-t. Nincs más a piacon, ami tetszene... (Max a Droid 4).Mi a teendő?
-
gomuko
csendes tag
-
-
Sziasztok!
Annak aki downgradelni szeretne, annak a legegyszerűbb módszer erről az oldalról a manual downgrade:
[link]Rename the downloaded rom to it's proper update name:
(Please note, the filenames MUST be all uppercase except for the extension, and if file extensions are hidden, do not include ".zip"):
G2: "PC10IMG.zip"
*Desire Z: "PC10IMG.zip"*
myTouch 4G: "PD15IMG.zip"
Desire HD: "PD98IMG.zip"
Place the zip file in the root of your sdcard.
Reboot your phone into bootloader by typing the following command:
Code:
> adb reboot bootloader
After your phone has entered bootloader, press the power button. It will then scan for the associated rom file and ask you to update by pressing a key.
Press the key it requests to perform the update.
DO NOT INTERRUPT THIS PROCESS.
Your phone will reboot once or twice - this is completely normal.
This process will take roughly 5-10 minutes so make sure your phone is plugged in, either to an outlet or your computer.
Once the process is finished, it will ask you to reboot by pressing a key. Press the associated key and it will reboot into the Stock Froyo rom!
After booting into Android 2.2, DO NOT update the OTA that is around 70MB. That is the update to Gingerbread. There is one update that will come before that, that is a lot smaller in size, which is the WiFi-Calling update - that update is okay to install.Utánna jöhet ez:
[link]Pofonegyszerű az egész!
-
bferenc
tag
válasz
Marcello83 #743 üzenetére
Andromadus(beta 5) romot hasznalok. Sebeseggel nincs baj. Neha elmosodnak a betuk az asztalon, de ez launcher hiba. Betoltodik ujra, megjavul. Majd ezt szeretnem kiprobalni:
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1714187 -
Sziasztok!
Gondoltam elújságolom, hogy a telefonom ma akkorát esett hogy leszakadt az akkufedél és meghajlott az előlap.
Amikor csóri telefont felkapartam a földről, azt hittem, nem fog bekapcsolni, de mégis.
A kijelző körüli fém elhajlott úgy, hogy a alul és felül 1-,1,5 mm rés tátongott a billentyű és a kijelző között és nehezen járt az egész. Kihajtottam, kiegyengettem és bekapcsoltam.A hátlapot szintén hajlítgatnom kellet, de megúszta. Hibátlanul megy rajta minden.
Elképesztő nagyot esett és mégis funkcionál tovább. Csak egy hátlapot kell majd vennem rá.
Már bánom, hogy nem fotóztam le, de akkor nem ez jutott elsőre az eszembe...Üdv mindenkinek
-
bferenc
tag
Helló!
Le van írva az egész rootolás folyamata. [link]
Remélem tudtam segíteni, bárkinek bármi kérdése van írja meg a fórumba.
A leírásban bármi hiba szóljatok és javítjuk. -
bferenc
tag
válasz
manowarkill #737 üzenetére
Helló!
Itt van egy kis segítség [link]
Én próbáltam írogatni az egészről. Most csináltam vele végig. Ha valami nem tiszta írj. -
manowarkill
tag
hello tudnátok linkelni egy guide-ot működő linkekkel rootoláshoz és recovery telepítéshez? a készüléken jelenleg gyári 2.2 van
-
keszo
őstag
Szerintem se változott semmi.
Nem érzem gyorsabbnak -
Janaboy
veterán
válasz
marlboromen #733 üzenetére
Állítólag gyorsítás ilyesmi..nekem is jött a custom rom-ra de állítólag arra nem lehet feltenni!
A gyári romon azt írták egész jó!Itt van a zip:
https://www.dropbox.com/s/eh1yim6ffy02yq5/OTA_Vision_Gingerbread_S_HTC_WWE_2.42.405.4-2.42.405.2_release_258556lmz8pa872xa8ocgl.zip -
marlboromen
aktív tag
Jött valami 7MB-os rendszerfrissítés, nem tudja valaki mi lehet ez?
-
jubilleum
senior tag
válasz
Marcello83 #731 üzenetére
Az Én DZ utódja Padfone lesz, de már a kijelzők mérete is elég nagy ahhoz hogy meg lehessen lenne fizikai qwerty nélkül( galaxy note, vagy házon belül one X). ha meg mindenképpen qwerty akkor Motorola Droid 4.
-
Marcello83
tag
Mi lehetne az utódja, ha lecserélném? Mármint mi az, ami újabb, gyorsabb, (Android) és még fizikai QWERTY billentyűzete is van?
-
Janaboy
veterán
Vajon memória terén a Sense 3.0 jobb mint a 3.5?
-
válasz
Marcello83 #725 üzenetére
Nekem kb 20-25 nap CM7.1-el. Ha mókolok, telepítek, akkor 5-10 nap max.
A régiekhez képest persze akkor is jó eredmény!Heti egy fagyás az azért meredek.
Nekem akkor fagyott utoljára, amikor 2Ghz-re húztam az új Tiamat kernellel. -
keszo
őstag
válasz
Nekem mindenben gyári, és kb. 1,5 év után a héten jutott eszembe h újra indítom. Volt egy alkalmazás amire kijött a frissítés és nem volt hajlandó megcsinálni.
-
Janaboy
veterán
válasz
Nekem nagyjából hetente egyszer új lefagy, hogy akku ki-be
-
Marcello83
tag
CM 7.1 ROM-mal tegnap indítottam újra 15 nap után a DZ-t. Nem tudom, ti milyen sűrűn szoktátok frissíteni a memóriát így, de szerintem ez egy jó adat egy okostelefontól.
-
Janaboy
veterán
válasz
eldiablo #723 üzenetére
Használok UMTS-t, mert van mobilnetem, amit szoktam is használni, ez van..
Kicsit olvasgattam a revolution rommal kapcsban és írták, hogy ez a swap megoldás ugyan jó, de a kártyának nem tesz jót és hogy várjuk a 4.0-es sense-s romot, mert annak nem lesz szükség swapra..ennek már csak az az érdekessége, hogy annó azt mondták, hogy a 3.5-ös sense elvileg vígan menne régebbi telókon is (mint pl a DZ).
Mindenesetre, ha lesz egy normális sense 4.0-es rom, akkor kipróbálom..állítólag már csak a kamerával szívnak.. -
(#710)
Én nagyon gyorsan lemondtam erről a romról. Most nem volt FC, de kb 10 perc után már csak 83Mb volt a max. RAM.Azért meggondolandó:
Works:
o Sound
o Boots withought any issue
o Wallpapers
o Live Wallpapers
o Phone works 2G/3G
o Touch
o Keys
o SD Card
o Wifi
o Sensors
o Root
o Headphones
o Bluetooth
o EGL
o Advanced Power Menu
o Screenshots
o Market
o Mic
o 3D Games
o Gallery
o 3D Acceleration
o Video Playback
o GPS
o Tethering
o more..Not working:
o Camera
o more -
keszo
őstag
Ezt lelehet valahonnan biztonságosan tölteni?
Volt már ICS-ses tabom, de esetleg magyarul tudó érdekelne. -
Janaboy
veterán
Aki a rom kipróbálása mellett marad, a supercharger és a swap kötelező! Én ma megcsináltam a swapot (2 nappal ezelőtt a superchargert) és egyszerűen a supercharger is hozott pluszt, de a swap rettentő sokat dobott! Még a unity kernelen gondolkozom, csak azt nem tudom, hogy az melyik?
UV kernel?
üdv
-
válasz
Marcello83 #706 üzenetére
Én a PowerAMP-ot használom. Mindent eszik.
-
Marcello83
tag
Viszont egy dolog nagyon tetszett az előző HD Rom-ban: hogy le tudta játszani a .wma zenéket is.
Erre mi a megoldás? Mert Market-en, vagyis Play-en nincs csak egy trial progi és kész... -
Janaboy
veterán
válasz
Marcello83 #703 üzenetére
Én sense mániákus vagyok, de amúgy kevés dolog van amivel jobb mint a 2.1 volt, és a sebesség meg az akku nincs közte
Az ugyanaz, sőt esetenként még rosszabb
Felraktam a supercharger v6-t, az ugy látszik némileg javított a felálláson.
Még egy dolgot nem tudok, hogy sokan írnak valami unity kernelt, de hogy mivel jobb azt nem tudom és azt se hogy a rendszer alatt ki tudom-e cserélni a kernelt úgy, hogy nem kell újratenni az egészet..? -
Janaboy
veterán
válasz
Marcello83 #700 üzenetére
Be van állítva, hogy asztali nézet legyen, mégis többnyire mobil oldalak jönnek be..
-
Marcello83
tag
Engem a CM 7.2 érdekelne, hogy mennyit változott 7.1-hez képest?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma QWERTY billentyűzettel ellátott androidos csúcskészülék a HTC-től, melynek az újfajta nyitómechnikán kívül nincs komolyabb baja.
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- The First Berserker: Khazan
- Hegesztés topic
- Windows 98/ME kérdések és válaszok
- Milyen házat vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Battlefield 2042
- Feltörték a PROHARDVER!-es regisztrációmat! (vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t)
- Sorozatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- LG 49WQ95X-W - 49" NANO IPS 10 Bit - 5120x1440 5K - 144Hz - USB Type-C - HDR 400 - G-Sync - FreeSync
- HPE Apollo 4200 Gen9 132TB+400GB rack szerver - E5-2620v4, 128GB RAM, 2x25G NET, 4GB RAID/ZFS, ÁFÁS
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 Pro Max 256GB / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest