- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
HTC Desire (codename: Bravo)
Új hozzászólás Aktív témák
-
premete
veterán
válasz
r3v0Lut10n #14167 üzenetére
Én sose használtam titanium backupot, mindig beleteszek mindent a system/app mappába, ott elfér, mivel 50-70 MB-nyi sallangot mindig kiszórok.
-
premete
veterán
válasz
r3v0Lut10n #14163 üzenetére
Tegnapelőtt bemásoltam ide a kigyomláltakat, hadd ne másoljak be megint egy oldalt.
Ott az oldalamon a kiszedés/belerakás leírása is.
-
premete
veterán
válasz
LouiS22 #14110 üzenetére
Nem teljesen: otthon letöltöttem wifin a térképeket, kb. 50 MB-ot szedett le, a kutyát levittem sétálni, 200 méter után bekapcsoltam, rögtön letöltött 16 MB-ot, és közölte, hogy az AGIP benzinkútnál vagyok, ami vagy 10 éve megszűnt. Ráadásul ez az M1/M7 kezdeténél történt, ezek után kevésbé frekventált helyeken nem is tudom, mit csinálna.
-
premete
veterán
válasz
racerx #14091 üzenetére
Ja,
+amazonmp3
+összes laputa
+myhtc
[weblapom] -
premete
veterán
válasz
siofok #13997 üzenetére
Nem tudom, másik mentéssel nem próbáltam.
menete: elindítjuk a reflash.exe fájt rendszergazdai módban. (jobb egérgomb, rendszergazdai mód választása) file menüben válasszuk a Custom-ot és jelöljük ki az amonra img-t.
ekkor csatlakoztatjuk usb-n a Desirét, USB debugging bekapcsolása után, feltöltött állapotban, "Charge only" módban, majd kövessük a képernyőn megjelenő utasításokat, és várjunk türelmesen. amennyiben minden sikerült,
bekapcsoljuk a készüléket a "hangerő le" gomb folyamatos benyomva tartása mellett
a recovery menüben az amonra fog megjelenni, onnan kiválasztjuk a megfelelő sort -
premete
veterán
válasz
Zirowe #13953 üzenetére
Ezeket Sense romokból még telepítés előtt mindig kiszedem, és a helyükre befér minden saját programom, azokat beleteszem.
Eddig sose reklamált, tehát eltávolíthatóak az alábbiak:
AppSharing.apk
com.htc.FriendStreamWidget.apk
com.htc.NewsReaderWidget.apk
com.htc.StockWidget.apk
com.htc.TwitterWidget.apk
DCSStock.apk
Facebook.apk
Flickr.apk
FriendStream.apk
GenieWidget.apk
Gmail.apk
GoogleQuickSearchBox.apk
htcbookmarkwidget.apk
HtcCarPanel.apk
HtcFacebook.apk
HtcFootprints.apk
HtcFootprintsWidget.apk
HtcRingtoneTrimmer.apk
HtcSoundRecorder.apk
HtcTwitter.apk
MagicSmokeWallpapers.apk
Maps.apk
OTA.apk
Quickoffice.apk
RSS.apk
SocialNetworkProvider.apk
Stock.apk
street.apk
Talk.apk
teeter.apk
VoiceSearch.apk
YouTube.apk
Valamint a \system\customize\ mappából az összes képet, az még plusz 3 MB. kb, és ide beteszem a bootanimation.zip fájlomat (fekete alapon zöld HTC-s)Ez összesen kb. 25 MB, tehát ennyi egyéb apk-t bele lehet tenni, de utána szignálni kell a komplett [fájlnév].zip -et
-
premete
veterán
válasz
pzoley #13941 üzenetére
Nekem meg annyira bejön a 2.29-es (majdnem)gyári sense, hogy hétfő óta sajnálom levenni; minden megy hibátlanul, gyors, elegendő szabad hely van, és csak 1%-ot csökken az akkuszint mobilnettel.
Meg az új laptopomat fejlesztgettem szoftveresen és hardveresen.windows 7 része már kész, linuxot kell még rátennem, mert a régi külső hdd-t és belső ssd-t is eladtam.
-
premete
veterán
válasz
volcano #13936 üzenetére
Mi a kérdés? Ezt [elolvastad?]
-
premete
veterán
válasz
r3v0Lut10n #13864 üzenetére
HD-rommal megy, de a térképe eléggé elavult, poi is régi és kevés, mellette töltöget a netről rendesen, a kezelőfelület fapados.
-
premete
veterán
válasz
hoffman_ #13854 üzenetére
"Csak nem kell senkinek ma már Dézi..."
Ez azért nem egészen így van, én is megvettem a DHD-t az első napon, de 1 hét után visszatértem a "mezei" Desiréhez, mert túl nagynak találtam telefonáláshoz, más dolgokra pedig ott a laptop, azért más egy HD film, vagy netezés laptopon, mint pda-n.
Gondolkodtam, hogy veszek egy Motominget 20K-ért, de a navi pedig kell, és nem szeretek navira külön PND-t, ami csak akkor nincs nálam, vagy lemerült az akkuja, amikor kellene; a telefon akkujára pedig jobban figyel az ember, és a Desirém akkuja is bír 4 napot, ha muszáj.
Hallom másoktól is, hogy az iphone4-ről visszatérnek a Desiréhez, mert gyorsabb és érzékenyebb.....a romrakósdiról nem is beszélve.
Egyébként szerintem korrekt a 90K-s ára, ennyi garival, amennyiért adod. -
premete
veterán
válasz
bishop36 #13835 üzenetére
Akkor azokat a leírásokat nagyon gyorsan felejtsd el, mert a Desiréd hamar az E.care-ben találja magát.
Hacsak a leírás készítőjének nincs valamilyen speciális tömörítője, amivel a 350 MB-ot a 250 MB-os particióra ráteszi, de erre olyan kevés az esély, mintha most kikapnám a zsebemből a coltot, vaktában kilőnék az ablakon, és pont szíven találnék egy fehér hollót. -
premete
veterán
válasz
pzoley #13820 üzenetére
Most én is gyári bravo particiókat használok, és sense romot, a quadrant úgy van, ahogy írod, kb. a 3. mérés a legmagasabb; az első nekem csak 1504 volt, a harmadik van a képen.
A Miui, DHD, vagy Oxygen esetén magasabbak az értékek kb. 15%-kal, de mindegyiknél megvan az "ára". -
premete
veterán
-
premete
veterán
válasz
pzoley #13526 üzenetére
Az alpharev n1table esetén az oxygen rom nekem gyorsabb volt, quadrant szerint, a tegnapi képen már gyári nand állapot volt, előtte próbáltam a sense table-t, de arra nem volt hajlandó felmenni a leedroid sem és a gyári sem, pedig helye lett volna.
Nekem végül is a gyári 148 MB-os data elég lenne, mert a2sd-vel még sose csökkent 100 MB alá, csak a cache-t akartam növelni a system rovására, de ahogy írtad, annak sincs értelme.
A legújabb, 2.29-es gyárit is próbáltam, de lassúbb, mint a 2.10-esek (lehet, az új radiorom miatt) és akkuidőben is gyengébb a gyárinál.
Most a saját faragású gyári és az oxygen között ingadozom, amíg a HD-romhoz nincs kamera nem is fényképezés, hanem a barcode scanner, bizcard, scantopdf miatt. -
premete
veterán
válasz
pzoley #13494 üzenetére
Szia, én az xda-ról az a2sd változatot tettem fel, kigyomláltam belőle ugyanazokat, amiket a gyáriból ki szoktam szedni, és beletettem a systembe is ugyanazokat, amiket beletettem a gyáriba is, más semmit nem változtattam, és csak a 2.2f esetén nem engedett telepíteni; előző leedroidokkal nem tapasztaltam ezt.
De már visszatettem a "gyárit", mert akkuidőben is jobb nálam az. -
premete
veterán
válasz
jaszy76 #13414 üzenetére
Nem valószínű, nekem a gyári, hozzáadott class 2-essel is ugyanúgy megy, mint a class 6-ossal. Igaz, a class 2-es is 5 MB-os írási sebességet tud, ugyanúgy, mint egy sandisk clss 6-osom. Persze, van egy olyan class 6-osom is, amit nem tud az Sd card speed test program (elérhető a marketen) hova tenni, mert 15 MB-tal ír, és a max a program szerint a class 12.
-
premete
veterán
"customer emailed HTC about his battery and the new sense UI for his Desire and their response was "Yes, the desire will get the new sense."
Read more: http://www.techradar.com/news/phone-and-communications/mobile-phones/htc-s-new-sense-ui-might-not-come-to-desire-716696#ixzz15XdGuzkU
-
premete
veterán
válasz
siofok #13383 üzenetére
Nehogymá' én parázzak, és megmagyarázd, hogy a hóembernek jó a meleg. Nem én kuncsorgok skype-on és privátban, naponta több embernek, mert elqrtam a cuccost, és segítsenek, hanem fordítva.
Nekem már az előző Desirém is S-offos volt, most ki akarsz oktatni a rootolás mikéntjére? -
premete
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen videókártyát?
- Formula-1
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Linux kezdőknek
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3032, 100% Akkumulátor
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R9 3900X / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3009
- LG 55B3 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest