- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Kikristályosodik a Razr 60
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
HTC Desire (codename: Bravo)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Integra
titán
ma reggel volt gmail update. azóta sorry!-val indul az egész, the application gmail unread count (process se. alexanderblom. gmailundercount) has stopped unexpectedly. pleas try again.
csodás.... -
Integra
titán
válasz
racerx #31255 üzenetére
vissza kell tolnom akkor rá a gyári romot, lementeni mindent, aztán begariztatom, jövő áprilisig még érvényes a 2 év gari.
kivárom az új android os-t, meg a wp7-et, oszt majd eldöntöm mit veszek jövőre, ha már érdemes és valóban 2 magra optimalizált az os. de szerintem ha nem szervizeltetem, egyszerűen nem húzza ki cseréig. amúgy igen, bosszantó. és ha csak 100e lett volna.... -
Integra
titán
van másnál is olyan, hogy a gombok lenyomására nem reagál? a home, de leginkább a vissza gombot többször kell nyomnom már, hogy valóban történjen rá valami...
-
-
Integra
titán
asszem bekrepált a jack aljazat a telefonomban..
ma reggel dugom bele a fülest, erre nem szól, tök süket és csak a hátlapi kihangositón szól a zene. próbálgatom újra meg újra, nem működik..
remélem a speedshop nem basztat majd a garival mert németországban vettem..
illetve mi van akkor ha rootolva van nem gyári rommal? visszautasithatják a javitást? -
Integra
titán
tegnap este rebootolta magát a telefonom. csak úgy.
wtf?! -
Integra
titán
srácok, mondjatok egy jó bluetooth alkalmazást, ami ki-be kapcsolás, státuszt mutat és azt hogy mihez van kapcsolódva a telefon.
-
Integra
titán
miért van az, hogy ha kapom az első emailt, csipog, jelez, de nem nézem meg, vagyis nem lesz olvasott, és kapok rá tetszőlegse mennyiségű emailt, akkor már nem jelez??? mindig scak az első emailnél csipog és amíg el nem olvasom amik bejöttek, addig nem jelez újra, hiába kapok emailt..
-
Integra
titán
mi a szar van ezzel a rohadt fb alkalmazással már megint? minden éjjel törli magát és nem lehet az előző napra visszapörgetni...
-
Integra
titán
olvasgattam picit, marhára nem képes az android jelenleg nickname-t kirakni display name-nek... 2011-ben. bravo.
-
Integra
titán
árulja el nekem valaki, miért nem lehet nickname-t választani display name-nek?
megadod a contactban a pontos és teljes nevet, alul meg van ugye hely ahova beírhatod hogy nickname. namármost, akkor mi a túróért nem lehet a nicknevet kiválasztani????? -
Integra
titán
utóbbi napokban arra lettem figyelmes, hogy lassul a dézi... lassabban indulnak az appok, lassabban reagál az ikonok megnyomására, fehér képernyő, majd vár, majd elkezdi tölteni az alkalmazást... reboot után gyors megint nagyon. aztán újra belassul.
ez azért nem kóser.. más is tapasztal ilyet?
class2 sandisk van benne. ez okozhatja a lassulást? de ha igen, akkor az elején miért nem? -
Integra
titán
erre senki semmit? ne mondjátok már hogy kifog rajtatok
-
Integra
titán
urak, hogy lehet a multiple popup-ot előcsalni a browserből?
régen simán tudta, aztán megváltoztattak valamit, azóta csak egy popup ablakot enged, kettőt már nem tud.. -
Integra
titán
próbálta már valaki a dézijét usb-vel csatlakoztatni autós fejegységre? ki tudta olvasni a fejegység igy az sd kártyán az mp3 folderből a zenéket???
-
Integra
titán
válasz
LouiS22 #19475 üzenetére
értem, de mit akarok a supporttól root után?
amúgy meg nem tartom sokra a htc supportot sem.. ezzel a skineléssel el van cseszve, nem véletlen hogy az apple meg az ms nem engedi. csak arra jó, hogy lassuljon a rendszer és késleltessék a frissitést, mert mindig először a céges skint kell optimalizálni az os-hez. -
Integra
titán
így látatlanban attól függ, hogy az sd kártya is milyen hátteret szolgál ki. most ugye data2d+ van. ha data2sd+ rendszerre telepítendő romot telepítek, akkor talán egyszerű a dolog, de gyanítom, hogy ha extended-ben gondolkodom, ahhoz minden menne újra, sd kártya formázással és particionálással kezdve.
-
Integra
titán
frissítette magát az egyik app.
az ikonra nem reagál már és azt írja ki, hogy az alkalmazás el lett távolítva, vagy valami ilyesemi... ugyanakkor ha marketban a telepített alkalmazások listámban ráklikkelek, akkor működik. az ikon az appok között is ott van, de nem tudom kitenni már képernyőre, egyszerűen nem reagál rá.másik: jelzett, hogy system update elérhető. ezt fel lehet tenni leedroid rom-ra?!
-
-
Integra
titán
hova rejti a rendszer a kontaktokhoz az arc képeket? vagy csak gallery alá csinálok egy avatar nevű foldert és abból rendelem hozzá a fotókat a személyekhez?
illetve a people-nél, hogy adhatok meg nicknevet, hogy azt jelenitse meg? mert ugye beirhatom a first és last nevet, és a display-ben csak azt választhatom ki hogy first vagy last name legyen elöl.. alul megadhatom a nicknevet, de azt meg nem engedi kiválasztani..
úgyanis a contacts-ot hivatalosan vezetem a pontosság miatt, de a becenevére keresnék rá poeple-ben. -
-
Integra
titán
válasz
pzoley #19237 üzenetére
kérdés hogy mennyi idő alatt használódik el data2sd+ alatt az sd kártya azon része ami ext3-ként van leformázva. az én konkréte esetem egy sima class2 16 gigás sd kárty, ebből 13gb a szabadon felhasználható és 1.8gb az ext3 a data2sd+ számára.
teszem azt hogy használom a desire-t még 2 évig...
mire új telefont veszek úgysem fogok ezzel a kártyával vacakolni, eladom a telefonnal együtt etc.. észre se veszem hogy bármi baja lenne.
ugyanez van a pc-s ssd-vel. mindenki sir hogy tönkre megy. megy a faszomat, használhatod orrvérzésig 5 évig, semmi baja nem lesz, nemtom mit kell félteni, az a dolga, hogy irjon és olvasson. mire gépet cserélsz addigra meg féláron dupla akkora méretűt kapsz majd helyette. -
Integra
titán
no, megvan a people beli hiba.
a gmail-ben rengeteg kontaktom a cimkék mappából átpakolódott az egyéb almappába. de hogy miért, ne kérdezzétek... visszaraktam őket a cimkék mappába és máris látta őket a people nézet is. jól megfingatott azért... -
Integra
titán
adott két app
wetter.info és ran
beolvassa a barcode scanner majd nem találja meg a marketban.. miért?! -
Integra
titán
miért akartok 2g meg 3g között kapcsolgatni? miért nem jó ha 3g-n megy végig?
-
Integra
titán
válasz
LouiS22 #19079 üzenetére
na, de olyanok vannak amik google-ban vannak tárolva, ez a fura
amúgy az szerintem hiba, hogy mondjuk elmentettél phone-ra vagy sim-re egy kontaktot és egyszerűen nincsen opció, hogy átállitsd másik fajtára, teszem azt phone-ról pont gugli contactra. mennyivel egyszerűbb lenne már az élet...mod: na asszem lesz megoldás, nézem a cimtárat gugliban
-
Integra
titán
válasz
LouiS22 #19077 üzenetére
jaja, van ami jó, van ami nem jó.
egyet tudok, a nem látott névjegyeket egyenként újra kreálom és átmásolom a régiből az adatokat. azok már látszanak people-ben is. ne kérdezd hogy miért csinálja, lövésem sincsenpepecselős meló, de legalább utána van, csak van még jópár kontakt akit át kell raknom..
na mindegy, csak legyek kész vele egyszer
nincsen, mindenki amúgy google-ban van, se sim-en, se phone-ban, se others-ben nincsen kontaktom. -
Integra
titán
válasz
LouiS22 #19068 üzenetére
a people-ben nézed a kontaktokat. én esetemben csak azokat, amelyeket megjelenit..
ugyanis az van, hogy ha people-ben nyomsz rá egy search gombot és ott rákeresel arra akit az alap people ablakban nem találsz a listában, akkor megtalálja..
tehát megvan a kontakt, de valamilyen okból nem jeleniti meg. hogy kiket és miért? passz, jelenleg nem jöttem rá, hogy mi alapján válogatja, hogy kiket jelenit meg, kiket nem. a kontaktok amúgy mind google accountomban vannak ugyanolyan formában tárolva.
vicc.. -
Integra
titán
használ már valaki 2.3-at amúgy?
-
Integra
titán
sajnos a root meg az új rom sem oldotta meg a telefonomban, hogy ki-be kapcsolgatja a gépelés vibrálás visszajelzést, a people-ben továbbra is "hiányoznak" a kontaktok....
-
Integra
titán
válasz
LouiS22 #19008 üzenetére
Razor segített közben, beállítottam, majd kiderül hogy működik e vagy sem.
igazából nem zavar, nem használok mms-t, csak akkor jó ha csajok küldözgetnek fotókatmost hogy fent van az data2sd+ is kell foglalkoznom azzal hogy manage applications-ben az egyes installált programokat sd kártyára mozgassak? vagy bármit amit telepítek mostantól, azt már automatikusan oda telepíti?
-
Integra
titán
válasz
Integra #19006 üzenetére
MNC field-et is kéri. sikeresen ezt is töröltem, mert a link azt mondta
kiléptem a menüből miután megadtam mindkét helyre 1-1 három jegyű számot, most eltűnt a menüpont is...
na, default-ra vissza lehet állítani, de nem tudom kipróbálni, hogy működik e.
van valami maszek mms kipróbálás anélkül hogy méregdrága mms-eket küldözgetnék próbához? -
Integra
titán
kész lett asszem,
LeeDroid 2.2f Data2sd+
Data2sda+_flash.zip
egész könnyű történet volt
arra leszek kíváncsi,hogy vajon mennyire lesz gyorsabb, folyékonyabb mint a gyári.mod: váááá, settingsben látottak alapján tényleg sikerült
most már csak azt mondjátok meg nekem hogy kell az mms-t pontosan beállítani westel alá!!! -
Integra
titán
válasz
pzoley #18963 üzenetére
mi a különbség az ext 3 és 4 partíció között?
először formatálás után a fat32 partíciót adjam meg méretben, és utána az ext 3 v 4-et?data2sd+ rom: ebből mit érdemes? tényleg lövésem sincsen
mod: ahogy látom ext3-at enged kreálni csak, ext4-et nem.
és logical vagy pirmary legyen? -
Integra
titán
okesz, végülis csak a sok gigát lassú átmásolni.
ha jól értelmeztem amit zoley oldalán olvastam, akkor nekem "extended"-re érdemes formázni a kártyám, vagyis 3 partícióra.
1. primary fat32 - ezen van minden amit tárolok, mp3, fotók, videok, dokumentumok, etc, ez marad az usb mass storage rész
2. primary ext3 partíció - ide installálja fel a telepített programokat
3. primary fat32 - ide mi kerül?! -
Integra
titán
ezt nem tudom megmondani, jelenleg csak a rootot sikerült megoldanom, ez is valami
pzoley, igen, most már látom, az is kell. alapvetően 5 cucc kell hozzá, hogy sikerüljön a rootolás, legalábbis win7 alatt.
- java sdk
- android sdk
- android usb driver
- htc sync
- unrevoked3 - magához a roothoz. ez meg már pofátlanul egyszerűen megyaz, hogy mit érdemes rátennem.. ez totál homály..
jelenleg igyekszem megjegyezni az sd kártya formázást, hogy mit miért és melyiket kéne.. és mekkora helyeket oszthatok ki a partícióknak. 16 gigás sd kártya van benne, class2. -
Integra
titán
az sd kártyát mivel particionáljátok?
win7-ben, computer - manage-ben? fullra kell formázni vagy csak resize az erdeti partíciót és utána meht a másik 2 partició kreálás?
hm, usb-vel rákötve a shrink volume nem műxik -
Integra
titán
unrevoked3 azt írja ki, hogy "Done."
ennyi volt a rootolás? lehet lehúzni és használni? -
Integra
titán
hogy kell full factory resetet nyomni?
-
-
Integra
titán
küldtek mms-t a telefonomra. nem kaptam meg. nem is jelzett ki semmit.
miért?! be kell hozzá állítani valami extrát?
handcent és westel előfizetés.. -
Integra
titán
állandóan low on space-t ir ki a telefonom...
mit lehet csinálni ezzel?! -
Integra
titán
ma letört teljesen a home gombon a házikó piktogram alja...
vicc.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Béta iOS-t használók topikja
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Cyberpunk 2077
- Könyvajánló
- OpenWRT topic
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Satechi 200w USB-C 6-port PD GAN - UK / Számla / Garancia /
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3045, 96% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest