- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
HTC Desire (codename: Bravo)
Új hozzászólás Aktív témák
-
james008bond
őstag
válasz
arpy17 #36477 üzenetére
Próbáld ki!
Amúgy van tapasztalatom ilyen verziófrissítésnél, de az az Insertcoin volt, az a fejlesztő is naponta adott ki frissítéseket és ott gond nélkül meg lehetett oldani.
Most meg friss telepítéseket csinálok, Titaniummal meg percek alatt mindent vissza tudok állítani. Így nincs kavarodás. -
james008bond
őstag
válasz
arpy17 #36470 üzenetére
Ahogy Sebastian oldalán le van írva:
" - If you are coming from another ROM (or another base version of this ROM), perform a full wipe!
- If you are installing an updated version of this ROM with the same base, wipe cache, dalvik cache, system and boot. Then, select the same apps you have selected before in the INSTALLER!"Én magam még nem próbáltam, de oda kell figyelni, hogy telepítéskor ugyanazokat a progikat jelöljük be, amiket korábban is.
-
llaszlo
veterán
válasz
arpy17 #34855 üzenetére
Tudom, hogy figyel.
Engem csak az zavar, hogy bekapcsol és ott szenved. A gps-re meg szükségem van nem kapcsolom ki. Ezért fikázták az almát, hogy húúú lenyomozza az embereket. A droid sem különb és a fakebúknál még ki sem lehet kapcsolni.
Más: Most kaptam ezt. A nagy okostelefon kérdőív.
-
Skillet
addikt
válasz
arpy17 #34845 üzenetére
igen
ez nekem is feltűnt
még két éves se nagyon lehet, nemhogy három
amúgy meg csak azért lecserélni, mert mennyi idős...
mondjuk én is le fogom majd cserélni, még mielőtt a gari lejár. nem akarom, hogy beszarjon nálam. akkor pénzt se kapok érte, és még költenem is kell rá, hogy helyrehozzák. de addig még van egy évem. -
pzoley
őstag
válasz
arpy17 #34323 üzenetére
A rom összes hozzászólását elolvastam, de senki másnál nem jelentkezik ez a probléma, csak nálad. Mint írtad is Volume Ace-t használsz. Minek ?
Amit a Beállítások, Hang, Hangerő-ben beállítasz a különböző eseményekhez, az ott is marad amíg nem állítod el. Legalább is az alaprom-nál. -
potyi23
senior tag
-
llaszlo
veterán
válasz
arpy17 #33772 üzenetére
SGS 3?? Aztaaa a jövőből jöttél? De tuti.
Pont az egységessége ami jó benne. Pl más launchernél kiteszek több widgetet és mind máshogy néz ki. Aztán a menük is mind máshogy néznek ki. Olyan összetákolt érzésem volt mindegyik ilyen rendszernél. A Sense-nél meg az egységesség és az igényes megjelenés a jellemző. A többi launcherhez is van widget, de a Sense az nem csak egy Launcher hanem az egész telefon kezelőfelülete.
-
racerx
őstag
-
Zsirmanc
aktív tag
válasz
arpy17 #33524 üzenetére
A gyári fejlesztői frissitésre gondolsz?
Teljesen jól működik. Gyors, nem lassul be, nem akadozik, picit kevesebbet fogyaszt és több programot enged áttenni a kártyára, mint a gyári Froyo. Emaitt ugan annyi programmal nagyjából uhgyan annyi helyet vesz el a memóriából, mint a 2.2 annak ellenére, hogy telepités után kevbesebb szabad hely marad. KInézetre a lapozós óra miatt szebb, nagyjából ennyi a látható változás. Összefoglalva, meg vagyok vele elégedve, teljesen korrektül működik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- World of Tanks - MMO
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Viccrovat
- Milyen NAS-t vegyek?
- Call of Duty: Vanguard
- Milyen routert?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-G5 I 8GB I 128SSD I 12,5" Foltos FHD Touch I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B360-Pro i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 8GB ZALMAN S3 TG Zalman 500W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600X 16GB DDR4 500GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB Zalman N5 CM 450W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest