Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• pzoley

őstag

válasz LouiS22 #18387 üzenetére

Ritkán szokta félreérteni dolgokat, de akkor nagyon :D
    Igen, tulajdonképpen 2-3 rom van olyan amit az eredeti rom-ból csináltam, a többit, főleg a HD rom-okat csak úgy próbáltam mod-dolni, hogy azok a rendszer app-ok amik a leglényegesebbek azok a nand-ban legyenek. Végül sikerült megoldani egy kis trükkel, hogy a Laputa kivételével minden rendszer cucc a nand-ba legyen. Az app-okat szinte csak a grafikával és egy pár xml módosításával érdemes módosítani. Egyedül a kernel az amit módosítanak, de azt meg "készen kapjuk". Itt csak azt érdemes megjegyezni, ha valaki azt akarja, hogy a rom gyors legyen és keveset fogyasszon akkor csak azok az app-ok maradjanak benne amiket használ is !!!!
    Most a legújabb script-et próbálva, 15-20 rom-on sajnos azt vettem észre, hogy a MIUI rom kivételével mindegyiknél lényeges sebesség lassulás van a tesztek szerint. Nem érdemes ócsárolni a tesztek eredményét, mert az alsó sorban lévő számok, a más tesztek által adott értékeket igazolják./ pl ha a Quadrant teszt 3D értéke kb 420-430 akkor a Neocore teszt is mindig 32-33 között van, vagy a Linpack is a proc sebességével arányos értéket mutat./
    A teszteket nézve és a tapasztalatot, véleményem szerint még mindig a régebbi rom-ok a stabilabbak és gyorsabbak.De kinek mi tetszik, ezek csak tesztek és számok. :D

Új hozzászólás Aktív témák