Hirdetés
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Sony Xperia 5 V - kell-e nekünk zoom?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
GGMPC
őstag
válasz
nikilauda
üzenetére
Na akkor most valaszolok!
2x volt HTC-m es osszesen vagy 3 honapig voltak meg!
Nekem amitol rosszul voltam (Legend, Trophy) az a beszelgetes hangminosege, a tobbi gyarto sokkal jobb mikrofonokat es hangszorokat hasznal!
Es sajnos, nem sajnos az ujjak se sokkal jobbak - birom mikor egy ceg annyira a fellegekben jar, hogy elfeledkezik olyan alapveto dolgokrol, mint a beszelgetes hangminosege!
Az eladhatatlansagra meg tipikus pelda a One X es ennek a rancfelvarrott amde megsem rancfelvarrott One X+ valtozata ami legalabb sokkal dragabbra sikeredett ha mar mast nem is tud!
Egyebkent az anyaghasznalat es a minoseg nem lenne rossz, viszont ezert a penzert amennyiert ezek futnak - sokkal komolyabbat varok el vaaagy toljak le az arat!
samsungom nincs, nem is volt es nem is lesz - csak atfutoban volt nalam samsung, de egy forintot nem er!

iPhone 4-et hasznalok es ki is hasznalom, mivel a notebookom is az, de ettol meg nem vagyok Alma fan!
Eddig Motorola keszulekeket hasznaltam, de ott is elment a jozanesz a minoseg rovasara, ugyhogy a jovot egy jol kiforrott Nokia Lumia-ban latom...
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Samsung S23 Ultra 8/256GB / 12 hó jótállás
- Magyar Logitech G915 Billentyűzet lehet +33.000.- Ft ból
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3967
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akció!!! Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 1000GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest