Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• GGMPC

őstag

válasz nikilauda #95 üzenetére

Na akkor most valaszolok!

2x volt HTC-m es osszesen vagy 3 honapig voltak meg!

Nekem amitol rosszul voltam (Legend, Trophy) az a beszelgetes hangminosege, a tobbi gyarto sokkal jobb mikrofonokat es hangszorokat hasznal!

Es sajnos, nem sajnos az ujjak se sokkal jobbak - birom mikor egy ceg annyira a fellegekben jar, hogy elfeledkezik olyan alapveto dolgokrol, mint a beszelgetes hangminosege!

Az eladhatatlansagra meg tipikus pelda a One X es ennek a rancfelvarrott amde megsem rancfelvarrott One X+ valtozata ami legalabb sokkal dragabbra sikeredett ha mar mast nem is tud!

Egyebkent az anyaghasznalat es a minoseg nem lenne rossz, viszont ezert a penzert amennyiert ezek futnak - sokkal komolyabbat varok el vaaagy toljak le az arat!

samsungom nincs, nem is volt es nem is lesz - csak atfutoban volt nalam samsung, de egy forintot nem er!

:Y

iPhone 4-et hasznalok es ki is hasznalom, mivel a notebookom is az, de ettol meg nem vagyok Alma fan!
    Eddig Motorola keszulekeket hasznaltam, de ott is elment a jozanesz a minoseg rovasara, ugyhogy a jovot egy jol kiforrott Nokia Lumia-ban latom...

:K

Új hozzászólás Aktív témák