Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Megérkezett a Fairphone szerelhető fejhallgatójának új generációja
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- CES 2026: Érintőceruzát támogató komolyabb Motorola várható
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Bluetooth hangszórót készít a HMD
Új hozzászólás Aktív témák
-
Levente17
tag
De ha rájöttek akkor miért nem csinálják??????????????

Ameddig a Note ||-ről és az S3-ról szólnak a reklámok egyfolytában addig a HTC-t nem látom sehol.Csak a Vodafone reklámozta a HTC Desire X-et(?)
Most van egy HOX-om de nem azért vettem,mert megláttam egy plakáton..Hanem egy ismerősömnek HTC-je van és ő mutatta nekem..
Úgyhogy ha előbb utóbb nem változtatnak valamin lassan csődbe fognak menni..
Nem is beszélve a szoftverfrissítésekről..Kb 3 hónapot kellett várnom a 4.1.1-re míg a Samu a Galaxy Advance S-re már nyomatja a 4.1.2..
Hát inkább nem mondok semmit.. -
ForRedGlory
félisten
válasz
enginev3.0
üzenetére
Látom megfogtad a lényeget, gratulálok. Akkor ezt meg is beszéltük szerintem

-
enginev3.0
félisten
Bármikor megmondom hogy a HTC nem tökéletes, mert sokszor ramaty kamerát raknak a telefonokba, és talán a hangzás sem tökéletes (hangszóró). De nekem mindezek ellenére tökéletesen megfelel, mert más gyártónál ugyan ilyen mértékű csak épp más hibával találkoznék.
Szerintem az sem komplett, aki csalódott egy márkában, és inkább "anyázik" mint sem hogy váltson másra. Ezek csak telefonok, eszközök, ha nem lennének akkor is ugyan úgy felkelne a nap holnap. És ha xy nem tetszett, akkor még ott van az ABC többi betűje amikből lehet válogatni, nem értem csak azért mert valaki csalódott valamiben, és már rég váltott egy teljesen másikra akkor miért kell továbbra is visszajárni xy-hoz mégegyszer csak azért is belerúgni egyet. Mintha ez lenne a legnagyobb gond az életben, hogy már csak azért is még egyszer megmondom hogy ez milyen szar. Régen Sony e. v630i-m volt, a fülhallgató és töltő kiesett belőle, postásgumival kellett járkálnom, hogy tudjam használni, de valahogy nem érzem azt hogy most ezért szidnom kéne a SE.-t. Oké volt ilyen is, nem volt jó dolog, váltottam, tovább léptem, ennyi vége pont. Valahogy hidegen hagy, hogy én most ezért "idegeskedjek" vagy elvegyem másnak a kedvét a dologtól.
Egy nem tetsző véleményt meg azt hiszem le lehetne írni normálisan is, főleg úgy hogy abban a véleményben szerepeljen a "SZERINTEM" szó!!! -
GGMPC
őstag
válasz
enginev3.0
üzenetére
Nincs igazad!
Akkor beszel igy valaki (mint RDG), ha:
-Van HTC-je es csalodott abban amit, de inkabb ahogyan kapott vagy nem kapott!
-Nincsen neki de szeretne, ha esetleg azokat a hianyossagokat amiket felsorolt - megkapja...
-Vegul, de nem utolso sorban (es ez nem jellemzo ora), hogy utalja es leszarozni jar ide!
En is irtam lehuzos kommentet, de nevelo celzattal, mert 1000x komolyabb a brand a szarszungnal - csak sajnos-nem sajnos igencsak megingott a 2-3 evvel ezelotti "piacvezeto" poziciojuk es ez nem mastol van, mint a userek idezojelbe rakott negativ velemenyenek hatasatol!
Eddig Moto fan voltam (15 evig) de ez a Razr szeria egy vicc es kb. ugy anyazok miatta, hogy egy kivulallo azt hinne, hogy mindig is gyuloltem a Motorola ceg termekeit! (befoltosodo kijelzo szar wifi stb...)
Pedig nem! Es attol leszel fain ha tudsz iteletet hozni a sajat terfeleden is!Aki pedig cegek kihullasat kivanja a mobilvilagtol az nem komplett! (es ezt sem mondhatom RDG-rol)
Pont azert kell, hogy versenyben maradjon a Nokia, HTC stb... hogy szelesebb legyen a paletta es ne legyen dogunalom illetve elore kikalkulalhato a verseny...En iPhone 4-t hasznalok most es ennek ellenere azt mondom, hogy rafer a gizda alma brigadra, hogy valaki a fejukre koppintson es ha ebben a feluletes amde nagy arckepcsarnokkal rendelkezo szarszung lesz a megfejto, akkor legyen az es en tapsolni fogok hozza!
Kifejezetten udvozlom a HUAWEI mindent alazo termekeit! (foleg ezt a D2-t)
Egyebkent meg hajra HTC es kapjak ossze magukat, alkossanak es legyen meg a siker is ezaltal!

-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
enginev3.0
üzenetére
A stílussal lehet vitatkozni, de az egyértelmű, hogy a HTC bajban van. Nekem is HTC-m van, de most tuti nem azt vennék (jól lehet mást se nagyon). A Sensation óta mindig egy lépéssel le vannak maradva. Márpedig ha prémium gyártóról beszélünk, akkor ez nem megengedhető. Most nagyon beharangozták ezt a csuda M7-et. De ha ez a Droid DNA európai változata lesz, akkor elmehetnek megint a sunyiba. Én szurkolok nekik, de csak azért nem fogok HTC-t venni, mert az HTC.
-
enginev3.0
félisten
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Kösz hogy örömöket okoztam neked. Most már jobban alszok
Bár még mindig nem igazán tudom, hogy ki vagy te, hogy megmond hogy nekik jobban rá kéne állni a marketingre. Hogy nekik középkategóriában kellene telefonokat kiadni. Mikor a cikkben elolvashattad hogy őket "nem érdekli" a marketing, és korábbi cikkben olvashattad hogy maradnak a felső kategóriában (igen szerintük ott vannak, igen szerintem is).
Ha nekik így jó, és mondjuk már veszteségesek lesznek, nem nyereségesek (mert még azok) de továbbra sem váltanak stratégiát akkor miért is fáj ez neked? Úgy látom te jobban örülnél ha eltűnne a HTC a piacról. Csak azt nem tudom, hogy ha ennyire nem szereted a márkát, akkor minek foglalkozol vele? Képzeld nekem tökéletes, köszönöm jól megvagyok a HTC típusú telefonommal. És következő is HTC lesz, "kár" hogy neked ez nem tetszik.Hozzátenném hogy nem egyforma az ízlésünk. Úgy látom neked Samsungod van, akkor vegyél Samsungot, a HTC-t meg hagyd meg nekem (és még sok ezer embernek aki szereti) olyannak AMILYEN MOST! Mert nekem tökéletesen megteszi úgy ahogy van! Én sem akarom Szentbeszédű hozzászólásokkal megváltani a Samsungot, mert nem akarok samsungot se most, se akkor ha aranyból lenne minden telefonja.
-
Xaels
félisten
válasz
ForRedGlory
üzenetére
"- Melyik az a gyártó, aki képes az éves elején bepromózott csúcstelefonját sarokba vágni és kiadni egy attól is erősebb, ámde totál felesleges újításokat felsorakoztató telefont pár hónapra rá, miközben a lényegi részekben nincs fejlődés, leszámítva az árat?" - Sony? (Xperia Arc/Arc S , Xperia S/SL)
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
"- Melyik az a gyártó, aki a nyílt forráskódú androidot zárt bootloader mögé kényszeríti, amivel az esélye sincs meg annak, hogy az kockább felhasználónak kicsit is jó legyen? Nem-nem, itt nem arra kell gondolni, hogy valaki szárazjéggel akarja hűteni a telefont, mert tuningolja, hanem csak mondjuk megunja az óra kinézetét ott a jobb felső sarokban? Esetleg nem szereti a kinézetet, és teljesen újra vágyik?" - Motorola, Sony.
Amúgy meg aki mindenképpen nyitni akarja és lesz@rja a garanciát az megtudja tenni most is."- Melyik az a gyártó, aki a szervizen kívül a szoftver támogatásban is szeret le-lemaradozni?" - LG, Motorola
Na nem mintha a többieknek sem lenne elég sok "vaj a fülük mögött". Samsung Galaxy W / Galaxy S Plus nem rémlik? De a Spica sem éppen remekelt a frissítések tekintetében pedig a hardver ezeknél is megvolt.Az tény, hogy nincs a HTC-nek bejáratott Brandje. Ez is a marketing pocsékságának egyik megtestesülése.
(#147) nikilauda: egyelőre közel sem beszélünk a HTC-nél veszteségességről, csak a nyeresége csökkent le.
Amúgy egyes hírek szerint a Butterfly és a 8X is olyan jól fogy, hogy nem tudnak eleget gyártani belőle.
-
nikilauda
senior tag
A hozzászólásokból is látszik, hogy a HTC-nek még nem lenne késő ahhoz,hogy összeszedje magát és a működő példákat követve nyereségesen vagy nulla veszteséggel zárja a következő éveket.
Biztosan nehéz, de megoldható lenne. (például jó táblagépe(ke)t is gyárthatnának) -
GGMPC
őstag
ForRedGlory leirta a kepletet - es abban minden benne van!

-
edward2
addikt
válasz
<Adamsky>
üzenetére
Te kisöreg mielőtt ilyen személyeskedésbe kezdesz bele lehetőleg legközelebb egy kicsit gondolkodj el aztán utána inkább maradj is csöndbe.
Attól mert leírtam a véleményem a HTC csúcstelefonok elnevezési káoszáról nem jelenti egyből, hogy nekem erre is van szükségem csak azt próbáltam szemléltetni, hogy az átlagfelhasználó milyen káoszt lát maga előtt és milyen gyorsan lesz felejtős az aktuális készüléke amiért 500+ eurót fizetett.
Egy 4"es telefonra lenne szükségem minőségi kamerával jó aksival. Nincs. Majd váltom a közel 3 éves telómat ha lesz ilyen.
Továbbá a többinek (de már előre tudtam hogy ez lesz): attól mert az elnevezések ugyanazt a telefont jelölik még nem segít a helyzeten. A vásárló csak annyit lát hogy hírekben hallott 3 féle elnevezést és gőze sincs melyiket kéne vennie vagy mi is a különbség. Sőt így még röhejesebb az egész, hogy ugyanaz a telefon de képes 3 néven futni.
SGS III: Ismeri mindenki.
-
moven
tag
En sajat tapasztalatombol meritenek ide par sort. Egy Hox boldog tulajdonosa vagyok. Meg elozo ev tavaszan amikor megjelent a keszulok kulfodon(Cipruson) dolgoztam es nagyon vagytam erre a keszulekre. Minden nap amikor meloba ment ott viritott a masina a szolgaltato kirakatanak a kozepen. Decemberben hazajottem es elszantam magam hogy veszek egyet az egyik szolgaltatonal. Akarmlyiknel kopogtattam egyiknel sem volt raktaron telefon de erossen ajanlgattak a SIII-as keszuleket. Vegulis egyikkel sikerult megegyeznem hogy par nap alatt leszallitjak a keszuleket es atvehetem. En mar kepbe voltam teljesen a telefon specifikaciojaval de azert az eledotol erdeklodoen kerdezgettem a telcsirol, aki csak annyit mondot hogy nem tudja, nem ismeri a keszuleket.
viszont az galaxyrol biztos almabol felebresztve is tuti hogy ment volna par bemutato sor.. Mellekesen a szorosan mellette ulo gyakornok elado kibontasnal kezebe vette es racsodalkozva annyit mondodtt hogy, wow milyen jol nez ki ez a telefon... remelem leesett aminek le kellett 
-
RaveForce
veterán
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Pedig a One X szériával az volt a céljuk tavaly, hogy a Samsung után menjenek, erre mi lett belőle?
kb. nyíltan elismerték, hogy a széria megbukott, leverték az árakat, és visszahozták, a valamikor szebb időket látott Desire nevet...
egyébként hiába magyarázod egy apának, hogy kockafejű a gyereke, az akkor sem érti meg, ha megáll a sör a kölyök fején...

-
keIdor
titán
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Ebben mondjuk van valami... Sony-nak is ott az Xperia, újabban szépen növekszik is a cég.
LG-nek az Optimus, bár ők nem tudom hol állnak, gondolom nem túl fényesen. -
ForRedGlory
félisten
Ennyi hülyeséget olvasni bakker, tudtok valamit. Különösen tetszett az ötödik hozzászólás. Azt hittem, hogy leesek a székről, amikor olvastam.

Na de akkor vissza a témához. Nem gyenge fanatikusai vannak a HTC-nek sem, de az hogy a szarról is elhitetik, hogy csoki, az már azért durva. Lásd az előbb linkelt hozzászólás. Azért messze nem csak a marketing hiánycikk arrafelé, hanem úgy nagyjából mindenből egy pici. Kezdésnek pár egyszerű kérdés azokhoz, akik úgy védik a céget, hogy a gatyájuk is leesik:
- Melyik az a gyártó, aki képes az éves elején bepromózott csúcstelefonját sarokba vágni és kiadni egy attól is erősebb, ámde totál felesleges újításokat felsorakoztató telefont pár hónapra rá, miközben a lényegi részekben nincs fejlődés, leszámítva az árat?
- Melyik az a gyártó, aki a nyílt forráskódú androidot zárt bootloader mögé kényszeríti, amivel az esélye sincs meg annak, hogy az kockább felhasználónak kicsit is jó legyen? Nem-nem, itt nem arra kell gondolni, hogy valaki szárazjéggel akarja hűteni a telefont, mert tuningolja, hanem csak mondjuk megunja az óra kinézetét ott a jobb felső sarokban? Esetleg nem szereti a kinézetet, és teljesen újra vágyik?
- Melyik az a gyártó, aki zéró toleranciát mutat azoknak, akik megnyitják a bootloadert, ezzel egyértelműen hátráltatva az "alkotói szellemet"? Nyitott a bootloadered? Akkor nincs garancia... Ja hogy az apámfüle romlott el benne, aminek köze sincs a bootloader nyitáshoz? Áh, az nem gond, nincs garancia megszegted az EULA nevezetű dokumentumot.
- Melyik az a gyártó, aki a szervizen kívül a szoftver támogatásban is szeret le-lemaradozni?
- Melyik az a gyártó, aki az éve eleji aktuális csúcsmobil után kiad egy még jobbat, azonban letojja a felhasználókat, akik szeretnének szignifikáns változást az akkumulátor időben, illetve szeretnének 2 Gb- memóriát, és a gyártó ezt nem adja meg? Na ennyit arról a hatalmas fejlesztésről... Úgy mellékesen, a HTC egészen pontosan miket is fejleszt, hogy jobb legyen a telefonja?
A cikkhez is szólnék. Szóval a HTC a fejlesztésbe öli a lovettát? Nem futja normális méret akkura a spúrság vagy a spórolás, hogy sikeresen alulparaméterezik állandó jelleggel? Le kellene szállni a magas lóról kedves CEO és elkezdeni használni az észt is, mert nyilván van... Nem kell sokat csinálni, csak kb másolni az almát másoló Samsungot? Hogy értem? Mindkét cégnek van egy bejáratott márkája: iPhone és Galaxy. Erre lehet építeni. HTC-nél mi van? Sensation, One X, Butterfly, J, meg Isten tudja mi... a kutya nem mondja meg, hogy melyik a legjobb ezek közül, de ahogy írta korábban valaki, megfogta a lényeget. Létre kell hozni egy brandet a cégen belül. Ez sehol sincs a HTC-nél. A kiváló anyaghasználat nem fogja eladni magát, ha nincs reklám.
Jóskapista mit gondol? Tudja, hogy az iPhone jó, a Samsung Galaxy S széria jó. Ott a HTC, One X? Jó neve van, a teszt is jó, de nincs előzménye.... akkor lehet annyira nem is kiforrott a dolog, gondolja... Megnézi a teszteket, és látja, hogy mindegyikben van valami, ami kompromisszumra készteti, és inkább vár egy évet, a következő szériáig. Eltelik 1 év, Jóskapista megint sasolja a mobilarénát (
). Ohhh.... iPhone 5! Samsung Galaxy S3!? WTF HTC One X-nek nincs folytatása? Ja de van HTC Butterfly, na de mi a tököm ez? Pillangó? Ki hallott már ilyet... Akkor inkább megveszem az iPhone-t vagy Samsungot, mert emlékszem, hogy tavaly óta ott is fejlődtek, ahol nekem szűk volt a dolog. A HTC meg mehet a levesbe, hol itt a következetesség? Hol a brand?Szóval HTC jobban tenné, ha ráállna erre a pályára, mert lehet itt hangzatos dolgokkal dobálózni, de mocskosul nem úgy áll a szénájuk, hogy olyan hülyeségeket megengedjenek maguknak, amiket megengednek. Pedig a One X szériával az volt a céljuk tavaly, hogy a Samsung után menjenek, erre mi lett belőle?
Röviden...
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
enginev3.0
üzenetére
A stílussal nem, de van abba valami, amit mond.
Alsó, és közép kategóriába kellene erősíteni. Ott lehetne (talán) megfogni a többieket.
Csak pörgesd vissza a Mobilarénán megjelenő telefonos híreket. Minden gyártó a csúcskészülékét nyomatja. Irgalmatlan összegeket ölnek a fejlesztésbe, hogy az övék legyen a leggyorsabb, legszebb, legnagyobb ...
Közbe viszont -- szerintem -- igény lenne kisebb tudású telefonokra is. -
RaveForce
veterán
válasz
enginev3.0
üzenetére
vérfanok nem érdekelnek, a tények meg engem igazolnak, köszcsá.

-
RaveForce
veterán
HTC.... lassan megérthetnék, h nemsok keresni valójuk van a csúcskategóriában, csinálnának stabil középkategóriás telókat talán túlélnék, a sony-nak bejött egyelőre
-
törölt tag
válasz
airmax_2.0
üzenetére
Röviden a HTC-vel az a gond, hogy hiába adja annyiért a telefonjait, mint pl. a Samsung, ha kb. csak a kockák hallottak a márkáról. Itt jönne képbe a marketing.
-
caius marius
tag
Marketing... Aha. Talán tessenek jobb telefont készíteni, normális akkuidővel, normális szerviz háttérrel, stb...
Aztán ha felkeresi őket az emberfia valami frissítési problemmal akkor ne az legyen a válasz, hogy "reméljük a következő készülékünkkel is elégedett lesz", mert NEM! Nem kell a sz@rotok többet soha!
Fentebb olvastam egy ár összehasonlítást az SII és a szenzésön között. Hát az még viccnek is rossz volt...
SIII és One? Ugyanmáár... Nem egy súlycsoport. Az emberek nem azért vesznek ám Samsungot mert mind hülye és felül a marketingnek. Egy jó termék saját magának is csinálja a reklámot. Na ez nem jön össze a Htcnek...
-
Ati1979
veterán
Sajnos nem sokat.
Még nem kaptak elég nagy pofont a Samsungtól meg a Sony-tól úgy látszik.Nyilván a minőségi termékek a vásárlók érdekeit szolgálják, de el is kéne adni azokat valahogy. Ha csapból is a Galaxy S folyik nehéz lesz. A probléma okát felfedezték nagynehezen, de a megoldás még várat magára.
Csak nehogy késő legyen... -
airmax_2.0
tag
Ahogy korábban valaki mondta, hogy "ár ÉS reklám stratégia" a dolog lényege. Ha drágán akarsz eladni, sokkal többet kell reklámra költeni, hogy elhitesd a tömeggel, hogy a tiéd megéri az árát...
Szerintem az a helyzet, hogy a HTC bát csinál felsőkategóriás cuccokat, kevés emberhez jut el az hogy ő attól lesz menő, ha megveszi.. (az apple és a samsung hangosabban kiabálják.. nekik kevesebb marad) Ez így magában még nem lenne baj, ha ehhez társulnának viszonylag jó áron megbízható középkategóriás cuccok.. Itt viszont még nagyobb a versengés a többi gyártóval. Ráadásul a kinaiak igen nagyon nyomulnak már a felső kategóriák felé is, amiben a hatalmas hazai piacuk óriási támogatást ad...
Én sajna nem látom a HTC-ben azt az erőt amivel ki tudna törni a jelenlegi helyzetéből... -
Kasya
nagyúr
válasz
enginev3.0
üzenetére
Anno Siemens

-
GGMPC
őstag
válasz
enginev3.0
üzenetére
Motorola
Razr, Razr Maxx, Atrix2, Defy+, Milestone 2, Razr i es HD...
Remelem ezeket nem erzed egyformanak!?.
Nokia
Lumia sorozat...
HTC most fogja valtoztatni a dizajnt, mert ok is erzik, hogy szukseg van ra!
-
enginev3.0
félisten
válasz
adamadd1
üzenetére
Felfalják az áraik?
HTC Sensation - A 150 ezer forint
"Vs."
Samsung Galaxy S2 - körülbelül 150 ezer forint
----------------------------------------
HTC One X - 180 ezer
"Vs."
Samsung Galaxy S3 - 180 ezer forint
Ezek a megjelenési árak, mobilarena szerint
(#73) GGMPC@ Szerintem meg marhára nem dögunalom a design. És mondj már nekem olyan gyártókat akiknek az egyik telefonjuk szögletes, a másik háromszög, harmadik meg nyolcszög
-
adamadd1
tag
Az is lehet a romlás oka , hogy kezdenek kiszorítva lenni a piacról : android oldalon : a samsung árai felfalják a htc-et , wp oldalon pedig a Nokia sokkal minőségibb , és jobb szolgáltatásokat nyújt, mind hardveresen , support , és egyedi appok terén .
-
Xaels
félisten
Egyelőre a pletyikre alapozva a kijelző pont, hogy nem fix mivel a DLX 5" az M7 4,7". Az akku sem fix, mintha az M7-be 2300-ast mondtak volna míg ugye a másik csak 2020. A SoC jó kérdés, de szerintem még az sem biztos, hogy a jelenlegi S4 Pro lesz(bár ez a valószínűbb), hanem az újonnan bemutatott Snapdragon 600(vagy mi a pontos neve).
Ezen felül remélem meglepnek még valamivel.
-
Xaels
félisten
Ebben én nem vagyok teljesen biztos mivel a J Butterfly és a Droid DNA is a Deluxe(DLX) kódnéven futó cuccból lett. De az M7 az egy másik "kódnév" tudtommal. Persze valószínűleg nem lesz sok különbség, de várjuk meg azt a bemutatást, nem hiszem, hogy az EU piacon nagy feneket kerítenének neki ha az csak egy DNA/Butterfly variáns lenne.
-
vicze
félisten
válasz
<Adamsky>
üzenetére
Korábbihoz idézném magamat: " és a DNA=J Butterfly(!!!)=M7" Az hogy EU-ban mi lesz az M7 végleges neve a fene tudja, de ugyan az lesz mint a a két másik.
Ami a te problémád, hogy szűretlenül kapod az összes infót, összes telóról értesülsz, akkor is ha soha se láthatod és nem neked készült, a világ minden részéről. Nem igazán értik azt se sokan, hogy HTC OEM gyártó volt sokáig, tehát mások számára főleg US szolgáltatóknak készített dedikáltan telefonokat és ez a berögződés most is megmaradt (reklám hiánya, saját brand építés emiatt nincsenek). Így US-ben szinte 100%-osan a szolgáltatókhoz van kötve.(Itt szépen pont ebből a pozícióból szorította ki őket a Samsung.) Akár milyen rossz is belátni, de a gyártókapacitást el kell osztani és ha nem tudnak XY termékből eleget gyártani, akkor a piacokat priorizálni kell, és hát a kisebbeket inkább ellátják mint a nagyobbakat.
-
<Adamsky>
nagyúr
.. .közben lejárt a szerkesztési időm.
.. lehet igazad van.
Ez a másik (a típus elnevezések mellett: One Desire, V, SV, stb.) amin nem tudok kiigazodni. Vannak tök jó modellek, amiket csak azért sem hoz be bizonyos földrészekre. Ha mégis, akkor ugyanazon a model EU-s verziójában nincs SD-kártya, míg az amerikaiba van. Néhol fordítva.
-
-
<Adamsky>
nagyúr
"Sokadszorra a "Droid DNA by HTC" az Verizon only készülék, és ennek lesz a "M7" a globális verziója."
Az nem a HTC Butterfly??
-
<Adamsky>
nagyúr
" ... egy ceg annyira a fellegekben jar, hogy elfeledkezik olyan alapveto dolgokrol, mint a beszelgetes hangminosege ... "
Ez -- sajnos -- ma már abszolút nem mérvadó. Nézz meg egy átlag tesztet. Jó eséllyel meg sem említik, hogy milyen rajta telefonálni. Dupla mikrofon, zajszűrés? Minek? Ez nem "selling point". Legyen benne nagy kijelző, kevés memória (hogy a paraszt minél többet használja a felhőt, ill. a mobil netet), csillió megapixel-es kamera. Akksi pedig pont akkora, hogy kitöltse a maradék helyet. Ja, és dedikált kamera gomb, mert ez ugye egy telefon (?), amire kell. Nem igazán tetszik ez az irány.
-
vinibali
őstag
az öreg szavaival sokan vitáznak

-
Xaels
félisten
Ki fogott rá bármit is az árra? Értelmezzél már egy kicsit, pont azt mondtam, hogy nem az ár az első számú ok...
Én meg magam részéről nem szeretném, ha a HTC 180°C-os fordulatot venne. Nekem ez a designvonal tetszik viszont marketing az ráfér. Múltkor is Note2-nek nézték a One X-et a kezemben 
-
Integra
titán
nálad meg az a baj, hogy te az árra fogsz rá mindent. ok, akik az áron rugóznak, ott sem kóser minden, nem itt van a htc baja. hanem a termékpalettában. de ott nagyon. a one sorozat javít valamit a dolgon, de igazából sajnos túl sokáig húzták a rókabőrt, nem újultak meg, a support sem állt a helyzet magaslatán és hirdetés, promóció sem volt alapvetően. így nehéz. és ez menedzsment hibája, egyértelmű.
-
Xaels
félisten
Istenem micsoda fikatenger van itt.

Az árról: sajnos erről kis hazánkban nem a HTC tehet, hogy néha túlárazottak a készülékei hanem a kereskedők és a szolgáltatók. Nemzetközi piacon ritkán olvasok erre panaszt. Viszont idehaza magam is tapasztalom, hogy sokszor irreálisan magas haszonkulccsal dolgozik 1-2 üzlet. Erre példának lehet hozni a HTC Windows Phone 8S árazását a T....ornál akik képesek voltak 1-2 hétig a duplájáért! árulni, de említhetném az egyik legnagyobb GSM boltot is ahol 15 Mátyással kerül többe mint a nemzetközi működésű webboltban pedig elvileg mindkettő HTC partner.
A marketingről:

-
Gabi 8906
senior tag
Anno a HTC-nek a sima Sensation helyett az XE-vel kellett volna kezdenie.
HOX-nél ugyan ezt a bakit lőtték el. Ott a + al kellett volna alapból startolni.
Emiatt kicsit mindig hátrányban voltak a Samsung Galaxy S2-S3-al szemben.
Akkor jöttek a javított modellek amikor már a Samsung csúcs modelljei nagyon elterjedtek. Ráadásul a javított széria sokkal drágább is volt a simától.(Pl: HOX+) -
Wajk
addikt
olvastam pár pletykát, hogy jön a HTC Watch, HTC TV, iCloud, Sense 4.5...
szóval szerintem nem fognak hátradölve pihenni... -
Tejföl
tag
Érdekes, hogy itt mindenki a OneX-et hozza példának.
Én decemberben vettem egy Sensation XE-t. ami ugyebár bővn 2011-es modell (azt hiszem).
Szerintem a mai napog tökéletesen megfelel az elvárásoknak. A fő funkció teljesen megegyeznek a legújabb HTC, Samsung, Sony telefonokéval.
Fő funkciók alatt a telefonhívásokat értem, kamera sem annyira gáz, zenehallgatás, az aksiról nem is beszélve. Nayyon jól bírja. -
Peterson_
addikt
...most attól, hogy Te lefikázod egy másik gyártó készülékét, még nem lesz kevésbé túlárazott egyik említett típus sem.
Aztán nekem azt ne mondd, hogy azok olyan hű de jó telefonok annyi pénztért.te vennél ilyet magadnak, vagy buzdítanád valamelyik ismerősöd, hogy erre adja ki a pénzét, ne egy másikra?
-Lehet végülis.
Én nem, de csak a saját véleményem írom le.Szerintem a rossz reklám mellé a helyenként mellélőtt ár, illetve a múltban kifejezetten ellépett support.
Azt sem állítottam, hogy ez minden esetben igaz, meg azt sem, hogy más gyártóknál ilyen vagy hasonló nincs, mert más gyártóknál is vannak ilyen förmedvények, és ha épp arról a gyártóról lenne hír, és kapcsolódnak szerintem azt is leírná valaki.Szerintem ezek létező gondok mindenféle flamekeltési szándék nélkül.
-
nikilauda
senior tag
Nagyobb összeget tettem volna rá, hogy ha nem HTC,akkor Apple. (csak a szarszung miatt)
Én is most adtam el az iPhone-om és veszek egy i5-öt, de a Note 2 megmarad. Aztán majd, ha megszűnik a céges számom,akkor bajban leszek,hogy mi maradjon.
Ezzel be is fejezem itt, mert ez egy HTC topik. -
GGMPC
őstag
válasz
nikilauda
üzenetére
Apple ertekesitesi marketing???
Azt inkabb ne vegyek at!
Pl:
-kiadnak tabletteket majd 3 honappal kesobb kozlik, hogy ez nem lett jo es jon az uj!
-iPhone 5 egy kabare, de ne izguljon senki, mert jon az 5S vagy a 6 es az mar nem lesz akkora eges mint emez!
(ekkor mit erzhet az aki 2-3 kilokat kiadott egy elfuseralt szarra!?)
-jon a frissites, nem jon, csak az uj telonak jon es amikor annak jon, akkor legalabb az aksiideje a negyedere csokken!Szerinted meddig lehet szorakozni a userekkel?
Ez nem marketing, hanem megtalaltak a sznobizmus es a kirakatemberek dialektusat!
En a HTC helyeben amig ez a ket nagyagyu a birosagon kurogatja halalra egymast, addig visszakapcsolnek harmasba epp esz ervekkel es rendesen megkoreografalt marketinggel beeloznek de nem gyengen!
A remenyt pedig az uj Droid szeriaban latom, de akkor ezt a kontinenst is blokad ala kene vennie - ezzel a termekkel. (szerintem az maxi jora sikerult, csak kijelentettek a szuletese elott, hogy na ide biztos nem)
Aki pedig most igencsak jol tolja az a Nokia es igenis ne tunjenek el, hanem szedjek ossze magukat es mutassak meg, hogy mi van meg a tarsolyukban, mert a piacnak szuksege van rajuk is!

-
GGMPC
őstag
válasz
nikilauda
üzenetére
Na akkor most valaszolok!
2x volt HTC-m es osszesen vagy 3 honapig voltak meg!
Nekem amitol rosszul voltam (Legend, Trophy) az a beszelgetes hangminosege, a tobbi gyarto sokkal jobb mikrofonokat es hangszorokat hasznal!
Es sajnos, nem sajnos az ujjak se sokkal jobbak - birom mikor egy ceg annyira a fellegekben jar, hogy elfeledkezik olyan alapveto dolgokrol, mint a beszelgetes hangminosege!
Az eladhatatlansagra meg tipikus pelda a One X es ennek a rancfelvarrott amde megsem rancfelvarrott One X+ valtozata ami legalabb sokkal dragabbra sikeredett ha mar mast nem is tud!
Egyebkent az anyaghasznalat es a minoseg nem lenne rossz, viszont ezert a penzert amennyiert ezek futnak - sokkal komolyabbat varok el vaaagy toljak le az arat!
samsungom nincs, nem is volt es nem is lesz - csak atfutoban volt nalam samsung, de egy forintot nem er!

iPhone 4-et hasznalok es ki is hasznalom, mivel a notebookom is az, de ettol meg nem vagyok Alma fan!
Eddig Motorola keszulekeket hasznaltam, de ott is elment a jozanesz a minoseg rovasara, ugyhogy a jovot egy jol kiforrott Nokia Lumia-ban latom...
-
nikilauda
senior tag
Te is elvakult HTC hívő vagy szerintem.
Volt SGS3-mam is és One X-em is. A One X-nek kellett mennie. Egymás mellett használva számomra az SGS3 volt a jobb.
Régen HTC Magician (ha mond ez valamit) windows mobillal kezdtem. Aztán mindig HTC-t vettem évekig, néha egy-egy kis kitekintéssel(Nokia), de visszatértem. Aztán ma csak várok egy jó HTC-re, de egyre kevesebb ez esélye. Szerintem a HTC lemásolhatná a Samsung vagy az Apple értékesítési/marketing modellt és néhány év alatt megszülethetne a siker. Az kevés, hogy a hívők istenítik. Ettől a részvények ára még nem indul az ég felé. Ha pedig tovább zuhan, akkor egyszerűen eltűnik a süllyesztőben és a fanatikusoknak más csodálat tárgya után kell nézni.
Szerintem a legfontosabb, hogy ezek a mobilok CSAK használati tárgyak, nem szent dolgok. Nem kell isteniteni vagy vallási fanatizmussal éltetni és nem kell ördögöt látni a konkurenciában. Csak a pénzről szól, ami a mi zsebünkből vándorol a gyártókhoz.
-
Peterson_
addikt
válasz
AMD Power
üzenetére
Na pl ezekre gondoltam....mert ugye szóbakerültek "csajosabb darabok"(
)
Persze elég hamar kiderült hogy vakvágány....mint ahogy a mostani modellpaletta kb fele...
A legtöbb konkurensnek azért van legalább egy vagy kettő tényleg közép-felső kategóriás készüléke, ami viszi nekik a piacot. -
Peterson_
addikt
válasz
Dr.Anonymus
üzenetére
Vélemény, ellenvélemény, nincs is ezzel semmi gond.
Azt viszont szerintem nem mondtam, hogy konkrétan a felső szegmensre gondolok.
Azért az SIII-sem épp egy kedvező árú darab, ha már ezt a példát hoztad fel igaz, tud is mindkettő, mégis csak zászlóshajók
Asszonypajtásnak viszont hosszas kivárás, válogatás után vettünk telefont, végül HTC-ről váltott HTC-re, de többször is abba csúsztunk bele, hogy ő kinézett egyet, ami nem a legdrágább volt-elméletileg-
Hanem úgy a közép kategória teteje.
Na ja, csak épp olyan, hogy középkategória, a HTC-nél nincs, mert azon az áron amin ilyen telót vennél, kapsz egy alsó kategóriás szutykot, ha meg tényleg egy erősebb darabot akarsz, ami mégsem a csúcs, akkor ugye ott az One S....
Csak épp szolgáltatónál 12000Ft, de függetlenül is max 20k különbség van ezutóbbi és az One X között(természetesen 32Gb.
Ha a HOX nincs alá árazva, akkor talán az S van túl....szerintem(!) -
GGMPC
őstag
válasz
próbakocka
üzenetére
Hat persze, mert amig szar az ar, meg a dizajn is dogunalom, addig ki a fenet erdekel a support!?.
Egyebkent meg a baratomnak van egy Desire S keszuleke es megkapta az ICS-t, ugyhogy a supportert nem nagyon kell sirni, mert ennek peldaul nem nagyon kellett volna megkapnia!
Masreszt - a frissitesek a felhasznaloi elmeny fokozasat szolgaljak es a HTC a Sense feluletevel jocskan megelozte a tobbi Android feelinget hasznalo keszulekek felhasznaloi elmenyet - vagyis sok esetben nincs ertelme a frissitesnek, mivel a sw kiiras szaman kivul sok dolgot nem erzekelne a user.
Szerintem...
Viszont azt itt lattam sokszor, hogy a szarszung igy meg ugy...
Na ha valaki igazi gagyi feluletes szart akar silany anyaghasznalattal, akkor csak hajra!
Nekem akkor sem lesz szarszung termekem ha ingyen nyomkodjak az ember kezebe az utcan!
-
athomi
veterán
Nem tudom reklám nélkül mennyire lehetnek sikeresek, az átlagemberek a széthypolt dolgokat veszik (Samsung kitűnő példa, a szarról is megmagyarázzák miért van rá szükség).

-
iNfAntRy
senior tag
Még direkt nem olvastam el a hozzászólásokat, biztos voltak, akik már írták ezt, de én hangosan felnevettem, amikor olvastam azt a mondatot, hogy a HTC idén sem a reklámra fecsérelné el a pénzét :-D Ez olyan mintha tudnám, hogy attól korog marhára gyomrom, hogy nem eszem, de úgy döntök, hogy mégsem fogok nagyon táplálékhoz nyúlni a közeljövőben
csak így tovább écstíszí. -
atike
nagyúr
Nagyon helyes. Ne a reklámba öljék a pénzt, hanem a fejlesztésbe na meg a támogatásba... Lesz is sikerük elég valószínűen...

-
BenceShearer
aktív tag
válasz
próbakocka
üzenetére
Ebben is van valami. A DesireS-em 2.3-on jött és maradt, tehát egy frissítést sem élt meg hivatalosan. (A HTCDEV-es béta ICS-t nem veszem hivatalosnak természetesen)
De szerintem a support kevésbe számít, sokan az se tudják mi az.Ma mindenesetre elválik az M7-el. Ha a HTC egy minden tekintetben kiváló telefont mutat be, és a reklám is meglesz hozzá, akkor talán talpra állhatnak.
-
próbakocka
senior tag
Azt igen nehezen hittem el, hogy az eddigi 84 hozzászólásban a SUPPORT szó mindössze 1x fordul elő ...
gyári termékfrissítések? hmmm?
-
istnag
addikt
Hogy tudod,ilyen biztosan állítani,azt ami véletelnül sincs így

"Azert az nem 99!!! Max a fis fos gsm-nel bizonytalan garira "
A 99 gyári HTC 2év garanciát takar,ha épp lehet kapni, 2 napja volt,ma már nincs.
"szolgaltatonal egy eletfogytos husegre!"
Ott nem kapcs S4-es procis készüléket,semennyiért sem.
"Nem beszelve az igencsak jellemzo besargulo kijelzo, (One+ es One S-nel is)"
Ez új nekem,sehol nem olvastam,hogy a One S -nek sárgul a kijelzője. A One + meg,milyen készülék? A One V-nél vannak sárgulási gondok egyedül.
"szar szervizhatter stb..."
Na itt majdnem igazad van,de már realizálódott a helyzet.
"A dizajnt meg kb. 3-4 eve semmi sem jellemezheti, max az onklonozas"
Önklónozás mi: [link]
Szóval nem akarlak megbántani,de nem ártana utána nézni a dolgoknak,mielőtt állítasz valamit.

-
D@niel
addikt
"gyenge teljesítményért nem a termékek, hanem az erőtlen marketing a felelős"
ezután:
"A HTC idén sem a reklámokra szeretné elfecsérelni a pénzét"
nem akarom piszkálni őket, de egy nyelvész azt mondaná, hogy:
1)hazudnak
-vagy:
2)direkt módon vágják maguk alatt a fát...A nagy Nokiával pont hasonló történt mint most velük: presztizsből túl későn fogadják el a kudarcot.
-
kbencee
aktív tag
A marketing mellett normális telefont is kéne gyártaniuk

Egy csomóan fikázzák a Samsungot, mégis 2 HTC és 4 Samsung telefon után azt kell mondanom, hogy jobb a Samsung. Lehet, hogy ótvar műanyag, de legalább nem porosodik a kijelzője, meg nem recseg. -
kolosanyi
veterán
Jó reggelt! 10-ből 7 ismerősömnek fogalma sincs, hogy eszik-e, vagy isszák azt, hogy HTC, kettő talán hallott róla valamit, egy pedig összekeveri az Amsterdamban kapható vicces süti fő hatóanyagával. Agresszív marketing nélkül nem megy, pláne akkor nem, ha a termékre az abszolút középszerűség a jellemző, meg a magas árcédula.
Igen, biliműanyag, meg szarfosszarcamcung... Az embereket marhára nem érdekli, hogy milyen anyagból van a telefon, a kinézet meg túl szubjektív. Ezt alátámasztja az, hogy hogy áll a HTC és a Samsung jelenleg. Ha már parasztvakítás, meg marketing bullshit, akkor csinálják azt jól, pléda ugye a koreai cég, vagy akár az almás, de lehetne még sorolni. Ők jelenleg szarul csinálják. Ezen kell változtatni. -
Vadmeggy
aktív tag
Mindig az volt a bajom a HTC-vel, hogy a felső kategóriás telefonjait jól összerakja, a középkategóriásakat, pedig mindig elrontja valahol. One V gyönyörű, de fostalicska hardware és drága. 8S gyenge kijelző és kamera-
-
GGMPC
őstag
válasz
daniel909
üzenetére
Arra nem, de mondjuk a Lumia sorozat kozelebe sem er!
Foleg az 512-es rammal es 5MP kameraval szerelt S valtozat!?.
A WP 8 X meg elmegy, de annyiert mar telefont is lehet kapni!

A One X meg egy vicc!
Agyonzsufolt, elbaltazott kaosz phone - meg megakad es az egy ilyen kategorianal/arnal - erdekes... -
GGMPC
őstag
válasz
Dr.Anonymus
üzenetére
Azert az nem 99!!! Max a fis fos gsm-nel bizonytalan garira vagy szolgaltatonal egy eletfogytos husegre!
Nem beszelve az igencsak jellemzo besargulo kijelzo, (One+ es One S-nel is) szar szervizhatter stb...
A dizajnt meg kb. 3-4 eve semmi sem jellemezheti, max az onklonozas!

-
GGMPC
őstag
Szerintem meg az arcedula irrealis benezese es a dogunalom style az oka, hogy nem megy a HTC!

-
Integra
titán
tapsoljuk meg ezt a derék chou mestert a felfedezésért!!

egyébként azt is hozzátenném hogy de, szar a modelpaletta ahogy van, de mégsem teszem, mert tudjuk, hogy boldog-boldogtalan a szart is megveszi, ha jól van az behirdetve és dübörög a marketing. szóval még egyszer gratulálok a felismerésért mr chou
-
Peterson_
addikt
Na most fedezték fel a tyúkszarban az ütőeret

Mindemellett amondó vagyok, hogy ez csak félig indok szvsz még mindig marha túlárazottak a HTC-k és az anno gagyi support sem épp vevőcsalogató... -
Dr.Anonymus
addikt
válasz
marlboromen
üzenetére
hidd el a nextel megbízható bolt
nem csak én vettem ott már a sokadik telómat, de konkrétan ebben az évben kb. rajtam kívül még 8 haverom vett ott oneSt, pont azért mert ennyiért szerintem nagyon megéri, ilyen erős procival (az egyetlen csúcs processzoros 4.3-as méretű gép a piacon)
és a 8 haverból egyik se panaszkodott semmire, se frissítés előtt, se után
-
vicze
félisten
-
marlboromen
aktív tag
válasz
Dr.Anonymus
üzenetére
Hát az utolsó szolgáltatótól vett telóm egy nokia 3210 volt
Viszont kell a korrekt megbízható számla(cégre veszem), a rendes gari, meg hogy egy frissítés után ne legyen arab nyelvű, mint valamelyik topictársnak. -
Dr.Anonymus
addikt
válasz
<Adamsky>
üzenetére
nem egészen így áll a helyzet
a htc hanyatlása akkor kezdődött amikor az apple és az AT&T kizárólagos szerződése megszűnt és a többi amcsi szolgáltatónál is berobbant a szifon
vagyis csomó ember addig csak azért vett htc-t, mert ha már androidra vannak kényszerítve, akkor legalább abból az igényesebb fajta legyen, és ne bili műanyag samsung -
Dr.Anonymus
addikt
válasz
marlboromen
üzenetére
hát már aki szolgáltatónál vesz telefont...
konkrétan ha függetlenül veszed 2év garival a oneS-t, német import, qualcomm s4-es procival az került 99be két hete amikor egyik haveromnak vettünk telót,
és mind emelett a telenornál a oneS, szarabb procival volt 130 valami tarifával ráadásulha olcsóbban megkapod függetlenül akkor miért vennéd drágábban szolgáltatóknál szarabbul?
nem értem az egész problémát qualcomm s4-es oneS tulajként.. -
Zedz
addikt
Azért mondjuk egy korrektebb árazást is nyomhatnának a termékfejlesztés mellett.
-
törölt tag
válasz
enginev3.0
üzenetére
Kíváncsi vagyok, hogy a befektetőik is osztják-e a véleményt, mert részvényeik árfolyam-alakulása nem a "tökéletes" helyzetet támasztja alá.
-
hétalvó
addikt
a htc apró hibákon csúszik el, meg kellene jobban hallgatni a felhasználókat.
siettek kiadni a HOX-t simán lehetett volna a legjobb, ha akarják, microsd + nagyobb akksi+ és egy kevésbé éhes proci, ennyi lett volna és ők a nyerők, de nem jött a samsung és benne volt minden ami kellett a népnek még én is beálldoznám a hullagagyi anyaghasználatért cserébe is a htc-t.
és mindig ilyen kis apróságokon buknak.
előtte a gyatra kamera, beporosodó kijelző, jelenleg one s-em van de ez se hibátlan hardveresen
-
Maxentius
addikt
Csináljanak az M7-nek legalább S III-szintű reklámot, máris vissza kerülhetnének az eddigi legmagasabb szintjükre.

-
Cyberpunk
félisten
Jókor esett le nekik.
De talán észhez térnek. -
<Adamsky>
nagyúr
Ha megcsinálnák azt 4-4,3" körüli telefont, amit már hónapok óta várok, akkor konkrétan letojnám milyen újabb csúcs telefont hoznak ki.
Ja, ha az a legfontosabb, hogy a faluban neked legyen a "legszupcsibb" telefonod, akkor tényleg nagy a baj...A jó bornak nem kell cégér. Amikor a HTC csúcson volt, akkor sem költött többet marketingre. Csak szimplán letett az asztalra pár olyan készüléket, hogy mindenki pislogott, mint hal a szatyorba.
Kicsit elkényelmesedtek, és most ennek isszák a levét. Azt remélem látják, hogy egy újabb "ppi huszár" telefonnal nem fogják megváltani a világot. Valami nagyot kéne gurítaniuk... -
FeRRaR1
őstag

-
Sasal1ty
tag
Csak nehogy [Ők] is lenyomják

-
lexter00
őstag
A Beats audio-val is buktak rendesen.
-
Red@Arc
tag
Igen, gyilkos verseny folyik a felhasználókért. A siker kulcsát a HTC szerintem ott és akkor vesztette el, amikor elfeledkezett a régi vásárlóiról. A Samsung az ICS és a JB esetén sem feledkezett meg a hűségről, a HTC viszont nagy ívben tett a "zászlóshajóira" az egy (két) kötelező frissítés után!
-
-
AMD Power
titán
Iszonyat gázos amit művelnek. Kicsit a Sony Ericsson jut az eszembe aki 2008 tőrt előre mint az állat 2009 meg mintha elvágták volna a fonalat.
Kicsit bővebben a problémákról:
-
Kari1
aktív tag
válasz
enginev3.0
üzenetére
Végül is nekem mind1 de akkor 2013-ban ne sírjon majd htc ceo vagy más magas rangú beosztott (ne okolja a piacot mivel ilyenkor az szokott menni hogy nem ők a hibásak hanem más külső tényező) ha nem tudják azt hozni amit a befektetők elvárnak...
(Ha idén lesz ilyen hír majd mindegyik kommentjébe azt a hírt fogom posztolni
) -
unrealnoise
senior tag
termékfejlesztés mi?
jézusom!!!csak miközben ők b*sznak reklámra költeni, a samsung megeszi őket reggelire, és mivel sokkal többet eladnak, sokkal többet vissza is forgatnak fejlesztésekre, ergo sehol nem lesz egy idő után a HTC.
Ezért kellene minnél több pénzt kihozni, minnél jobb marketinggel.
De hát ez én magyarázzam el..?!

-
sokol
tag
A Samsung tényleg gagyi telefonokat gyárt külsőre,mind design,anyaghasználat,összeszerelés szempontjából.
Már pedig ez az első, amivel az ember találkozik egy telefon kapcsán, a külső.
Amíg egy Htc One V 60e-ért jobban össze van rakva mint egy s3 150-ért vagy,amíg csukott szemmel meg lehet állapítani két telefonról,hogy melyik a Samsung és melyik a Htc addig nincs miről beszélni. -
DroneZ
aktív tag
Teljesen jogos. Főiskola - Projectmanagement I. szemeszter - első és legfontosabb a termék megismertetése a leendőbeli fogyasztóval. Ha az emberek nem ismerik, nem tudják mit vesznek. Nem mindenki olvas szaksajtót ez ügyben.
enginev3.0: akkor a kedves cégvezetőnek miért a gyenge teljesítményről papol?
-
daniel909
addikt
pedig iszonyat jó telefonokat csinál a HTC, nekem már a 2. van, és szeretek ránézni, kézbefogni. sosem vennék samsungot valamiért, akármennyire is jó, nekem túl tucat hatású. szóval remélem rájönnek az emberek egyszer arra, h a HTC nagyon jó telcsiket dob össze. és már árban sincsenek annyira elszállva mint régen. én nagyon drukkolok nekik, de sajnos ehhez iszonyatos pénzeket kellene ölni a marketingbe.
amúgy érdekes, h azért pár laikus hallott magáról a névről, és általában azzal kötötték össze h minőség. szerintem ez még a desire korszakból maradhatott fenn.
-
HuMarc
veterán
Egyébként ez a cikk előhozta belőlem a You don't say?! arcot. Ez olyan nyilvánvaló volt a kezdetek óta (mármint az, hogy a HTC csak marketingre nem költ) és ebből adódik, hogy az átlag magyar, aki csak a szín és a reklámok alapján azt hiszi, hogy a HTC kisebb márka mint a ZTE.

-
Kari1
aktív tag
válasz
enginev3.0
üzenetére
Az elvárt alatt azt értem hogy ha megnézed a gyártók csúcskészülékei között hardveresen nincs akkora különbség (kb +-10%), ha olyan telefont adnak ki ami hardverileg pl a Samsung S IV-nél csak +10% lesz jobb akkor nem értem hogy miért venné az átlag ember azt mikor úgyis azt fogja látni hogy mindenhol a S4-t reklámozzák.
Ahhoz hogy marketing nélkül is sikeres legyenek olyan telefonokat kellene kiadniuk ami olyan újdonságokat mutatnak fel amit más gyártó nem (erre nekem pl ötletem sincsen hogy mi lehet ilyen nagy újdonság). Vagy kb ugyanolyan tudású telefon kellene nekik sokkal olcsóbban adniuk mint pl ahogy a google teszi az N4-gyel.
Tehát ha csak egy átlagos telefont fog kihozni pl a Samsung S4 konkurenciájának szvsz senki nem fogja venni...
-
cellpeti
nagyúr
talán a legtöbb pénzt a reklám viszi el a fejlesztés után. Jók a HTC-k, habár ezt még csak hallásból tudom. Samsung nekem jobban bejön.
-
DroneZ
aktív tag
válasz
enginev3.0
üzenetére
Legalább nevettél egyet. BRO. Mondjuk az aláírásod mindent elmond. Majdnem komolyan vettelek.

Xaels: így van. ennyit arról, hogy nem költenek marketingre.

-
DroneZ
aktív tag
válasz
enginev3.0
üzenetére
Persze mert már nem futik nekik, reklámra és telefonra is egyszerre. Valahol spórolni kell bro.
-
enginev3.0
félisten
Megint csak nevettetsz
A HOX és S3 is 180körüli áron indult
HOS és S3 mini szintén egy áron voltTehát?
A cikket elolvastad egyáltalán? Azt a részt is hogy nem fognak marketingre hajtani? És gondolom azzal is tisztában vagy (logika) hogy ha tudják hogy a marketing a baj, de nem arra költenek hanem inkább a készülékekre, akkor valószínűleg csak csak nem haladnak a csőd felé nem? Azért mert épp nem voltak olyan NYERESÉGESEK mint pár éve
-
DroneZ
aktív tag
válasz
enginev3.0
üzenetére
Pergett már szét a kezemben vadtűz szóval nekem már nem kell bizonyítanod az ótvar anyagra vonatkozó álláspontodat... Emellett még az áruk is az egeket verdesi. Míg az összes többi konkurens kvázi reáláron adja a telefonokat addig nagyképű htc-ék a legmagasabb árat szabják még a legfostosabb telefonjukhoz is. Ezért is mennek a csőd felé, nem csak a reklám hiánya miatt.
-
ncc1701
veterán
Lehet nem kéne telibefosni a max fél éves "régi" vásárlót a 0 frissítésekkel, mert az többet soha nem fog htc-t venni.
-
Sírjak vagy nevessek?!

El sem hiszem hogy ezt maguk találták ki, tuti hogy a rengetek hozzá szólást olvasták el ami a világon lévő htc kedvelő milliói írtak hogy marketing az=0 egyenlő.
Remélem hogy valamelyik benti nagy okos elkezdi intézni a marketing újraélesztését és felvirágoztatja a HTC-t -
=Mentor=
őstag
A mai világban a marketing az egyik legfontosabb (ha nem a legfontosabb) dolog egy termék sikeressége szempontjából. Gondoljuk csak arra, hogy pl az Olimpia idején a csapból is a Samsung S3 reklámja folyt. Persze az is igaz, hogy egy irdatlan nyereségeket termelő cégnek, jóval több tere és pénzügyi lehetősége van a marketingre.
-
Kari1
aktív tag
"HTC idén sem a reklámokra szeretné elfecsérelni a pénzét, hanem sokkal inkább a termékfejlesztésbe kívánnak invesztálni"
Hiszem ha látom... ha a termékeik csak az elvártat hozzák akkor lesznek nagy bajban mivel akkor reklám sem lesz mögötte.
-
Xaels
félisten
A J nem volt csúcstelefon. Amire te gondolsz az a "J Butterfly" ami a DNA Japán megfelelője(kódnéven Deluxe). Az EVO 4G is szolgáltatói telefonnak készült. A Note meg tudjuk nem telefon

Amúgy érdekes, hogy azt mondja a fejes, hogy nem akarnak Marketingre költeni nem egész 2hónappal azután, hogy az UEFA-val szerződést kötöttek
De személy szerint nagyon várom, hogy milyen innovációt tesznek le az asztalra. -
Amíg az átlagfelhasználóknak az a legfontosabb szempont, hogy SAMSUNG (vagy NOKIA) felirat legyen a telefonjukon, addig szerintem a HTC népszerűsége nem nagyon fog nőni...

-
gzbotii
nagyúr
De ha rajottek, hogy hol a hiba akkor mar mi a rakert nem akarjak javitani?

Ez olyan, hogy eszrevettuk, hogy a bal labunkat levagta a vonat de nem kossulk be, majd elall a verzes -
Johnny194
aktív tag
válasz
enginev3.0
üzenetére
csakhát ha reklámra is költetnének, akkor nagyobb lenne a bevétel, amiből több jutna termékfejlesztésre is
-
marlboromen
aktív tag
Hát tudja a fene. Nekem pl. két htc után azért nincs most one s telóm, mert nem tetszett, hogy gyengébb procival kapom, mert a balkánon élek. És a mai napig s3-al tolják nálunk, pedig szvsz nincs már hiány az s4 prociból...
-
merkucyo
aktív tag
Meg hát nem is gyártanak olyan minőségi készülékeket mint 2-3 éve

-
hunter84
aktív tag
Az ne zavarjon senkit - tobbek kozott a cikkirot - hogy a HTC lesz a foszponzora 3 evig az UEFA altal rendezett futballesemenyeknek, igy tehat a BL-nek es az EL-nek.
http://www.htc.com/uk/about/newsroom/2012/2012-12-12-htc-announces-uefa-partner
-
edward2
addikt
kevesebb mint 1 év:
HTC One X, X+, DNA, J, Butterfly, Evo 4G, M7
ki az aki képes eldönteni melyik az aktuális csúcstelefon? Szabad-e egyáltalán venni HTC csúcs telót amikor ki tudja holnapután kijön egy jobb.
Ebben lett nyerő a Samsung. A világ minden sarkában tudják ha a Samsung androidos csúcstelefont akarod megvenni akkor leemeled a polcról a Galaxy S III-at. 1 évvel később meg az S IV-et.
-
jagelo
aktív tag
SONY is igy van bár nagyon jön fel simán odavágja a SAMSUNGOT sok modelel sony xperia S em van és tökéletes

-
BenceShearer
aktív tag
A HTC idén sem a reklámokra szeretné elfecsérelni a pénzét, hanem sokkal inkább a termékfejlesztésbe kívánnak invesztálni, mely a vásárlók számára jóval több hasznot jelent.
Tudják, hogy azért nem megy, mert nincs reklám, de továbbra sem költenek rá.

-
enginev3.0
félisten
A HTC idén sem a reklámokra szeretné elfecsérelni a pénzét, hanem sokkal inkább a termékfejlesztésbe kívánnak invesztálni, mely a vásárlók számára jóval több hasznot jelent
Ennnnyi! Köszönjük!! Ez azt bizonyítja, hogy még így is bőven megélnek belőle, és inkább termékfejlesztésbe ölik a pénzt mint a reklámokba, ezzel megerősítették, hogy ha nem is duplázzák meg a tavalyi bevételt, de nem fognak eltűnni, sőt azok akik ismerik és szeretik a gyártót még jobb telefonokat fognak kézhez kapni!!

i love HTC
-
ABal
őstag
A felfedezés tükrében különösen érdekesen hangzik ez a mondat "...A HTC idén sem a reklámokra szeretné elfecsérelni a pénzét..." Most akkor mit is tanultak az egészből?
-
Johnny194
aktív tag
eddig nem jöttek rá?

-
btudos
nagyúr
Csodálatos felfedezés

Minden második reklámplakát az S3-ról szól, az olimpia alatt végig az S3-at nyomták, miközben egy darab One X reklámot nem láttam még sehol, így nem csoda hogy nem vesznek HTC-t. Pedig nem kéne eltűnniük, kitől venném akkor a következő telefonomat?

-
-=Ghost=-
őstag
Igaza van. A samsung az élő példa, hogy jó reklámokkal a
szargyengébb minőség is eladható.
Új hozzászólás Aktív témák
- Baseus iPad Pro 12,9" állvány
- ÚJ Livescribe Symphony Smartpen Digital Pen Bolti ár:idk INGYEN FOXPOST
- Eladó pár db új Powerbank! 5000mAh-20000mAh-ig
- Apple AirTag 1 Pack Nyomkövető, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Gyári Apple Garancia
- Apple AirTag 4 Pack Nyomkövető, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Gyári Apple Garancia
- DDR3 so-dimm 8GB notebook RAM modulok - több db
- Dell Latitude E6410 i5 M560, Nvidia NVS 3100M 512MB GDDR3, 4Gb RAM, 250GB HDD, jó akku, számla gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó retro HiFi-k és erösítők/hangfalak
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
viszont az galaxyrol biztos almabol felebresztve is tuti hogy ment volna par bemutato sor.. Mellekesen a szorosan mellette ulo gyakornok elado kibontasnal kezebe vette es racsodalkozva annyit mondodtt hogy, wow milyen jol nez ki ez a telefon... remelem leesett aminek le kellett 

)

)