Hirdetés
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Sony Xperia 5 V - kell-e nekünk zoom?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
GGMPC
őstag
válasz
próbakocka
üzenetére
Hat persze, mert amig szar az ar, meg a dizajn is dogunalom, addig ki a fenet erdekel a support!?.
Egyebkent meg a baratomnak van egy Desire S keszuleke es megkapta az ICS-t, ugyhogy a supportert nem nagyon kell sirni, mert ennek peldaul nem nagyon kellett volna megkapnia!
Masreszt - a frissitesek a felhasznaloi elmeny fokozasat szolgaljak es a HTC a Sense feluletevel jocskan megelozte a tobbi Android feelinget hasznalo keszulekek felhasznaloi elmenyet - vagyis sok esetben nincs ertelme a frissitesnek, mivel a sw kiiras szaman kivul sok dolgot nem erzekelne a user.
Szerintem...
Viszont azt itt lattam sokszor, hogy a szarszung igy meg ugy...
Na ha valaki igazi gagyi feluletes szart akar silany anyaghasznalattal, akkor csak hajra!
Nekem akkor sem lesz szarszung termekem ha ingyen nyomkodjak az ember kezebe az utcan!
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple AirTag 4 Pack Nyomkövető, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Gyári Apple Garancia
- Samsung gyári S21 Ultra szilikon tok S PEN-el / AKCIÓ -25%
- Régi okostelefon tokok - 500 Ft/darab
- Apple AirTag 1 Pack Nyomkövető, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Gyári Apple Garancia
- Anker SOLIX C300X - 288Wh Hordozható töltőállomás - LiFePO4 akku ~20 hónap garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Alpine Green ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8-16GB I 256-500SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3481
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest