- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
HTC 10
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wapi
csendes tag
Segítséget szeretnék kérni. A Spotify alkalmazásban a letöltött zenék a belső meghajtón tárolódnak, annak ellenére, hogy engedélyezett a hozzáférés számára a külső tárhelyhez. Van valamilyen trükk, beállítás, ami elkerülte a figyelmem, hogy a letöltött lejátszási listák a külső meghajtóra kerüljenek és ott fel is ismerje az app? Előre is köszönöm a válaszokat!
-
Wapi
csendes tag
Pár napja is Ő tolta fel ide a linket. Feszültség és rossz hír keltés. Hozzászólás törlése? Ban?
-
Wapi
csendes tag
Sziasztok!
Rövid időn belül csatlakozom a HTC 10 tulajok közé, jelenleg a megfelelő boltot keresem. Kíváncsiságból e-mailben megérdeklődtem a starmobil.hu-tól, hogy EU-s készüléket forgalmaznak-e, valamint kapok-e Áfá-s számlát, illetve a garanciáról érdeklődtem. Első 2 kérdésemre pozitív választ kaptam, azonban a gyártói garancia érvényesítéséről láthatólag nincsenek információik, azt válaszolták, hogy: "Jellemzően a garanciális tevékenységet cégünk végzi a beszerzési számla másolatával."
Ennek tükrében megbízhatónak tarthatom a webshopot? Esetleg van valakinek tapasztalata velük? Hálás köszönetem minden segítségért
Új hozzászólás Aktív témák
ma A tajvani gyártó leváltotta a One-szériát, és áprilisban bemutatta legújabb csúcsmodelljét, ami továbbfejlesztett UltraPixel kamerát, BoomSound hangszórópárt és felső kategóriás hardvert kapott.
- Medence topik
- Hobby elektronika
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Formula-1
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Launch trailert kapott a Honkai: Star Rail
- Sorozatok
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- További aktív témák...
- Apple iPhone SE 2022 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A15 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 14 128gb, független, vadonatúj,aktiválatlan.
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max - White Titanium - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest