Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Zagor

csendes tag

válasz RedSix #69 üzenetére

Én is higyj nekem. :) Csupán arra a sorsra jutott nálama HP, hogy szerverekhez értenek brutálisan.. nagyjából az ipari-céges nagy gépekhez nyomtatókhoz is.... De minden másban kuka. :D Mezei parasztoknak gyártott nyomtatók, laptopok... még a drágábban is kukábavalók pár hónap után. :) Minden esetre kérlek, ha sikerül azokat a 1,5GHz-s magokat feltúrni.... légyszives jelezd. Szükségem lenne arra a gépigényre. Plusz ha rájösz, hogy hogyan lehet totálisan kigyilkolni a gyengébbik vga-t. Merthogy tényleg összeakad egy raklap game win7-en miatta. :\

Igaz, hogy mióta win8 van rajta, nagoyn jól kezelődik minden. Semmi drivert nem tettem fel. És probléma nélkül tép mint az atom. ;) Ez lesz valsz a megoldás, csak inkább használnék win7-et. Pár probram még nem stabil win8-on, amit a munkám során is használnék pl...

Szóval jelezd kérlek, ha sikerül feltúrnod. Köszönöm! :)

• Zagor

csendes tag

válasz Zagor #67 üzenetére

A lényeg, hogy ez a laptop egy kalap szar. :D
    Elvel a bluetooth mindenhol látszüdni tűnik, azonban használhatatlan. semmi nem látja, semmit nem lát, kb 6 oprendszert és változatot próbáltam ezernyi driverrel. se linux se windóz sehogy nem képes működtetni. Bios nagyon buta épphog yórát tudok rajta nézni...

Senki ne vegyen ilyet. :) AMD és ATI egy FOS! :P

Szerencsére van törésgari rá, szóval falnakviszem és kérek mást azért a kipengetett 130-ért.

Amúgy a driverek gázok, az 1,5GHz-t sehogy nem tudom feljebb rakni. :)

Most wéglegesben egy win8 64bit-et hagytam rajta, ezzel elvan, de kb netezésre való masina. Arra így jó. Prototype 2 minimum grafikán max felbontással akadás nélkül fut. WoW fullon megy. Néha akad, néha nem. Ez az úcska dualvga miatt van, mert van hogy akad, aztán kilépek és vissza akkor meg simán megy több száz fős városlétszámnál is... Franc se érti. Próbáltam tiltani az alaplapi vga-t, hogy csak az izmosabb ketyegjen de nem tudtam. Próbáltam beállításokat. Semmi nem javítja ezt a hleyzetet.......

• Zagor

csendes tag

válasz Zagor #66 üzenetére

Aham. Fent van egy win7. Most szedném a drivereket hozzá. A HP oldalán kizárólag win7 64bites-hez van minden. Úgy tudom annak csak 4giga fölött van értelme. Ezek szerint beleszámít az 1giga vga is?

Minden esetre bepróbálkozok feltelepíteni. :)

• Zagor

csendes tag

Hello skacok.

Mi ma elmentunk csajommal randizni xedik evfordulora es a nap vegen mar egy hp pavilion g6 amd valtozatos lapival mentunk az ikeaba "asztalt" venni hozza. :D fura.

Nno de a lenyeg hogy az ott kiszort ~30 lapi kozul.ezt talaltuk a legjobbnak. Neztunk hardver es anyaghasznalatot is. A cdrom nem tetszik egyedul, mert nalam ha a gombjat benyomom akkor az egesz cdtalca mocorog... de kb asztali gepen is kizarolag ujrtelepiteskor hasznalom ami legsurubben is egy ev...

A lenyeg hogy szerintem korrekt laptop. Meg aktivan nem gyurtam agyon, de garantaltan fogom. Holnap. Van esetleg olyan aki kivancsi valami konkret dologra? Amit nezzek meg/probaljak ki es irjam le? Ezt a dualvga problemat elso korben fogom kivegezni, nem akarok vele szenvedni. Hurcolni nem fogom a gepet ugyhogy tolem mehet 2+GHz, only izmosabb vga nonstop. :D persze nyilvan jobb a biztos alapon furok az ikeas asztalkajara egy 12centis ventit. ;)

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés