- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
proggie
csendes tag
Látom még megy itt a témázás. Nekem semmi bajom a bluetooth-al tökéletesen működik. De lehet hogy amd procival nem ajánlanám ezt a laptopot. Nekem azóta is szuper minden az i3-as változattal mióta utoljára irtam itt. szinte 0-24 órás használattal dohányzás meg elég poros környezetben is a hűtés változatlanul gyakorlatilag hangtalan.
-
kukacok
csendes tag
Mi a fenének akarod azokat a magokat piszkálni? 1,5 GHz az alap ha van rá igény automatikusan maguktól mennek fel 2ghz fölé! A gyengébbik vga-t nem kell "kigyilkolni" hanem szintén auto kapcsolódik be a nagyobbik kártya ha játszol stb. ha meg nagyon nem kell, akkor a catalyst centerben tudod letiltani mert ugye sok játék rosszabbul megy dupla vga-val(directX 9 es játékokat meg se próbáld) de úgy látszik nem sietnek a driverekkel.
-
Zagor
csendes tag
A lényeg, hogy ez a laptop egy kalap szar.
Elvel a bluetooth mindenhol látszüdni tűnik, azonban használhatatlan. semmi nem látja, semmit nem lát, kb 6 oprendszert és változatot próbáltam ezernyi driverrel. se linux se windóz sehogy nem képes működtetni. Bios nagyon buta épphog yórát tudok rajta nézni...Senki ne vegyen ilyet.
AMD és ATI egy FOS!
Szerencsére van törésgari rá, szóval falnakviszem és kérek mást azért a kipengetett 130-ért.
Amúgy a driverek gázok, az 1,5GHz-t sehogy nem tudom feljebb rakni.
Most wéglegesben egy win8 64bit-et hagytam rajta, ezzel elvan, de kb netezésre való masina. Arra így jó. Prototype 2 minimum grafikán max felbontással akadás nélkül fut. WoW fullon megy. Néha akad, néha nem. Ez az úcska dualvga miatt van, mert van hogy akad, aztán kilépek és vissza akkor meg simán megy több száz fős városlétszámnál is... Franc se érti. Próbáltam tiltani az alaplapi vga-t, hogy csak az izmosabb ketyegjen de nem tudtam. Próbáltam beállításokat. Semmi nem javítja ezt a hleyzetet.......
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh 2018 2. felvonás
- Gamepad
- Apple MacBook
- Milyen program, ami...?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- 10% -tól elvihető. Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetés! Lenovo Legion Pro 7
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest