- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Netfone
- Szonárral ad ultimátumot a Huawei az órapiacnak
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobilhasználat külföldön
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zagor
csendes tag
Én is higyj nekem.
Csupán arra a sorsra jutott nálama HP, hogy szerverekhez értenek brutálisan.. nagyjából az ipari-céges nagy gépekhez nyomtatókhoz is.... De minden másban kuka.
Mezei parasztoknak gyártott nyomtatók, laptopok... még a drágábban is kukábavalók pár hónap után.
Minden esetre kérlek, ha sikerül azokat a 1,5GHz-s magokat feltúrni.... légyszives jelezd. Szükségem lenne arra a gépigényre. Plusz ha rájösz, hogy hogyan lehet totálisan kigyilkolni a gyengébbik vga-t. Merthogy tényleg összeakad egy raklap game win7-en miatta. :\
Igaz, hogy mióta win8 van rajta, nagoyn jól kezelődik minden. Semmi drivert nem tettem fel. És probléma nélkül tép mint az atom.
Ez lesz valsz a megoldás, csak inkább használnék win7-et. Pár probram még nem stabil win8-on, amit a munkám során is használnék pl...
Szóval jelezd kérlek, ha sikerül feltúrnod. Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux felhasználók OFF topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Robotporszívók
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Építő/felújító topik
- Feketelista, avagy a rossz boltok topicja
- Linux kezdőknek
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- HDD probléma (nem adatmentés)
- További aktív témák...
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3425, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3172
- Garmin Forerunner 205/305 töltő / dokkoló
- Bomba Ár! HP ProBook 650 G1 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest