- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Az IFA-n már ott lehetnek a Samsung újdonságai
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- A Bugatti Veyron megleckéztetésére készül a Dreame első villanyautója
- Szuper Szigettel futott be a HyperOS 3
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zagor
csendes tag
A lényeg, hogy ez a laptop egy kalap szar.
Elvel a bluetooth mindenhol látszüdni tűnik, azonban használhatatlan. semmi nem látja, semmit nem lát, kb 6 oprendszert és változatot próbáltam ezernyi driverrel. se linux se windóz sehogy nem képes működtetni. Bios nagyon buta épphog yórát tudok rajta nézni...Senki ne vegyen ilyet.
AMD és ATI egy FOS!
Szerencsére van törésgari rá, szóval falnakviszem és kérek mást azért a kipengetett 130-ért.
Amúgy a driverek gázok, az 1,5GHz-t sehogy nem tudom feljebb rakni.
Most wéglegesben egy win8 64bit-et hagytam rajta, ezzel elvan, de kb netezésre való masina. Arra így jó. Prototype 2 minimum grafikán max felbontással akadás nélkül fut. WoW fullon megy. Néha akad, néha nem. Ez az úcska dualvga miatt van, mert van hogy akad, aztán kilépek és vissza akkor meg simán megy több száz fős városlétszámnál is... Franc se érti. Próbáltam tiltani az alaplapi vga-t, hogy csak az izmosabb ketyegjen de nem tudtam. Próbáltam beállításokat. Semmi nem javítja ezt a hleyzetet.......
Új hozzászólás Aktív témák
- !AKCIÓ! Garanciás Klipsch R-120SW 30cm aktív mélysugárzó SubWoofer - 200W RMS / 400W Peak
- Eladó megbízható, szép Toshiba Satelite C850
- Csere - Beszámítás! Gamer PC : I5-14400F / 32GB DDR5 / RTX 4060 Ti / 1TB M.2 SSD
- Ryzen 5600, 32GB RAM, EVGA 3080 Gamer PC
- Asus RT-AC68U router eladó (3 darab - egyben vagy külön is)
- Csere-Beszámítás! Macbook Air 15 M2! 8/256 8C+10C. Mint az új! 99% Akkumulátor!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 2db Intel D3-S4610 1.92TB 2.5" szerver SSD (4 órát ment)
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 512GB FHD+ 100% sRGB - 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest