- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Elindult a One UI 8 frissítés
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zagor
csendes tag
A lényeg, hogy ez a laptop egy kalap szar.
Elvel a bluetooth mindenhol látszüdni tűnik, azonban használhatatlan. semmi nem látja, semmit nem lát, kb 6 oprendszert és változatot próbáltam ezernyi driverrel. se linux se windóz sehogy nem képes működtetni. Bios nagyon buta épphog yórát tudok rajta nézni...Senki ne vegyen ilyet.
AMD és ATI egy FOS!
Szerencsére van törésgari rá, szóval falnakviszem és kérek mást azért a kipengetett 130-ért.
Amúgy a driverek gázok, az 1,5GHz-t sehogy nem tudom feljebb rakni.
Most wéglegesben egy win8 64bit-et hagytam rajta, ezzel elvan, de kb netezésre való masina. Arra így jó. Prototype 2 minimum grafikán max felbontással akadás nélkül fut. WoW fullon megy. Néha akad, néha nem. Ez az úcska dualvga miatt van, mert van hogy akad, aztán kilépek és vissza akkor meg simán megy több száz fős városlétszámnál is... Franc se érti. Próbáltam tiltani az alaplapi vga-t, hogy csak az izmosabb ketyegjen de nem tudtam. Próbáltam beállításokat. Semmi nem javítja ezt a hleyzetet.......
Új hozzászólás Aktív témák
- Mini-ITX
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Automata kávégépek
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Társasjáték topic
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen notebookot vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T2000 32GB 512GB 15.6" 1év garancia
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
- Apple iPhone X Space Gray Ikonikus dizájn, Face ID, OLED kijelző 64 GB Használt, megkímélt ,100%
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest