- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
westcoastog
veterán
Akkor el lehet vele tökölni, mondjuk ha lenne mindenről műszaki rajz minden mérettel sima ügy lenne, de ahogy te csinálod az kicsit kemény.
Lehet el kéne kezdenem komolyabban foglalkozni ezzel mert műszaki rajzolás/modellezéssel akarok foglalkozni, pár referencia munka meg nem árt ha van gondolom.
Suliban nagyon az alapokat tanultuk csak +inventor cam -
westcoastog
veterán
Akkor lenne még mit tanulnom, egyszerű kis fémalkatrészeken kívül nem nagyon rajzoltam még mást.
Volt mindenhez méreted vagy előre elkészített modellek voltak? Textúrázást hogyan lehet így megcsinálni?
Google sketchupban akartam gépeket rajzolgatni de megette a gépet mikor egy gtx480-at akartam alaplappal házasítani.
Gondolom lehetett letöltögetni ilyen sata csatlakozókat például, aztán berakod mint egy csavart, nem?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Skoda topik (Favorit és visszafelé)
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- World of Tanks - MMO
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh 2018 2. felvonás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Minden, ami Unreal Engine
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! PowerColor Red Devil Spectral White RX 9070XT Videokártya! Bemutató Darab!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest