- iPhone topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Apple Watch
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Milyen okostelefont vegyek?
- 175 fotó, amit a Vivo X300 és X300 Pro kameráival készítettem
- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Poco F7 – bajnokesélyes
Új hozzászólás Aktív témák
-
westcoastog
veterán
Akkor el lehet vele tökölni, mondjuk ha lenne mindenről műszaki rajz minden mérettel sima ügy lenne, de ahogy te csinálod az kicsit kemény.

Lehet el kéne kezdenem komolyabban foglalkozni ezzel mert műszaki rajzolás/modellezéssel akarok foglalkozni, pár referencia munka meg nem árt ha van gondolom.

Suliban nagyon az alapokat tanultuk csak +inventor cam -
westcoastog
veterán
Akkor lenne még mit tanulnom, egyszerű kis fémalkatrészeken kívül nem nagyon rajzoltam még mást.

Volt mindenhez méreted vagy előre elkészített modellek voltak? Textúrázást hogyan lehet így megcsinálni?
Google sketchupban akartam gépeket rajzolgatni de megette a gépet mikor egy gtx480-at akartam alaplappal házasítani.
Gondolom lehetett letöltögetni ilyen sata csatlakozókat például, aztán berakod mint egy csavart, nem?
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Diablo IV
- OLED monitor topic
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Gaming notebook topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Formula-1
- iPhone topik
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- További aktív témák...
- Eladó Dell G5 Laptop
- Lenovo Mini PC vásár /M720q, M900, M910q, M920q/ Névre szóló számla akár cégnek is (AAM), 1 év gar
- IPhone 13 128GB
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M PRO i5 9600K 16GB DDR4 240GB SSD 2TB HDD RTX 2060 Super 8GB NZXT Source 600W
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 10GB Zalman T4 PLUS A-Data 750W
- Ipad Air M2 11" // Wifi+Cellular // Számla+Garancia //
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2080 8GB NZXT S340 CHIEFTEC 700W
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3622, 94% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest