- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Google Pixel topik
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Felesbandi
senior tag
En inkabb azon remegnek, hogy mi a feneert nem voltam kepes par honapot varni, hogy 100-150 ezerrel lejjebb menjen az ara. Azert nagyon nem mindegy, hogy 500-ert veszed-e meg, vagy 400-ert. Legalabbis a legtobb vasarlo gyanitom nem annyire penzes, hogy 100k kulonbseg ne szamitson neki. Neha megeri varni.
Kicsit sarkitott, de hasonlo a szitu ezzel, mint karacsony elott a konzolokkal. Aki decemberben rendelt XSX-et, es azt akartra, hogy karacsonyra megerkezzen, annak kb. 270-et kellett fizetnie erte. En akkor megvettem 185-ert ugy, hogy februarra igertek a szallitasat. Inkabb varok, mint hogy 90k-val tobbet fizessek. Vegul aztan csak megerkezett december 28-an, szoval az alternativ opcioval 4 napert fizettem volna +90-et.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A csúcskategóriában a Honor végre leteszi a névjegyét, de biztos, hogy teljesen független?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Oázis Computer - Prohardver nyereményjáték egy Acer gamer monitorért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Ukrajnai háború
- Milyen egeret válasszak?
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Hardcore café
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A03 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest