- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Egy óra, két rendszer
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ladybird66
tag
Jelentem a pontatlan alvás adatoknak lehet köze a laza órának. Alis szíj van rajta, picikét meg is nyúlt, de nem foglalkoztam vele, hogy laza. Lehet hogy kb. azóta nem jelzi az ébrenléteket.
Ma kétszer voltam fent, egyiknél ki is keltem, bezártam az ablakot. Mindkettőt jelezte. Stimmelt kb. az elalvás, stimmelt az intelligens ébresztés. -
Ladybird66
tag
Persze, én is értelek, nem is hibának gondoltam, egyszerűen csak kérdeztem más nem figyel-e fel rá. Ugyanis pár hónapja amikor megvettem még mutatta éjszakánként többet is, kb. ahogy emlékeztem is rá. Az utóbbi időben nem. Időben pontosan nem tudom hova tenni, de kb. az előző frissítés óta.
Viszont (#1653) Szpisti kérdésében lehet valami.Nekem is elég laza a csuklómon, de nem foglalkoztam vele, mert a pulzust meg mutatja. Kicsit mintha nyúlt volna az Alis pánt. Megpróbálom szorosabbra venni.
Amúgy én rakattam rá Clearplex fóliát és nem kell annyira vigyázni a kijelzőre. Épp rakattam a telómra a MM-ban és az órára 2 ezer forint volt 2 db. Egyet fel is raktak azonnal, a másikat megkaptam, ha gond van a mostanival, a másodikat ingyen felrakják. Nekem ennyit megért, mert nem voltam órához szokva és mindig nekisúroltam valaminek.
-
Ladybird66
tag
Azt valóban jelzi. De nem átfordulásról vagy egy órára pillantásról beszélek. Több perces ébrenlétről. A pulzusnál látszik is h több percig magasabb. De emlékeim szerint az utolsó frissítés óta nem mutatja.
Nem égbekiáltó probléma, csak kérdeztem más is észrevett-e ilyet. -
Ladybird66
tag
Sziasztok!
HB 4, alvásfigyelőktől kérdeznék.
Nektek sem jelzi az ébrenlétet? Határozottan tudom, hogy ébren voltam, megnéztem az órát is, de reggel mégsem volt benne az appban. Próbáltam, hogy a karkötőn néztem meg szándékosan az időt, mégsem jelezte, hogy ébren voltam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 16GB 512GB 1 év garancia
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest