- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Egy óra, két rendszer
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
blizzrd
senior tag
válasz
PociAti #1283 üzenetére
Köszi! Teljesen korrekt!
kmarci25 nálam ott van :/ Lehet nem a legfrisebb verziód van?
Másik kérdés (finomság :D): van egy óra felület ami mutatja a vízjegyed. Mi alapján állítja be? Próbáltam hónap módosítást de nem változott. Vagy az valami egyéb amit horoszkópnak vélek? :D
Amúgy a karperec nagyon szupery eddig maximálisan meg vagyok vele elégedve. Az alvás funciója is remekül működik.
-
blizzrd
senior tag
Igazából ahogy néztem egy lendületesebb karlendítésre is beírt 2-3 lépést. És ezeket a számokat közel fél-1 óra alatt hozta össze, amiből fél óra csak a kanapén történő ülésből és beállításból állt.
Az app-on belül van egy ilyen lehetőség (Huawei Healt), hogy automatikus követés. Nem írja, hogy mi az pontosan, csak hogy ehhez a funkcióhoz engedélyezzem a Gps-t, és hogy ezáltal gyorsabban meríti az akkumulátort (aapp > én > Beállítások> Automatikus Követés) -
blizzrd
senior tag
Sziasztok!
A mai nappal gazdája lettem egy ilyen csodás karkötőnek. Pár kérdés megfogalmazódott bennem.
Az első, hogy a lépésszámot mi alapján méri? Mert alig mozogtam a lakásban és közel 700 lépést számolt.
A másik, hogy az app-ban ugye a telefon és a karkötő számlálóját adja össze. Ezt meg lehet úgy csinálni, hogy csak a karkötőét mutassa?
Ha a telón a bluetooth-t kikapcsolom, a karkötő monitorozási funciói ugyanúgy működnek tovább, csak nem szinkronizál? -
blizzrd
senior tag
Sziasztok!
Itthon honnan érdemes megvásárolni?
Böngészem a boltokat, és több helyen látok eltérést pl a garancia idők között. 1 illetve 2 év.
Speed-shop és a kisebb boltok mennyire megbízhatóak rendelés szempontjából?
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / GTX 1660Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest