Hirdetés
- Fényképeken az újra lilába boruló Xperia 1 VII
- Fotók, videók mobillal
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
- Megjelent a OnePlus 13T
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
-
Mobilarena
Mobilaréna teszt: Honor 9 - fény-másolat
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések, továbbá szakmai topikban tilos hirdetni.
Honor 8 topik - A két telefon között egyelőre szinte csak hardveres eltérés van, ezért, ha kérdésed van, keress rá a Honor 8 topikban is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
szszabo
csendes tag
Sziasztok!
Tudja valaki, az Android 10-re frissítés megoldható valahogy a készüléken?
Köszi -
szszabo
csendes tag
Mindkettő Telekom
Egyiknél ki tudok választani Automatikus 4G/3G/2G-t (Ha az "előnyben részesített hálózati üzemmód"-ra gondolsz) a Aut 2/3G - csak3G - csak2G mellett, a másiknál, amelyik inaktív, ott ilyen lehetőség nincs. De emlékeim szerint ez korábban is így volt.
Már a szolgáltatót nem választja ki automatán, kézi beállítás esetén pedig Voda és Telenor választható, Tré nincs is...Közben még bújtam a beállításokat, azt találtam, hogy az a SIM aktív, amelyik ki van választva az "alap mobiladat" menüben a két kártyás beállításokon belül.
-
szszabo
csendes tag
De rég írt ide bárki!
Remélem, azért jártok erre, segítségre volna szükségem:
Két SIMet használok (-nék), de csak az egyik csatlakozik a hálózathoz.
Külön-külön mindkét kártya, mindkét slotban jó, de ha egyszerre mindkettő a helyén van, akkor is csak az egyik működik.
Találkozott hasonló gonddal valaki? Megoldási javaslat?
Köszi!
Sz. -
szszabo
csendes tag
Összetörtem ma (az egyébként tökéletesen működő, még garis) Honor 9-em kijelzőjét.
Alapvetően nem dobnám ki, inkább javíttatáson gondolkodom. Persze csak akkor, ha nem kell egy új készülék árát rákölteni...
Ha valaki járt így mostanában, hol, milyen árral találkozott?
Ajánlott szerviz Bp-n? A Huawei Store-ban korábban már jártam, most is ez volt az első gondolatom.
Köszi! -
szszabo
csendes tag
Sziasztok!
Most költöztem egy Honor 9 telefonra, még EMUI 5.1 van fent.
Kaptam értesítést "...b183-full" új verzióról
Látom már van EMUI 8 is, ti már b368-ról beszéltek. Minden egyes frissítést külön-külön fel kell tennem?
Jobban járok az újabb EMUIval?
köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Honor 9 tulajdonképpen egy Huawei P10, csak csillogós felülettel és alacsonyabb árcédulával. Generációsan ugyanakkor idén kevés dolog változott. Marad vajon az ár/érték trófea is?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- Hobby elektronika
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Óvodások homokozója
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Synology routerek
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1 TB/12 GB fehér titán 3 év garancia, kiegészítőkkel eladó!
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nothing Phone 2 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Beszámítás! LENOVO Ideapad Gaming 3 Gamer notebook - R7 5800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050 4GB Win10
- Samsung Galaxy A14 5G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest