Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • <Adamsky>

    nagyúr

    válasz bontabela73 #6809 üzenetére

    A felsoroltak közül - elsőre legalábbis - a Smart Charge tűnik érdekesnek (számomra legalábbis). Ugyancsak a HC oldalán utána olvasva viszont az egész elég nagy humbuknak tűnik.

    Pl.: " ... if a user leaves the charging overnight or for a long time. The charger keeps supplying the power to the battery, a state called overcharging. Repeating this process causes battery aging."
    Ne szórakozzanak már, hogy ez eddig így működött, és most majd ez az "Okos Töltés" fog ezen a mesterséges intelligenciával javítani.

    " ... slow down the battery to charge 100% when required." - ez is. Szerintem ez már most is így működik. Nem azonos tempóban tölt mondjuk 20%-ról indulva, mint pl. 85%-on.

    Ezt meg nem is értem: "While working, the smart charging mode disables the charging icon automatically. But if users want to charge the phone to 100 percent, disabling the feature is necessary."
    Mi van? Eltünteti a töltés ikonját? És, akkor nem is tölt tovább? Mennyin áll meg, 80%-on? És, ha ezt ki akarom kapcsolni - akár csak ideiglenesen is - akkor kavarjak le ide: Settings > Battery > More battery settings > Smart charging mode ?

    Hááát... nem tudom. Ilyen "fejlesztéseket" inkább ne adjanak. Én spec. azzal tökéletesen elégedett lennék, hogy amíg a garanciám tart (2021) jönnének rá a sec. update-ek.

    A P9-en egyébként frissült a sec. patch level? Kapott ilyen "okos töltést" vagy csak az AppGallery-vel lett gazdagabb?

Új hozzászólás Aktív témák