- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Prohardver app (nem hivatalos)
-
Mobilarena
Mobilaréna teszt: Honor 8 - tisztelet a kivitelnek
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések, továbbá szakmai topikban tilos hirdetni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sragi
őstag
válasz
garaboncicás #21681 üzenetére
Pontosabban helyinformációk.
-
clon
senior tag
válasz
garaboncicás #21655 üzenetére
Nekem pont az utolsó gyári mentés nem mentett semmilyen adatot csak és kizárólag magát a programokat. Elsőre még a lehetőségét sem adta meg az adatmentésre mert a programok pipálhatók voltak az mellette levő kocka az adatoknál meg szürke maradt nem pipálható
Másodszorra már lehetett pipálni az adatokat is. Először program, másodszor csak adat, harmadszor adat és program mentés is volt - de sajnálatos módon a 3 mentésben 1bit adatot sem mentett le semmihez hiába volt pipálva.
Így a beépített adat és/vagy programmentés nálam nem megy (B389).Meg is ragadnám az alkalmat valaki recovery program+adat vagy csak adat mentésre szolgáló megbízható appot tud-e ROOT nélküli telefonhoz.
-
Sragi
őstag
válasz
garaboncicás #21655 üzenetére
Örülök
Igazából képeket így is különmentem,de engem inkább az app beállítások és a névjegyzék érdekelt főként. Minél tisztább rendszert akarok. Ezért lesz wipe cache is.
-
Sragi
őstag
válasz
garaboncicás #21649 üzenetére
SD-m van . Szóval akkor szépen elment oda mindent? Ha nyomok egy wipe cache-t akkor se nyúl bele az SD-be?
-
Richie86
senior tag
válasz
garaboncicás #21638 üzenetére
Saját vélemény: szerintem megkapja. A P9 és a Honor 8 akkora sikertermék lett, van aki még most is ezelet választja, mert még mindig megállja a helyét, és az ára már nagyon is rendben van, biztosan világszerte rengeteget eladtak, nem hinném, hogy nem adnak még egy főverzió frissítést. Persze ezt én így gondolom, aztán hogy valójában hogy lesz, az a jövő zenéje.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 3550 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Trident Z RGB 6600MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest