-
Mobilarena
Mobilaréna teszt: Honor 8 - tisztelet a kivitelnek
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések, továbbá szakmai topikban tilos hirdetni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sanki
addikt
Hogy érted, hogy csak a B120-at és a B131-et lehet vele frissíteni?
Ha nem egyértelmű, akkor javítom.Nyugodtan rakd fel amúgy.
(#8567) sastam: telekom, MM, edigital, stb.
(#8566) castiels: kifejezetten ajánljuk, én G2-ről jöttem, már ott sem volt probléma a sebességgel, itt viszont még annyira sincs, mint a G2-őn. Pörgős a rendszer, nem akad, egyszer nem fagyott még le nekem.
Tipikus hiba nincs. Inkább 1-2 szoftveres probléma, amit orvosolnak (pl. wifi lassan csatlakozik, automata fényerő indokolatlanul leveszi minimumra a fényerőt néha) -
2o1i
senior tag
Tisztelt Ügyfelünk!
Köszönettel vettük megkeresését.
Sajnos, nem rendelkezünk pontos információval a frissítések közzétételéről.
Javasoljuk, hogy továbbra is kövesse figyelemmel telefonja értesítéseit és hivatalos csatornáinkat(http://consumer.huawei.com/hu/support/downloads/index.htm). A Honor 8 készülékhez a legújabb frissítés tesztelése folyamatban van, egyelőre még nem jelent meg.Megértését köszönjük.
Üdvözlettel,
Huawei Ügyfélszolgálat -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor Magic V5 -- 512Gb -- 16Gb Ram -- Magyar Nyelv -- EREDETI
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld !!! Szállítás alatt!!!!
- Samsung Galaxy A36 5G 128GB dobozos 12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Z Fold 5 (SM-F946B/DS) 512GB/12GB - Jégkék
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- BESZÁMÍTÁS! Asus Maximus VIII Hero i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman i3 NEO 700W
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest