- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Yettel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Íme az új Android Auto!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
-
Mobilarena
Mobilaréna teszt: Honor 8 - tisztelet a kivitelnek
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések, továbbá szakmai topikban tilos hirdetni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
peti85
senior tag
válasz
vadasz70 #35878 üzenetére
Lehet venni direkt méretre vágottat. Én végül nem használtam fel, mert simán vissza tudtam melegíteni a gyárit. Tökéletes lett, de persze alakulhatott volna máshogy is.
Más. Utóbbi időben az autómra nem szinkronizálódik át a teljes telefonkönyv, csak pár szám megy át, így ha hívnak akkor csak telefonszámot ír ki, nevet nem. Olyan mintha csak a SIM-kártyán lévő számokat vinné át (gyárilag rajta levő mindenféle szolgáltatások száma *-al megjelölve), pedig nekem mind a Google fiókban vannak. Eddig tökéletesen működött. Jó ideje nem volt sem a telefonon, sem az autón fw frissítés, így nem hiszem hogy kompatibilitási hiba lenne, mert egy héttel ezelőttig tökéletesen működött. Van valami ötletetek?
-
-
peti85
senior tag
válasz
vadasz70 #35618 üzenetére
[#34544] Nekem csak annyi bajom van vele, hogy pár naponta kilövi az EMUI és kézzel kell újra elindítanom. Ilyenkor pár hívás elveszik mire észreveszem. De nem tudom miért van, mert direkt be van kapcsolva az értesítés hogy mindig ott legyen az értesítési területen (ez idegesít is, de ennyit megérne), illetve a beállításokban "Kézi kezelés"-re van állítva és ott mindhárom opció (Automatikus indítás, Másodlagos indítás, Futtatás háttérben) be van kapcsolva.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest