Új hozzászólás Aktív témák
-
GardaY
tag
válasz
vitezpeto #7529 üzenetére
vitezpeto: Főverzió váltás esetén erősen ajánlott egy gyári visszaállítás, miután lementetted a fontos adataidat. Ha mégse lenne jó/nem gyári email app akkor hozzá kell adni a védett alkalmazásokhoz.
Jocco99: Tárcsázó -> hívás gomb melletti menü gomb (három vonal) -> Beállítások -> 1./2. kártya -> További beállítások -> Hívóazonosító.
-
Cruzolka
aktív tag
-
paolinho
őstag
válasz
vitezpeto #1473 üzenetére
Igen lehet, csak ha esetleg rootolt lenne a telód, ne felejtsd el előtte a SuperSU-ban teljes unroot-ra állítani és vissza stock recovery-t. Csak aztán fogj bele a szokásos metódusnak.
(#1475) gproject Hogy érted, hogy mi ez a frissítés?! Nekem egy javított Lollinak tűnik. Ha másra nem, arra mindenképpen jó, hogy a névjegy problémát megoldotta. Én egyelőre mást nem vettem még észre, igaz nem is molyoltam mélyrehatóan a rendszerben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 kormány + Driving Force Shifter garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- ASUS Radeon RX 7600 V2 Dual OC 8Gb - Aqua gari 26.12.12 ig
- LG UltraGear Gaming Monitorok: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged