Hirdetés
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Xiaomi 12T - egytucat
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cunaja
addikt
Olvasd el ezt a bejegyzést!
Szerintem ha együtt működnek, talán hivatalos garanciát adnak. -
Dareiosss
senior tag
Az én honor 8 am 1,5 év után kezdett szarakodni, fagyott és az aksi is szarolt, 2 hónappal a 2 éves gari előtt küldtem vissza, postaponton keresztül a huaweihez, 3 nap múlva hozták vissza, alaplapon kívül mindent cserélve. Szóval igenis fontos a 2 év jó gari.
Én biztos nem vennék egy 120 ezer ft körüli telefont 1 év garival.
-
-
Szimpozium
csendes tag
E szerint december. Előtte béta, október közepétől.
-
-
Lackooo84
nagyúr
-
Aryon87
félisten
Mediamarktban ki van rakva, ma tapogattam meg a boltunkban, mikor unalomból átmentem a telefonokhoz. Örültem is hogy végre kirakták a kollégák. Hamar lőttem is vele pár képet, egész jók. Sőt, jobb is volt mint a Honor 10..
nagy újdonságot nem nyújtott, elvégre P30Pro-m vanInfrát önmagában nem fogod tudni működésre bírni. Keresd meg az eszközök mappát, azon belül az okos vezérlőt. Ott kiválasztod mihez kell, és menni fog.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Különösen igaz ez a Honor 20-ra, ami remek felszereltséggel és kiemelkedő ár/érték aránnyal mutatkozott be, de már a piacra kerülése is bizonytalan volt.
- AKCIÓ! GB B660M i7 12700KF 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB GDDR6X COOLER MASTER CMP 510 750W
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- MSI B550 GAMING GEN3 AM4 DDR4 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ Sapphire / Gigabyte RX 7700 XT / RX 7800XT 16GB / 7900XTX 24GB videokártyák 3 év 27%
- Xiaomi Redmi Note 8 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest