- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Magisk
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ptech
addikt
Azért mert ez WOW átcimkézve.
Mennyi is a havidíj?
Én meg csak annyira nézek ki jól, hogy az egóm rendben legyen és szeressenek a csajok. Remélem nem baj.
Remélem akkor te nem játszottál egyetlen konzol- és PC játékkal sem, mert azokat is biztos unalmas, ronda, és kocka zsíragyúak játszák. Ártott volna az egódnak.
Nem fröcsögök, csak szánom-vetem az ilyen huszonéves embereket, akik ilyenekkel töltik az idejüket.
Én meg az aktuális megmondógyerekeket, akik a képzelt magas lovukról beszélnek. De a fórumtrollkodás biztos izgalmasabb.
Köszi az érdeklődést, van hobbim, elég sok, amit 100x szívesebben csinálok, mint itt ülök!
Akkor pláne nem értem a motivációd.
Mellesleg azt még mindig indokolatlannak tartom, hogy lázadjatok, hiszen nem mondtam, hogy rátok gondolok.
Gyorsan elfelejtetted, hogy sikerült általánosítanod az előző postodban, most már persze kellemetlen, érthető.
-
Ptech
addikt
Továbbra sem értem, hogy miért jössz be a topicba fröcsögni.
De tudod mit, igazad van. Jogod van otromba és hülye, általánosító hozzászólásokat írni, megteheted. Használd is ki, amíg módod van rá.
A Te életed biztosan izgalmas, kihívásokkal teli, te magad Adonisz testi adottságaival rendelkezel, mint ahogy három szeretődnek is vénuszi vonásaik vannak, intelligencia hányadosod pedig egy új szuperember kialakulását sejteti.
Még jó, hogy ez után van időd az egyszerű átagos földi halandókat trollkodni, mert tobzódsz a tökéletességben.
Vagy mégsem. -
Ptech
addikt
-
Ptech
addikt
Elvileg úgy lesz, hogy azok is dobozos verziók lesznek, nem DLC, és ha minden igaz akkor azok már csak 5-5k-ban fognak fájni. Az viszont valószínű, hogy a battle.net-re csak akkor mehet az illető, ha megvan neki az aktuális kiegészítő lemez.
Mondjuk ha ez a rész is 12 évig a legjobb RTS tud maradni, akkor nem is olyan nagy ár.Az viszont biztos, hogy én külföldről rendelek majd normál verziót, az itthoni csak egy DVD tokot kapsz verzsön nekem nem jön be..
Összehasonlításképp itt egy kép a normál verzióról, ahogy kint adják, hátul a papírtokkal, ami ide nem jutott: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X +RTX 3060/3070/3080 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ
- UHH! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop 14" -45% i5-1145G7 4Mag 32/512 FHD IPS Intel Iris Xe Magyar
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G - 8/256 - Media Markt garancia
- Xiaomi Redmi 9at - 2/32 - szürke
- Xiaomi Mi8 - 6/128 - fekete
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - XEON I 32GB I 512SSD I Nvidia I 15,6" 4K DreamColor I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest