- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gergosz2
veterán
Nekem az első meg a kiegje nagyon bejött.Mai napig is játszogatok vele.
De nekem az abszolút favorit a commandos és a desperados.Nokia 6030 Hardcore User // I Panic Restaurant by Taito
-
Gergosz2
veterán
Én a Bad Company 2 ben is csalódtam.Szerintem olyan tömeg játék hangulata van.
Nokia 6030 Hardcore User // I Panic Restaurant by Taito
-
föccer
nagyúr
válasz Gergosz2 #152 üzenetére
Azt megkérdezhetem, hogy mennyi küldit toltál le? Az első 3 az tutorial pálya, ne azt vedd alapul..
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
vante
aktív tag
Én 7-8k-ért simát vennék, ha valakinek mégsem jönne be... DE most ez Blizz acc-hoz kötött, nem? Tehát csak azzal tudná eladni? Javítson ki valaki, ha rossz a gondolatmenetem...
-
vante
aktív tag
Vendég kód nincs valakinek?
-
Gabr
tag
Akinek van egy kis esze, megveszi a collector's edition-t, és elteszi fóliásan szekrénybe... brutálisan jó pénzt fog érni 10 év múlva, vagy amikor jön a következő (hármas) rész.
٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶
-
-
Ptech
addikt
-
sirdond
őstag
Nem tudom srácok, aki azt mondja erre a játékra,hogy unalmas, meg szar, azzal komoly gondok vannak! Simán GOTY
-
Darth_Revan
veterán
Annyira azért ne bízd el magad. World of Warcraft CE óta már bőven gyártanak elég CE-t Blizzék ahoz, hogy ne számítson annyira ritkaságnak. Warcraft 3 CE-t is még van bolt ami árul ~40.000 Ft-ért, pedig 8 éve már nem gyártják.
Blizzard CE-k közül csak a World of Warcraft CE tudta megőrizni az árát, mert a 2 kiegészítőjével és az SC2 CE-vel ellentétben, azért jobban kellett kapkodni.Nem mondom, hogy az idő elteltével nem nő az ára, de személy szerint én nem tudnék ülni rajta 15-20k haszonért 10 évig.
-
zbence
aktív tag
-
Archer
őstag
Mivel engem ez egyáltalán nem érdekel, pláne nem ennyiért, meg hogy hiányzik a fele, így a Mafia II mindenképpen csak jobb lehet
#173: remélem nem valami konzolos arcade tömör gyönyör lesz, akkor nagyon rossz már nem lehet. Sikeresebb tuti nem lesz, mint a SC2.
[ Szerkesztve ]
Beszélni már gyerekkorában megtanul az ember. Hallgatni csak sokkal később.
-
Darth_Revan
veterán
"Hiányzik a fele"
Sokan rosszul tudják Blizzard eltért a szokásos RTS sémától és nem 3 faj kampányát tuszkolta bele 1 játékba, helyette külön játékként adják ki a 3 faj kampányát, amelyek egyenként olyan hosszúak lesznek így, mintha nem darabolták volna szét.
Jobban belegondolva talán nem is olyan rossz, hogy így csinálták, mert 3x hosszabb a story és jobban ki tudják dolgozni. Ez nem VALVe féle HL2 Episode kiadások, hogy nesze 5 órányi játékidő, fizess 8k-t érte[ Szerkesztve ]
-
-
Ptech
addikt
Továbbra sem értem, hogy miért jössz be a topicba fröcsögni.
De tudod mit, igazad van. Jogod van otromba és hülye, általánosító hozzászólásokat írni, megteheted. Használd is ki, amíg módod van rá.
A Te életed biztosan izgalmas, kihívásokkal teli, te magad Adonisz testi adottságaival rendelkezel, mint ahogy három szeretődnek is vénuszi vonásaik vannak, intelligencia hányadosod pedig egy új szuperember kialakulását sejteti.
Még jó, hogy ez után van időd az egyszerű átagos földi halandókat trollkodni, mert tobzódsz a tökéletességben.
Vagy mégsem. -
DarkByte
addikt
Lesz rá kereslet dögivel. Magyar embernek meg szokás szerint drága, és áresést se nagyon kell várni mert így is elkapkodják. Engem a single része érdekelne (neten úgy is felhúznám magamat rajta pillanatok alatt hogy sorozatban mindenki elver), azért pedig kb. 3-4k lenne reális (ennyi majd talán 5 év múlva lesz ). Sebaj, addig is nem lopja még egy dolog az időmet.
-
zbence
aktív tag
válasz .bableWes #176 üzenetére
Azért mert ez WOW átcimkézve.
Én meg csak annyira nézek ki jól, hogy az egóm rendben legyen és szeressenek a csajok. Remélem nem baj.Nem fröcsögök, csak szánom-vetem az ilyen huszonéves embereket, akik ilyenekkel töltik az idejüket.
Köszi az érdeklődést, van hobbim, elég sok, amit 100x szívesebben csinálok, mint itt ülök!Mellesleg azt még mindig indokolatlannak tartom, hogy lázadjatok, hiszen nem mondtam, hogy rátok gondolok.
-
Wolverine
félisten
-
Ptech
addikt
Azért mert ez WOW átcimkézve.
Mennyi is a havidíj?
Én meg csak annyira nézek ki jól, hogy az egóm rendben legyen és szeressenek a csajok. Remélem nem baj.
Remélem akkor te nem játszottál egyetlen konzol- és PC játékkal sem, mert azokat is biztos unalmas, ronda, és kocka zsíragyúak játszák. Ártott volna az egódnak.
Nem fröcsögök, csak szánom-vetem az ilyen huszonéves embereket, akik ilyenekkel töltik az idejüket.
Én meg az aktuális megmondógyerekeket, akik a képzelt magas lovukról beszélnek. De a fórumtrollkodás biztos izgalmasabb.
Köszi az érdeklődést, van hobbim, elég sok, amit 100x szívesebben csinálok, mint itt ülök!
Akkor pláne nem értem a motivációd.
Mellesleg azt még mindig indokolatlannak tartom, hogy lázadjatok, hiszen nem mondtam, hogy rátok gondolok.
Gyorsan elfelejtetted, hogy sikerült általánosítanod az előző postodban, most már persze kellemetlen, érthető.
-
GombócArtúr
senior tag
Collectorst vettem! Nagyon tettszik!
576-ban SC2 egérpadot adnak ajándékba!''Ha meghalok, az angyalok, a dossziém láttán, fejüket csóválják hogy bizony, ez csúnya látvány.''
-
Djuree
félisten
"Azért mert ez WOW átcimkézve."
szerintem ne égesd itt magad még jobban már ígyis mindenki rajtad röhög"amit 100x szívesebben csinálok, mint itt ülök! " ...és mégis itt ülsz
jó hogy ilyenek is vannak mint te, még röhögni is lehet jó ez a ph
[ Szerkesztve ]
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
AMD Power
titán
Erre aztán én is Nagyon kíváncsi leszek.
-
bolondember
MODERÁTOR
ne etessétek a trollt. köszönöm
Olyan nők ideálja vagyok, akiknek mindegy...
-
AMD Power
titán
Ezen ez elfutna low-ban?
-
Djuree
félisten
válasz AMD Power #194 üzenetére
el kéne neki
nálam minden ultra, megy is jól, csak a pályák elején szaggat amíg be nem áll, kb. 20mp-ig...de ez sztem minden gépen ilyen, akár low-on akár ultran van....a wow is csinált ilyeneket, holott nem szabadna meg sem reccennie....
[ Szerkesztve ]
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Isee
senior tag
-
iBlast
aktív tag
karaj^^ lehet beruházok rá
-
Isee
senior tag
válasz AMD Power #197 üzenetére
Szépnek nagyon szép, nekem legalábbis tetszik, de az új battle.net nagyon nem adja, az szerintem kifejezetten szörnyű...
Ami a legjobban hiányzik az a Brood War HUN-1 ChannelA single pedig tényleg hosszú, izgalmas, és egyáltalán nem könnyű
[ Szerkesztve ]
"...But, before your President decides, please ask him this: What if we leave... and you're wrong?" (Optimus Prime ~ TF2)
-
Wolverine
félisten
-
hack69
aktív tag
Azt hittem hétfőn már lehet kapni.
-
Játszható demó mikor lessz?
-
Wolverine
félisten
Nincs hír arról, hogy lesz. Viszont demóként lehet szerezni guest passt attól, aki megvette a játékot; ez 7 órányi, max. 14 nap alatt elhasználható játékidőt garantál a teljes verzióval.
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
mcroberto
tag
NEM tudom hogy érdekel-e valakit... de intel 4500-as integrált vga-n szépen fut. Egy 2.4es C2D megtámogatva.
IBM-Lenovo BIOS jelszó eltávolítás. PRIVI // Samsung LE32C650// LG 43NANO79 // Intel Serverboard+X3330 xPenology // Supermicro+L5630 xPenology // Lenovo X250@Big Sur // ThinkStation C30 + Dual E5-2650+32GBDDR3ECC+GTX960
-
Fo_AMD_Fun
csendes tag
Én megvettem, nekem nagyon tetszik úgy, ahogy van. 4 éve várok rá! A single nagyon hosszúnak tűnik eddig. Már lenyomtam vagy 15 küldetést és 20% az archivements.
-
Wolverine
félisten
válasz cowboy_bebop #209 üzenetére
Nem, olvass csak vissza a SC2 topicban - a kampány is játszható, de az időkorlát így is vonatkozik rá.
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
cowboy_bebop
őstag
válasz Fo_AMD_Fun #210 üzenetére
4 éve érdekesen várhatsz a 3 éve bejelentett játékra.
Wolverine: köszi.
-
GombócArtúr
senior tag
válasz cowboy_bebop #215 üzenetére
attól még várhatja négy éve, nem?
''Ha meghalok, az angyalok, a dossziém láttán, fejüket csóválják hogy bizony, ez csúnya látvány.''
-
cowboy_bebop
őstag
válasz GombócArtúr #217 üzenetére
Ha tudsz úgy várni valamire h. nem is tudod mi az, akkor ja.
-
föccer
nagyúr
válasz Fo_AMD_Fun #210 üzenetére
Nem kell 100%-ra csinálni az Archivmenteket, ahhoz, hogy végigvidd a kampányt. Az archivmenteket különböző célok teljesítéséért kapsz.
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
Új hozzászólás Aktív témák
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest