Új hozzászólás Aktív témák
-
easy...rider
őstag
Igen erre gondoltam én is, de korábban amikor utánaolvastam, akkor azt láttam hogy minőségben még a CPU-ra programozott algoritmusok a jobbak. (azok a progik amik még nem támogatják a hardveres gyorsításokat)
Igaz nincs meg a hardveres gyorsítás a rippeléshez, ezét lassabb, de a minősége jobb. -
Abu85
HÁZIGAZDA
Ha a kiválasztott formátumot támogatja a Quick Sync, akkor annál jobb nincs ... sebességben talán lehet, de fogyasztásban nem. Az AMD-nek is feltették a kérdést, hogy miért nem építenek/építettek hasonló fix hardvert az APU-ba, hiszen alig foglal tranyót, de ők azt mondták, hogy a fix funkciós hardverrel kompromisszumokat kell kötni, így az általánosan programozható hardvert jobbnak értékelik. Arra bármilyen program írható.
(#53) Hiftu: Ezért kell csak a számot figyelembe venni.
A százalékos gyorsulás szerencsére nem manipulálható, ilyen piszkos trükkökkel.
-
Zso2
őstag
A cikk-ben is az van írva ,hogy a mainstream játékosok vannak megcélozva, mikor éppen ők azok akik semmit nem vesznek észre,hogy egy a pici játékuk 60 fps helyett 100-al megy.....szóval aki megvette a sandyját nem fog sírni ez miatt.
A belinkelt tesztet látva a fogyasztáson meglepődtem.,, picit sokk. -
baluka26
veterán
Szerintem gyengébb procit.
Nem arról volt szó, hogy maga a processzor az Athlon II sebességét fogja hozni?
szerk: "Pretty much an Athlon X4"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Tesla topik
- ZIDOO médialejátszók
- ARC Raiders - Új előzetesen a hamarosan induló tech teszt
- Milyen autót vegyek?
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 MAX 36GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged