- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- One mobilszolgáltatások
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Amazfit GTS 4 - divatos megjelenés
- Garmin topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
madgie
titán
Hol az ellentmondás? Azt írtam, hogy böngészésre OK, és az igaz is, az asszony Atomjához képest alapfeladatokra jobb volt. De ha már egy mezei, nagyobb meretű tömörítésről van szó, akkor megállt a tudomány, vagyis megcsinálta azt is, de nem phenom II sebességgel. nem is vártam el tőle, de itt sokan azt sugallják, hogy bőven elég mindenre (persze attól is függ, ki mihez van szokva, az öcsém a régi athlonja után még egy brazosnak is örülne vastagon, nekem az ssd-s négymagos rendszer után sovánka volt sok dologra)
Filmezésre is jó volt, főleg, mivel az xbmc-nél ki se kellett csomagolni, ha rar-os filmbe botlott az ember.
Nem volt az rossz összességében, htpc-re nagyon is jó, de nem bántam meg egy percre sem, hogy eladtam és filmezésre külön médialejátszót használok.
Szerk: mondjuk, így visszagondolva nem biztos, hogy objektív képet tudok adni az atomról, mert kerülöm itthon is, mint a leprást. Az biztos, hogy múltkor noszogatott az asszony, hogy hótt lassú a firefox, csináljak már valamit. Kapott egy chrome-ot gyorsan, de tényleg csak ennyit ültem előtte, ahhoz az atomhoz képest még a csurig pakolt egyes ipad-em is száguldó idegbolond
Szóval, böngészési élményeim az utóbbi pár hónapban: Atom rémgyenge, iPad 1 jó, Brazos még jobb, de nekem csak tévére volt kötve, ott kényelmetlen böngészni, Phenom II + SSD húdezsír, ugyanez más procival (ami ez esetben nem lényeg) de ramdisk-re pakolt cache-sel beszarás. Aztán 90%-ban mégis iPad-ről netezek, hiába, a kényelem
-
madgie
titán
válasz
djculture #120 üzenetére
Nekem is volt Brazosom, böngészni OK, de egyébként ugyanolyan csonka valaminek éreztem, mint az asszony Atomját. A Catalystról nem is beszélve, sok-sok év Radeon használat után is tud fejvakarást okozni ez a csudálatos program (bírom, mikor az intel IGP-k fapadosságát szidják, miközben csont nélkül megy vele a többmonitoros megjelenítés is pixelpontosan, míg a Brazosnál még a felbontás se volt mindegy, mindnél külön-külön be kellett lőni az túlpásztázást és egyesével elmenteni őket... hát mi ez, ha nem fapad?)
-
madgie
titán
Szerkeszteni én is tudom utólag a hozzászólást
Egyébként kit érdekel, mi meg milyen part? Natívan feltolnak ezek a progik bármit a FB-re és YT-ra (előbbire 720p, utóbbira 1080p is), mi kell ezen kívül az átlag júzernek? Kevesebb idő alatt átkonvertálok egy full HD filmet bármibe, mint ahogy a 7-zip előtte kitömöríti azt a rarokból
#71: az miből áll? kell nekik a part 14, mert feliratot akarnak beágyazni? na ne már
-
madgie
titán
Melyik formátumot nem támogatja, ami most használatban van? Mindenféle MPEG-et, AVI, MOV, WMV-t támogat. Na jó, 3GP-t talán nem... hátrány ez?
joi29: kétszeres gyorsaság? Több lesz az: cpu vs quick sync. És itt még nem is tepert annyira, a saját M2TS videóimmal kegyetlen gyors.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest