- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
easy...rider
őstag
Igen erre gondoltam én is, de korábban amikor utánaolvastam, akkor azt láttam hogy minőségben még a CPU-ra programozott algoritmusok a jobbak. (azok a progik amik még nem támogatják a hardveres gyorsításokat)
Igaz nincs meg a hardveres gyorsítás a rippeléshez, ezét lassabb, de a minősége jobb. -
easy...rider
őstag
válasz
easy...rider #36 üzenetére
mármint Socket FM1-es micro ITX alaplap lesz e?
-
easy...rider
őstag
Nem értek egyet. 720P-ben sok játék fog menni rajta.
Én a 42"-os TV-men nem tapasztalok nagy különbség 1080P és 720P között. (ha direkt azt figyelem mi a különböző, akkor persze észreveszem, de akkor meg nem a játékra figyelek)
Szóval egyszerűbb és főként olcsó játékos gépek építésére szerintem tökéletes.
Ha meg filmet akarsz rippelni, vagy egész nap "winrar-ozni" akkor nem ez a te géped.
Erős játékos konfighoz meg majd buldózer(persze ez magánvélemény, nem kell vele egyetérteni)
Taranti
Ezt nem tudom, de lehet hogy itt lesz valami alaplapi okosság mint a mostani chipseteknél. Nem olyan nagy kaland szerintem az AMD-nek egy integrált GPU-t beletenni valamelyik északi hídjába.Már csak azt remélem hogy lesz ITX-es formátumban is ilyen alaplap. Van erről valami infó?
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell notebook topic
- Villanyszerelés
- Sweet.tv - internetes TV
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Marcona Thermaltake léghűtés jött HEDT processzorokhoz
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen okostelefont vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 8GB Fractal Design Define R5 FSP 750W
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged