- Google Pixel topik
- Android szakmai topik
- One mobilszolgáltatások
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Új hozzászólás Aktív témák
-
bbendre
őstag
válasz
elekresz #1298 üzenetére
GPS + sok fénykép és video meg tudja enni az akku-t gyorsan. Ilyenkor reggeltől estig pont kibírta nekem bármelyik Pixel.
Melegedés volt amikor megjelent a Pixel 6. Több alkalommal sikerült rebootig használni, de ez már nem aktuális kb egy éve. Javítva lett majdnem minden ilyen hiba.
A benne lévő modem pedig... hát igen. Nekem nem volt vele szerencsém... -
Csápájev
őstag
válasz
elekresz #1296 üzenetére
GPS problémát nem vettem észre,szerintem azzal semmi baj.
Aksija olyan átlagos,semmi különös, nem kiemelkedő,de nem is rossz, talán az bosszantó,hogy ennyire lassan tölt, 18w, vicc,már vezeték nélkül kéne ennyivel tölteni
Egyik sim csak e-sim lehet ezt kalkuláld bele,illetve,hogy mely szolgáltatónál vagy az sem mindegy egyelőre, erről sokat írtunk itt.
A fotók kifejezetten jók,talán a legjobbak közé sorolódnak ebben a kategóriában.
Melegedni melegszik,ez igaz, kicsit fura is nekem.
Nincs benne face id, ezt csak azért írom,mert kiránduláskor lehet te ezzel oldasz fel,ha kesztyű van rajtad.
Hívás indításakor nekem általában recseg egyet,aztán utána semmi gond,csak nem tudom mi ez, ismerős valakinek a jelenség?
Új hozzászólás Aktív témák
ma Tensor lapkával, 449 dollárért.
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- Dell notebook topic
- Google Pixel topik
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Kompakt vízhűtés
- Milyen TV-t vegyek?
- Politika
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- iPhone 15 pro max black 512gb antenna hibás
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Samsung Galaxy Z Fold6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Samsung Galaxy Z Fold5 / 512 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- AKCIÓ! Asus ZenBook Pro UX7602ZM OLED notebook - i9 12900H 32GB RAM 1TB SSD RTX 3060 6GB WIN
- Acer Nitro 5 AN515 - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 16GB - 512GB SSD+1TB HDD - RTX 3050 - Win11
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i7-8G I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG MAXIMUS Z790 HERO alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest