Új hozzászólás Aktív témák

• Boss81

senior tag

válasz hriska #2494 üzenetére

Oké igazad van neked, is és pl ha valaki fizetne a romért ? Mert ezzel úgy néz ki hogy arra akarjátok kényszeriteni az embereket hogy onnan vásároljanak . Én pl alapból nem vásároltam volna ettől a két cégtől semmit mert nem szimpatikusak , ilyenkor mivan ? Várjon az ember a sorára ? Mondjuk ezek után már csak azért sem ott veszem meg a gyereknek a telefont , mert gusztustalan dolognak tartom az egészet .
    A másik része a dolognak amit megértek , hogy kinőtték magukat és nem tudják finanszirozni a dolgot , és pénzre van szükség a továbbiakban a működésükhöz ez rendben is van , de nem ebben a formában mert igy bele akarják az embert valami olyanba kényszeriteni amit nekik kedvez , ennek zsarolás szaga van kicsit ha tetszik ha nem .A fennmaradásukhoz szükséges anyagiak előteremtésére más megoldást kellett volna kitalálni és eszközölni , igy csak az emberek ellenszenvét sikerül vagy sikerült kiváltani . Részemről a hivatalos oldalról törlöm magam , ilyen közösséghez nincs kedvem tartozni bocs , ez van . A romot meg majd beszerzem valahonnan , vagy marad angol , az asszony telefonját meg eladom és kap egy másikat , de nem a két ominózus cégtől az tuti , na meg a gyereknek sem ott fogok vásárolni . A magyar fórum ezzel leszerepelt előttem az biztos , gratula fiúk szép volt ....igy tovább :C

Nem kell velem egyet érteni de akkor is ez a véleményem .

Új hozzászólás Aktív témák