- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- De mennyi az annyi?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- DIGI Mobil
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
Új hozzászólás Aktív témák
-
nbwpv9
csendes tag
válasz bexinho23 #31 üzenetére
Ha wearOS-el átlagos használat mellett elérnek 2-3 nap üzemidőt, már az zseniális és piacvezető lesz. A 7-10 nap az nagyon elrugaszkodottnak hangzik egy ilyen nyílt rendszernél.
Én azért váltottam tizenre, hogy 1 nap legrosszabb esetben is összejöjjön, de átlagosan 2 is megvan végül. WearOS volt előtte, ott egy hosszabb terepbringás délután alatt megette az akksit ..
Úgyhogy szerintem ha 2-3 nap meglesz, LTE verzióban, akadásmentes működéssel, kihangosítható telefonálással és mindez 75 körül, akkor be fog jönni nekik. -
Obyboy
addikt
Ha valaki azért néz le mert kevesebb pénzem van mint neki, vagy úgy látszik, hogy kevesebb pénzem van az biztosan nem a barátom így nem adok a véleményére.
Szerencsére a baráti (és munkatársi) körömben nem az alapján dől el, hogy valaki jó ember vagy sem, hogy mennyi pénze van vagy mennyit költ drága ruhákra vagy műszaki cikkekre."Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye."
-
veterán
Hmmm szerintem én nem erre az órára várok... nem szeretnék alma kinézetű szarba járni, még az végén azt hiszik az, az ultra cikki lenne...
Akkor megvárom a 11.11-et és veszek egy.... még nem tudom mit, de addig még van időm kitalálni. -
Quqesz
nagyúr
Várom már az első okosórát 16:9 vagy 19:9 kijelző aránnyal. Ha az alma lesz más is bevezeti.... Amúgy van kör alakú(moto360 kopi) és még négyzetes(apple watch kopi) és kifújt a piac.....ha innen nézzük.
[ Szerkesztve ]
Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
-
bexinho23
őstag
Eddig a GTS-t gondoltam a BIP cseréjeként, most elbizonytalanodtam.
Ami a GTS ellen szól számomra:
-videókon láthatóan döcögő menürendszer (bip-nél fluid)
-50 ezerért sokallom. 30-35re számítottamAmi a Mi Smartwatch mellett szólna, ha megvalósul:
-max 70-75ezer (sajnos magasabban fog indítani)
-fluid menürendszer
-amoled kijelző és teljes vízállóság
-üzemidőben bírjon ki értesítésekkel, aktivitásméréssel legalább 7-10 napot+1 / nem az eszköztől függ, de remélem rövid időn megoldják a hazai bankok (legalább az OTP), hogy fizethessünk okosórával is
Amúgy az én vékonyabb csuklómon sosem tetszett a kerek dizájnú óra. Régebben is Casio négyszögletes órát viseltem, így mióta piacra került az apple watch, azóta reménykedem megfelelő tudású, androidos négyszet dizájnú órában.
Mi 9t + Mi Smartwatch Pár évig ellennék ezzel a párossal.
[ Szerkesztve ]
-
Graphics
Jómunkásember
Formailag sok opció nincs egy okosórára... Ez ilyen és kész.
A másolás mindig téma lesz, már idők óta ez egy aduász a fanyalgóknál.
Engem teljesen hidegen hagy, a funkcióra vagyok kíváncsi
[ Szerkesztve ]
-
Obyboy
addikt
Első bekezdés utolsó mondata megadja a választ: "A formaterv a hivatalos renderek alapján erősen emlékezetet az Apple Watch-ra."
"Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye."
-
MODERÁTOR
Hm, hol is láttam ezt a formatervet korábban? 🤔
-
HKorn
veterán
válasz bollokcs80 #26 üzenetére
Ott van a GTR 42mm, nekem is az tetszene, 47mm-es túl nagy, ahogy a Stratos 46mm-e is.
Run&Ride
-
bollokcs80
Korrektor
-
HKorn
veterán
De miért kell erőltetni ezt az Apple Watch vonalat, nem tudom, szerintem egyáltalán nem elegáns ez a formaterv az Apple-től sem.
Számomra egy hagyományos kerek óra forma sokkal elegánsabb (pl. GTR). Persze én amúgy nem hordanék olyat sem, max egy szép hibridet, ami inkább analog és kis kijelző van benne max.
Van egy Bip-em, de csak kizárólag edzésekhez veszem fel, minden más esetben egy elegánsan sportos analóg vaccsom van.
[ Szerkesztve ]
Run&Ride
-
snecizero
senior tag
Jó kis cucc. Viszont az üzemidőre kíváncsiak vagyunk. Ha két három naponta kell tölteni akkor tényleg felejtős ! Meg hát nem utolsósorban az árára.
Abból ki indulva ,hogy pl a gtr 50 környékén van. Egy Samsung watch 90 körül. Akkor ez kb 75 e környékén fog meg állni. Mindegy jövő héten úgyis veszek egy huawei watch gt 2 okosórát ! Na ennek azért brutális üzem ideje van.[ Szerkesztve ]
Jézus az út az igazság és az élet !!!*
-
anrb
aktív tag
Kimaradt a Xiaomi MITU Children Smart GPS Watch 1 és 2, Mi Bunny Smartwatch 3, a Yunmai Smartwatch (YM-W1801), WeLoop Hey 3S, az Amazfit Health, zafír üveges Stratos (Stratos+), a zafír/titán Stratos 3 (Elite), a Verge Lite és a Nexo (aka Verge 2). A többi modellről kevesebb hír van
-
Schuler888
senior tag
Nekem csak okosoram volt 3-4 WearOS-es most egy tizen. Teljesen ugy kezelem mint a telefont, mindennap toltom, rendszerint reggeli zuhanyzas kozben, bar sokan pl eleve nem tudnak oraban aludni tehat ez a gond kizarva, egy teljes napot meg rohogve bir barmelyik
"Jelenleg 11(!!!) pro maxom van, minden téren megfelelő, az s21 ultrat földbe dongoli, aki mást mond az hazudik." - Tiger. :'DDDD
-
ro3000
tag
válasz Schuler888 #19 üzenetére
Akkor felejtős! A WearOS miatt az üzemidő a béka segge alatt lesz.
-
Schuler888
senior tag
Nah utanajartam, ha mar a hivatasos "ujsagiro" nem...
WearOS lesz rajta es az órát a MiJia gyártja.[ Szerkesztve ]
"Jelenleg 11(!!!) pro maxom van, minden téren megfelelő, az s21 ultrat földbe dongoli, aki mást mond az hazudik." - Tiger. :'DDDD
-
hmb
aktív tag
válasz vadászcsiga #7 üzenetére
design ceg,sajnos kar nem aruljak de oveke volt a piac talan legjobb elektromos folding bicoja pl.semmit nem gyartottak soha,csak terveznek.
a valasz az elet a vilagmindenseg meg mindenre...az hogy 42!
-
Schuler888
senior tag
Ejh, ez a cikk. Sejtettem h Alice irta.. pont a lenyeg hianyzik belole, hiszen "okosorakent" hivatkozik ra tehat ennek vegre egyseges, bovitheto okosoras oprendszerrel kell rendelkeznie, WearOS, esetleg a samsungtól licencelt Tizen, vagy egy teljesen sajat Xiaomi okosplatform lesz rajta? Ha nem tudni, akkor nem lehet kijelenteni,h okosora, sajnos sokan keverik az aktivitas mero karperecekkel, amik mar okosoranak neznek ki.. apropo kinezet, az amazfit GTR aktivitasmero sokkal szebb mint ez az apple watch copy krumpli design..
[ Szerkesztve ]
-
Obyboy
addikt
válasz vadászcsiga #14 üzenetére
Nekem vagy a Xiaominak?
-
kukacfej
tag
Várós!!
Ne légy más ha önmagad lehetsz
-
Obyboy
addikt
Megfizethető áron: Mi9T, MiAirDots...
Megfizethetetlen áron Mix4"Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye."
-
őstag
Ez mind Huami, ők csinálnak okosóra sorozatot Amazfit néven. A Huami a Xiaomi leányvállalata (pont mint a Redmi), tehát a felsorolt órák (valamennyire) Xiaominak tekinthetők. Bár a neten mindenhol Xiaomi Amazfit néven látni, a Stratos dobozán se kívül se belül nincs ráírva, hogy Xiaomi.
-
Teo.
aktív tag
Mi Mix. Mi Mix Alpha. Első Mi band koncepciója.
5110\3410\OT565\6600\6630\5800\N97mini\710\N93\625\640\1020. 3S\Note4\Note5\Mate20\Mate20X⁵G. 13ProMax - ThinkPadT500\T520
-
veterán
Soha nem is lesz csak a koppintas. Pedig , szerintem mar nem lenne szukseguk ,ilyen szintu majmolasra...
3njoy the Lif3
-
Plug Life
senior tag
Ja, az hogy óccón adnak mindent! 😆
-
vadászcsiga
félisten
Xiaominak van bármilyen saját ötlete?
-
őstag
Nézzük csak:
Bip
Bip Lite
Bip 2
Pace
Verge
Stratos (Pace 2)
Stratos 3
GTS
GTR
Ugye mindenki érzi, hogy kellene már egy okosóra a Xiaomitól[ Szerkesztve ]
-
Obyboy
addikt
Eléggé hasonlít az AppleWatch-ra ez tény. De ha azt vesszük alapul, hogy egy praktikus és jól használható okosórát akartak csinálni akkor átgondolva nem túl sok lehetőség közül tudtak választani. Főleg ha kell oldalra egy potméter és téglalap alapú testet akarnak csinálni.
-
joey04
titán
Tényleg ismerős
-
Griff55
senior tag
Egyedül az apple watch miatt irigyeltem az apple közösséget. Ha a xiaomi fel tud vonultatni valami hasonlóan jó (formavilág+felhasználhatóság) alternatívát androidosoknak, akkor számomra instant buy lesz
PS5 | iPhone 13 | Xiaomi Pad 6 8/256
-
GoldhandRent
őstag
"képződmény" miért ?
minden részét szánt szándékkal tervezték ilyenre, nem a természetben képződött..Amúgy nagyon élesek a szélei, mint a szifon 4/5/SE-nek. Szerintem bántaná a kart a mindennapok folyamán.
[ Szerkesztve ]
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest